Myydään Berghaus Vulcan-rinkkoja

Stagideus

Majuri
Myynnissä muutama Berghausin Vulcan-rinkka, ilman irroitettavia sivutaskuja. Kunto on käytetty, mutta käyttökelpoinen.
Käytön jälkiä on, mm. tussilla rinkan kankaaseen merkattu käyttäjän nimi, pientä kulumaa, korjausta tai tahraa sun muuta, mitä käytetyssä sotilasrinkassa voi kuvitella olevan. Kaikki vetoketjut ja muovisoljet sen sijaan ovat lähtökohtaisesti ehjiä ja alumiiniranka on tallella, mutta jokin yksittäinen irtohihna saattaa puuttua.

Pallokasivitoselle hyvä korvaaja, siviilirinkkoihin nähden lähinnä painavampi kestävempien materiaalien ansiosta ja hieman yksinkertaisempi rakenne.

HP: 65€/kpl (Uuden rinkan hinta sivutaskuilla on kahden ja puolensadan paikkeilla, käytetytkin ovat toistasataa yleensä.)

Toimitus: Ensisijaisesti kasvokkain Etelä-Suomessa tai postin välityksellä ensi kuun puolella. Jos on ihan hirvee kiire, voi kusti polkea Sloveniasta asti, mutta se on toki hieman kotimaista postia kalliimpaa.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostiin [email protected] tai puhelinnumeroon +358 505633999 (iMessage, Viber & WhatsApp toimii, perus tekstiviestin tai puhelinsoiton lisäksi), tai foorumin yksityisviestillä (jos on ihan pakko...)

Havainnollistavia kuvia:

photo11-1.jpg

photo31.jpg

photo21.jpg
 
Back
Top