Arma Finland, avoin taktinen suomalainen Arma3 peliyhteisö

Jöntti

Korpraali
Mainostetaanpa vaihteeksi jotain perinteisen maanpuolustuksen ulkopuolelta, joka tosin sopii hyvin aiheesta kiinnostuneille, erityisesti märkiin ja pimeisiin talvikausiin.

Oletko Arma 3 (Tai paskoihin VBS harjoituksiin kyllästynyt) pelaaja, joka kaipaa kotimaista taktista, mutta sopivan rentoa ja helppoa peliä sekä peliseuraa? Arma Finland järjestää kahdesti viikossa viikkopelit Arma 3 pelin parissa. Pelit ovat keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 19:00. Lisäksi järjestämme erikoistapahtumia ja yhteistapahtumia toisten yhteisöjen kanssa.

Arma Finlandin viikkopeleissä on yleensä yli 80 osallistujaa ympäri suomea. Parhaimmillaan 160 isoimmissa kansainvälisissä suomi vs ulkomainen yhteisö -tapahtumissa. Pääosa peleistä on ihminen vs ihminen -pohjaisia ja tarjoaa jopa aselajeilla tuetun komppanian taistelua, jolloin pääsee nauttimaan Arman parhaimmista puolista sotilassimulaationa.

ARMA Finlandin tavoite avoimena yhteisönä on tarjota kaikille suomen kieltä puhuville ARMA-pelaajille ympäristö, jossa pelata taktista, ryhmätyötä ja kommunikaatiota korostavaa immersiivistä pelityyppiä hyvässä yhteishengessä mahdollisimman suurella suomenkielisellä joukolla vaatimatta kuitenkaan mitään pakollista osallistumisaktiivisuutta tai pakollista koulutusta. Seuraava video avaa yhteisön ideaa hyvin.

Loppuun pari vuotta vanha esittelyvideo (mikä yhä pitää hyvin kutinsa)

Ja katsaus vuoden 2016 peleistä:

Tarvittavat, erittäin helpot ja yksinkertaiset, ohjeet ja linkit modien lataukseen löytyy:
https://armafinland.fi/uusille-pelaajille/

Muista myös vilkaista foorumeillemme:
https://armafinland.fi/forum/viewforum.php?f=3

Olemme myös discordissa:
discord.gg/0aeEQ7cTf1dY8Wkc
 
Katoppas miten sattuikaan, juuri nyt Arma3 latautumassa (40% kovalevyllä)..Viimepäivinä ahminut urakalla youtubesta AFIn pelejä mistä oikeastaan kiinnostus heräsi! Aiemmin tullut hakattua lähinnä CS:GO. Pitää vähän sinkkuna pelailla ensalkuun et perusteet haltuun ja sit servulle.
 
ARMA 3 on ladattavissa ja kokeiltavissa ilmaiseksi Steamistä 27.-29.4.2018 aikavälillä. Uusille pelaajille tullaan tämän tilaisuuden myötä tarjoamaan mahdollisuus osallistua ARMA Finlandin järjestämään pelitapahtumaan, jossa pelaajille annetaan:

- Opastusta ja tukea peleihin liittymiseen.
- Tietoa yhteisön peleistä ja toiminnasta.
- Mahdollisuus pelata tehtäviä yhteisön vanhempien pelaajien opastamana.

Tapahtuma alkaa uusien pelaajien perehdytyksellä klo 17:30. Teknistä tukea on saatavilla klo 17:00 alkaen ARMA Finlandin TeamSpeak -palvelimella. Tapahtuman tehtävien pelaamisen vaihe alkaa n. klo 19:00.

Lisätietoja ja ohjeet tapahtumaan liittymiseen:

https://armafinland.fi/forum/viewtopic.php?f=28&p=37627#p37627
 
Arma Finlandin syyskausi alkaa taas nyt lauantaina 8.9 klo 19:00. Seuraava uusien koulutus tiistaina 11.9. klo 19:00.

Arma on ensisijaisesti hauska ajanviete, mutta pelaamisen ohella tarjoutuu esim. mahdollisuus harjoitella ryhmänjohtajataitojaan tai radiokäytäntöjä.

Jos kiinostuit niin tästä pääset alkuun: https://armafinland.fi/

AFI:n twitteristä löytyy taas viimeisimmät uutiset:
https://twitter.com/armafinland?lang=en

Lyhyt snipetti kansainvälisestä tapahtumasta:
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top