Artikkeli: Tappamisen psykologiasta

Jos oikein logiikan mukaan mennään niin mongolien tyyli tappaa kaikki toimii erinomaisesti alueen rauhoittajana.
Ja pistetääs vielä kierros lisää, tämän tyylisen sotimisen pitäisi olla erityisessä Vihreän liikkeen suojeluksessa. Luonto kiittää kun ihmisiä ei pahemmin ole...:eek:
Oli aika harvinaista että mongolit tappoivat kaikki. Se mitä saattoivat tehdä oli että kaikki miehet laitettiin kävelemään kärrynpyörän ohi ja kaikki nuppia pidemmät teloitettiin.
Loput sitten joko adoptoitiin tai hajautettiin ympäri omaa yhteisöä.
On myös muistettava että eivät koskeneet vapaaehtoisesti antautuvien kaupunkien asukkaisiin.
Mongolit olivat muuten ehkä ensimmäisiä jotka sovelsivat onnistuneesti hajautettua taistelutapaa varsinkin huollon suhteen.
 
Tässä. löytyy vielä elossa olevia julkkis-tappajia... eipä mitään ihmeellisiä selityksia tarjota, paitsi että kaikki on ihan vitunmoisia spedejä. Eikä Malcolm X:n weistaajaa ja Sirhan Sirhania lukuunottamatta saaneet oikeastaan mitään aikaseksi... jollet ollut Lennon-fani siis :)

 
Viimeksi muokattu:
Tappamisen haikeus ja vaikeus.

Viron ex-pääministeri muistelee uudelleenitsenäistymisen ensimmäistä vierailua 1992. Viron pääministerinä 1992-94 ja 1999-2002 toimineen Mart Laarin muistelmakirja Viro vuonna nolla (Docendo) ilmestyy tänään suomeksi erikoisversiona Suomea varten. Kirja sisältää herkullisia muistikuvia uuden Viron luomisesta tyhjästä Neuvostoliiton sortuessaja sorruttua.

– Koivisto oli selvästi mielissään ja kertoi, miten hänen oli jatkosodassa partion viimeisenä miehenä pidettävä perässä seuranneet venäläiset loitolla pikakivääriä käyttäen ja sitten hankkiuduttava taas omiensa joukkoon.

Minä puolestani muistin tarinan Koiviston vierailusta Ruotsiin sen jälkeen, kun hänen Lauri Törnin jääkärikomppaniassa käyttämänsä konekivääri oli löydetty asekätkijöiden piilosta. Jotkut ruotsalaistoimittajat olivat pitäneet häntä lähes sotarikollisena.

– Koivistolta oli kysytty, onko ihmisten tappaminen helppoa. Koiviston kerrotaan vastanneen, että pikemminkin vaikeaa, kun ne yrittävät aina juosta alta pois.

https://www.verkkouutiset.fi/onko-ihmisten-tappaminen-helppoa-nain-vastasi-mauno-koivisto/
 
Back
Top