Anarkotyrannia

miheikki

Greatest Leader
http://takkirauta.blogspot.com/2012/02/anarkotyrannia-osa-ii.html
Anarkotyrannia osa 1 http://takkirauta.blogspot.com/2011/11/anarkotyrannia.html

Anarkotyrannia, osa II

Ruukinmatruuna kirjoitti jokin aika sitten anarkotyranniasta - eli tilanteesta, jossa valtiovalta tyrannisoi rauhallisia, kilttejä ja lainkuuliaisia kansalaisia ja tekee heidän olonsa tukalaksi - mutta katsoo väkivalta-, omaisuus- ja seksuaalirikollisia läpi sormien ja tämän asian osalta vallitsee anarkia. Anarkotyrannisessa yhteiskunnassa rikolliset, kuten raiskaajat, murhaajat, varkaat ja tuhopolttajat juoksevat vapaina tai ehdonalaisessa vapaudessa, eika kansalla ole oikeutta tsepuolustukseen vaikkapa pippurisuihkeella tai tylpillä objekteilla ja aseenkanto käytännössä kriminalisoidaan, kun samaan aikaan totalitarismi kohdistetaan pääsääntöisesti lainkuuliaiseen kansanosaan kaikialle valvovilla GPS-järjestelmillä, rekisterikilpiä skannaavilla digitoiduilla liikennekameroilla, haltijavastuilla, piratismijahdeilla, sananvapaustuomioilla ja p*skalaeilla. Anarkotyranniaan vajotaan, kun vasemmisto haluaa liberalismia ja humanismia ja oikeisto kovempia lakeja ja lisää kyyläystä. Anarkotyranniaa ei yksikään kannata eikä halua, mutta siihen vajotaan vääjäämättä.

Ruukinmatruuna totesi tuolloin, ettei Suomi ole vielä menossa anarkotyranniaan yhtä pahasti kuin monet muut Euroopan maat, mutta ruukinmatruuna joutuu nyt tarkistamaan käsityksiään. Liivijengit ovat nimittäin alkaneet kiristämään yksityisiltä yrityksiltä suojelurahaa aivan mafian tapaan. Samaan aikaan puhutaan keskioluen laimentamisesta, rattijuoppouden rajan laskemisesta 0,2 promilleen, alkolukkojen pakollisuudesta ja muista tavallisen ihmisen elämää hankaloittavista mutta mitenkään todellisuudessa lainkuuliaisuutta parantamattomista toimenpiteistä.

Ruukinmatruuna ei ole huvittunut. Tällaiset mafiaotteet ovat selkeä merkki vajoamisesta anarkotyranniaan. Poliisin rikollisina pitämät liivijengit ovat alkaneet kysellä yrittäjiltä Suomessa suojelurahoja. Keskusrikospoliisin mukaan jengien edustajat ovat ilmoittaneet, että yritysten pitää maksaa, koska ne toimivat "heidän alueellaan". Mutta on aivan selvää, että suojelurahan maksaminen johtaa vain entistä pahempaan liriin: paying the Danegeld will get you rid of geld but not of Dane.

Suojelurahan kiristämiseen on täsmälleen kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on ilmoittaa asiasta poliisille. Poliisin velvollisuus on tehdä asialle jotain. Toinen on ottaa ase käteen ja taistella vastaan - vaikka se merkitsisikin hengenmenoa. Alistuminen merkitsee orjuutta.

On tässä maassa ennenkin suojeluskuntia perustettu. Silloin, kun valtio laiminlyö perustavimmanlaatuisen velvollisuutensa - lainkuuliaisen kansalaisen hengen, omaisuuden, koskemattomuuden, sananvapauden ja terveyden turvan - kansalaisten ei ainoastaan oikeus vaan velvollisuus on tarttua aseeseen ja panna rikolliset kuriin omankädenoikeuden kautta. Muuten vajotaan rikollisten tyranniaan ja sotaherrayhteiskuntaan tai kleptokratiaan.

Juuri tällaista tilannetta varten aseenkannon tulee olla perustavimmanlaatuinen yksilönvapaus. Jos yhteiskunta ei kykene nujertamaan mafioita ja poliisin määrärahoja leikataan jatkuvasti ja niillä vähilläkin keskitytään lillukanvarsiin, yksilöillä tulee olla siihen mahdollisuus. Luotiliivejä saa netistä ja on paljon todennäköisempää että RUK:n käynyt mies on suojeluskunnan johdossa kuin liivijengin. Tässä maassa on about jokainen aikuinen mies käynyt armeijan ja osaa käsitellä asetta kurinalaisesti ja määrätietoisesti.

Tarvittaessa myös omaa kieltä puhuvia rikollisia vastaan.
 
Back
Top