Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Britannia yksityistää poliisin

Viestiketju osiossa 'Ulkomaan uutiset' , aloittaja JOKO, 03.03.2012.

 1. JOKO

  JOKO Ylipäällikkö BAN

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  4,971
  Tykkäykset:
  1,338
  Pisteet:
  1,286
  http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/03/03/brittihallitus-haluaa-yksityistaa-poliisin--miljardien-tarjouskilpailu-jo-kaynnissa/201224530/12


  Sairasta! Tämä on valitettavasti Euroopan suunta. Dystopia jo meidän aikanamme.

  Sota tästä tulee, uskokaa pois. Jossain tulee raja vastaan eliitin perseilyn kanssa ja sitten tapetaan taas miljoonia ihmisiä.
   
 2. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Valtiovallan yksityistäminen erottaa kansalaiset valtionomistajista. Minusta Britannian voisi myydä vaikka Gazpromille.
   
 3. Mainos 4. Mosuri

  Mosuri Alokas BAN

  Liittynyt:
  13.04.2010
  Viestejä:
  1,596
  Tykkäykset:
  9
  Pisteet:
  0
  Olipa kerran Rautarouva joka tahtoi murskata ammattiliitot, mut sotilasta ei apuun voinut kutsua lailla Jaruselskin kun historiakin velvotti. Kovasti levottamaksi kun sai kiristysote mm. raavaat kaivosmiehet. Eivät poliisitkaan halunneet kovakouraisia olla- tutut miehet jo ala-asteelta asti olivat vastassa. Naapurin John ja serkku Tim. Pirulliseen tilanteeseen joutui hallinto - paratroopperia ei kadulle haluttu ja paskalakki oli solidaarinen känsäkoura hiilikaivosmiehelle. Ongelmaan ratkaisu täytyi löytää ja poliisin palkkoja kovasti nostettiin. Ei ollut poliisi enää solidaarinen vaan parempaan porukkaan ja suurempaan tuloryhmään kuului hän- varsinkin kun ylityökorvaukset juoksi. Ei haitannut naapurin Johnin paha katse paremmassa kaupunginosassa missä yrittäjä ja opettaja naapurista löytyi...

  Ongelma tältä osin ratkaistiin ja poliisi parempi palkkoihin jäi. Ei ansaitse Afganistanissa taisteleva paratroopperi ollenkaan samoja summia kuin jalo paskalakki. Yhteiskuntakin muuttui ja poliiseja lisää tarvittiin. Kallis on paskalakki tuumas poliitikko, mutta miestä pampunvarten tarvitaan yhteiskunnassa kun vallitsee välirikko. Ei riitä lisävaltuus eikä asetakavarikko vaan apuun saatava on taas halpa työväenluokan pamppu mikko...

  "Kun sananvapaus ja demokratia on uhattuna ne täytyy siirtää turvaan ja kun ne on turvassa voi puuhailla kaikenlaista..."

  Rauno Repomies
   
 5. commando

  commando Kenraali

  Liittynyt:
  14.11.2010
  Viestejä:
  2,303
  Tykkäykset:
  266
  Pisteet:
  636
  Mielenkiintoista että halutaan yksityistää juuri ne toiminnot jota puhtaat libertaristit ja yövartijavaltion kannattajat juuri ja ainoastaan pitäisivät valtion hallussa. Iso-Britannia on jo menetetty, on aivan sama onko vallassa konservatiivit vai työväenpuolue. Kansa on riisuttu aseista. Tuo paskamaa on varoittava esimerkki kaikille ihmisille jotka arvostavat vapautta.

  "Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both"
  - Benjamin Franklin
   
 6. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Käsittääkseni Britanniassa ei ole juuri koskaan ajateltu, että kansaa olisi varsinaisesti olemassa ollenkaan: on vain loordeja, heidän rinnalleen kavunneita kauppiaita ja merenkulkijoita ja sitten rahvasta, jolle voidaan myöntää oikeuksia, joiden mitätöiminen on keskeistä.

  Se, että vihanneskauppiaan tyttärestä, Margareth Thatcheristä, tuli alakeskiluokkaisen, melkein proletaarina itsekin, imperiumin pääministeri, oli jokinlainen uuskokoomuslainen helpotus muuten myös melko siniveriseen puolueeseen. Tyttö oli lahjakas ja ennen politiikkaan ryhtymistään hänellä oli myös tutkinto Oxfordista, joka oli ainoa keino osoittaa, että hän ei ole samaa rahvasta, tosin hyödyllistä ja työtä tekevää, kuin hänen kykynsä.

  Jos nyt ajatellaan teollistumista ja sosialidemokratisoitumista yleensä Britanniassa niin jo 1890-luvulla alkoi tasa-arvo olla niin huolestuttavaa luokkaa, että juuri Britanniassa piti ruveta kehittelemään tieteellisiä rotuoppeja, jotta Mahatma Gandhin kaltaiset brittiläisen koulutuksen saaneet alkuasukkaat eivät olisi huomanneet itsekin kykenemään hallitsemaan maita. Nuo rotuopit rantautuivat Ruotsiin 1920-luvulla ja Saksaan 1930-luvulla mystisin ja epätieteellisemmpin argumentein.

  Britannialla on sama ongelma kuin Venäjällä: Lontoon ja Moskovan ylläpitäminen edellyttää koordinoivaa keskustahallintoa, joka ei voi aitoa demokratiaa sallia, koska silloin rahvas ja sivistymättöneistö pääsisi edes vaikuttamaan asioihin.

  Tosin kansantaloudellisesti thatcherismille oli jo sosiaalinen tilaus Labour-hallituksen ajautuvat niin ahtaalle 1970-luvulla, että "jotain", vaikka karmeaakin, oli tehtävä.

  Muistelen, että Britannia joutui jopa 1970-luvun alussa ottamaan käyttöön EFTA/EEC-järjestelylle laittomia tulleja vaihtotaseen oikeaisemiseksi. Älkää nyt suoraan välittäkö eteenpäin. Yritän löytää lähdeviitteen ajan kanssa.
   
 7. Teräsmies

  Teräsmies Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  6,383
  Tykkäykset:
  2,683
  Pisteet:
  1,286
  Peter Hitchens kertoo mielipiteensä brittipolitiikasta.

   
  Viimeksi muokattu - moderaattori: 20.09.2013
 8. JOKO

  JOKO Ylipäällikkö BAN

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  4,971
  Tykkäykset:
  1,338
  Pisteet:
  1,286
  http://english.ruvr.ru/2012_04_09/71158280/


  Elämme mielenkiintoisia aikoja. :dodgy:
   
 9. koponen

  koponen Kenraali Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  19.04.2010
  Viestejä:
  2,555
  Tykkäykset:
  836
  Pisteet:
  636
  Britannia voisi vuokrata kreikkalaisia poliiseja. Kaikki voittavat: Kreikka saa rahaa, Britannia saa olympialaisiin riittävästi käsipareja, kulttuurien kohtaaminen tuottaa paljon kauniita lapsia. (Konstantinoksen ja Gwynethin mukula, voi elämä!)
   
 10. Einomies1

  Einomies1 Kenraali

  Liittynyt:
  26.07.2010
  Viestejä:
  2,086
  Tykkäykset:
  1,004
  Pisteet:
  636
  Bravo Mosuri! Loistavasti pistelty! Sinulla todellä välillä sykkii runosuoni ja asiaa vielä mukana!

  Ahdistavaa on tämä nykymaailman meno. Mitä hyvää vapaa kilpailu ja globalisaatio onkaan meille tuonut, sen hedelmiä korjataan nyt: talouslama ja globaali taantuma jonka ahneus ja piittaamattomuus on luonut eikä mikään sattuma.

  Työpaikat karkaavat halpamaihin ja työttömyys lisääntyy länsimaissa. Halpamaissa työvoima on lähes orjuutta tehtaissa jotka tuottavat kulutushyödykkeitä ja päivittäistavaroita länsimaihin satojen prosenttien katteella. Työllisyys lisääntyy tuottajamaissa mutta elintaso ei lisäänny samassa määrin kun sosiaaliturva on olematon, terveydenhuoltoon ei ole varaa kaikilla ja rahaa riittää vaan hengissä pysymiseen ja jonkinlaiseen kattoon pään päällä jos siihenkään.

  Kähmintä ja byrokratia lisääntyy julkishallinnossa sekä varsinkin yrityspuolella. Työtekijät nähdään pakollisena pahana ja joskus riippakivenä joiden tehtävänä on vain olla olemassa kuhnureina ja taata ahneelle ja korruptoituneelle konsernijohdolle bonukset ja palkkiot. Jos homma ei kannata, pistetään työntekijät pihalle ja koi pakettiin ja nostetaan loput pää-omat Sveitsiläiselle pankkitilille tms. Kansantaloudesta tai kotimaastaan tai kotimaisesta työvoimasta ei kukaan enää piittaa, pääasia on että kassakone kilisee ja tuottoa tulee jatkuvalla syötöllä lisää.

  Kansalaiset pelotellaan kauhukuvin ja apokalyptisin ennustuksin epävarmoiksi ja epäluuloisiksi. Näin saadaan turvattomuuden tunne leviämään koko yhteiskuntaan.
  Näitä torjutaan lisäämällä valvontakameroita, satelliittivalvontaa, viranomaisvaltuuksia sekä lähtemällä mukaan "ennalta ehkäiseviin" ristiretkiin maailman toiselle laidalle. Näin ollaan mukana kansainvälisessä ja turvallisuutta lisäävässä operaatiossa joka on "välttämätöntä".

  Selkein esimerkki tästä on muoti-ilmiöksi noussut "terrorismin vastainen sota". Kuinka moni meistä kokee että Afganistanin tai Irakin operaatiot ovat tuoneet jotain hyvää maailmaan tai lisänneet maailman tai meidän turvallisuutta? Onko nyt meillä helpompi hengittää kun sotakone on jyllännyt idässä sen 10+ vuotta? Loppuivatko terrori-iskut ja lisääntyikö vakaus kuten on luvattu? Mitä hyvää on tuonut 10-15 000 liitouman sotilaan kuolema, 100 000 + Irakilaisen kuolema, kymmenien tuhansien Afgaanien kuolema ja sadat tuhannet vammautuneet tuona aikana? Aivan. Paskapuhetta jota maailma hotki 2001 ja sen jälkeen kahamalokaupalla ajattelematta vihan ja epäuskon sumentamilla aivoillaan yhtään itse ja laajemmin. Pelokasta ja raivokasta rakkilaumaa on helppo johtaa harhaan kuten toiselle puolen maailmaa sotiin kuolemaan "isänmaan ja vapauden puolesta".

  Olen kauhunsekaisin mielikuvin odottanut jotain Britannian kaltaista tapahtuvan ennenpitkää suomessa. Yksityissektorin ottaessa valtaansa viranomaistoiminnan, isännän ääntä käyttää jatkossa sijoitusyhtiöt ja tuo aikamme suurimmat perkele ja saatana, kasvottomat markkinavoimat. Jos yksityissektori alkaa hoitamaan jotain viranomasitoimintaa sehän tarkoittaa markkinatalouden säännöillä sitä että homman täytyy tuottaa enemmän kuin kuluttaa. Viranomaisalalla kun ei tuottoa tavoitella vaan tehtävänä on pitää yhteiskunta raiteillaan, se tarkoittaa uusien tehtävien ja suoritteiden ottamista viranomaisille. Nimenomaan sellaisia joista saa rahaa=laskutetaan. Toinen tapa hoitaa homma tuotteliaaksi on muuttaa lakia ja sallia laskutus olemassa olevista tehtävistä kansalaisilta sekä yrityksiltä.

  En olisi kovin hämmästynyt mikäli Brittipoliisi jatkossa lyö laskun emännän kouraan kun on hakenut kotihälytykseltä tämän miehen riehumasta putkaan. Lisäkorvausta vastaan ukko pysyy putkassa 12 h tai päivän pidempään "poikkeustoimenpidettä käyttäen".

  Poliisi alkaa mm. hoitamaan liikennevalvontaa painopiste-alueilla eli kylissä ja kaupungessa jotka maksavat siitä. Muille riittää kun partio silloin tällöin ajaa kaupungin läpi.

  Poliisi ottaa hoitaakseen rahankuljetuksien suojaamisen vilkkaina myyntiaikoina ja tietty kohtuu korvausta vastaan. Taksa: 100 £ poliisi /päivä ja siitä ylöspäin, partioauto 300£.

  Nämä ovat tietysti melko raflaavia hypoteeseja mutta jokainen tietää miten ajankuluessa käy yritysmaailmassa kun nousukausi ja vauhtisokeus jyllää yritysjohdossa ja sijoittajissa. Lupaukset syödään ihan kuten politiikassa ja vieläpä nopeammin.

  Ja sitten jotkut eivät vieläkään usko salalittoihin tai uuteen maailman järjestykseen jota Bushit ja Bilderbergit rakentelevat melko avoimesti meidän nenän edessämme. Sitä saatana on jankutettu maailmalla jo vuosikymmenet eikä valta-osa edes ole koskaan kuullut koko sanaa! Hallitsemattomat markkinat ja epärehelliset luottoluokittajat sanelevat meidän yhteiskunnan tulevaisuuden ja se tulevaisuus on synkkä jos ihmiset eivät ala ajattelemaan itse ja kyseenalaistamaan asioita.

  Vietnamin sodan aikana Philadelphian Friends Of peace -järjestö kirjoitti julkaisussaan " The Use Of Force in International Affairs" julkaisussaan 1961:

  The Use of Force in International Affairs: "If what your country is doing seems to you practically and morally wrong, is dissent the highest form of patriotism?"


  Dissent= erimielisyys. Sama sanonta on yhdistetty USA:n presidentti Thomas Jeffersoniin.

  Tässä vielä niille jotka eivät ole kuulleetkaan NWO:sta maailman mahtimiesten suusta:


  [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=SISUIhprOa8[/video]


  BBC:n dokumentti poliittisesta peloittelusta ja Al-Qaedasta joka on keksitty myytti:
  [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=sbkvz4hezmU[/video]
  Jokainen päätelköön itse mitä NWO pitää sisällään mutta turha sanoa enää ettei tuota fraasia olisi käytetty presidenttien ym. toimesta.
   
  Viimeksi muokattu - moderaattori: 20.09.2013
 11. JOKO

  JOKO Ylipäällikkö BAN

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  4,971
  Tykkäykset:
  1,338
  Pisteet:
  1,286
  Vastaava on menossa Suomessa tällä hetkellä. Julkisella puolella ansiot nousevat, yksityisellä puolella laskevat.

  Nykyisessä kuluttamisen riemussa valtaosa julkisen puolen työntekijöistä ei ymmärrä edistämänsä yhteiskunnan hajoamisen seurauksia. Väistämättä edessä oleva sisäisen turvallisuuden romahtaminen tulee vaatimaan etuoikeutetulta väestöltä yhä suurempia panostuksia perheensä ja omaisuutensa turvaamiseen. Siten se näennäisesti hyvätuloinen ihminen kärsii myös itse. Ikkunoissa pitää olla kalterit, illalla ei voi liikkua ulkona, kesämökillä on pakko olla vartija, perheenjäsenten kaappausten varalta pitää olla vakuutus, lapset pitää viedä autolla kouluun, jne. Tämä on arkipäivää suuressa osassa maailmaa. Eikä tarvitse mennä Venäjää kauemmaksi. Tällainen yhteiskunta on todella kurja valtaosalle ihmisistä.
   
 12. miheikki

  miheikki Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  20.04.2010
  Viestejä:
  5,028
  Tykkäykset:
  5,821
  Pisteet:
  1,286
  Tällä välin Saksassa:

  http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/04/12/virkamies-tunnusti-en-tehnyt-toita-14-vuoteen/201227190/12
   
 13. kimmo.j

  kimmo.j Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  01.05.2010
  Viestejä:
  4,288
  Tykkäykset:
  3,774
  Pisteet:
  1,286
  Suomessa voisi tapahtua vastaavaa, esimerkki on tietysti melko äärimmäinen, mutta osoittaa julkishallinon kyvyttömyyden tehokkuuteen.
   
 14. Mainos 15. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Tuokin virkamies olisi varmaan saanut aikaan paljon vahingollisia normeja, jos hän olisi niskoitellut esimiehiään vastaan ja ryhtynyt johonkin omavaltaiseen. Suomessakin on monia virkamiehiä ja poliitikkoja, joille olisi parasta olla tekemättä enää mitään enempää yleiseksi vahingoksi.
   
 16. SJ

  SJ Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  29.04.2010
  Viestejä:
  16,131
  Tykkäykset:
  5,441
  Pisteet:
  1,286
  Joo, valitettavasti vaan jokaisella byrokraatilla on hinku päästä pätemään jossakin tai "jättää merkkinsä". Seurauksena on se ikuinen "muutoksia muutoksien vuoksi" rumba.
   
 17. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Tämä on luonnollista hallinnon purkamista markkinarajapinnoiksi tilaaja-tuottaja-menetelmällä. Jotenkin uskon, että Britannian poliisitoimen voisi avata myös Euroopan unionin sisämarkkinoille tai laajemmille markkinoille, joilloin poliisipalvelut voisi tuottaa joku yhdysvaltalainen vartiointiliike tai sitten vaikka Gazprom.

  Jotenkin ajattelen, että koska MI5 ja MI6 avataan kilpailulle. Siellä varmaan poliisikustannus viranhaltijaa kohden on suurempi kuin tavallisessa järjestyspoliisissa.

  Suomessakin ehkä suojelupoliisinkin voisi korvata Mossadilla tai SVR:llä... Ainakin esitutkinta voisi olla hyvää ja selvittämisprosentit nousta.
   
 18. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Onhan näitä:

  - Olavi J. Mattilan sokeripala: Enso-Guzeitin pääkonttori Uspenskin katedraalin edessä

  - Raaden Hammas: Neste-torni Keilaniemessä

  - Jussi Pajusen jääkuutio: Guggenheim-museo
   
 19. kimmo.j

  kimmo.j Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  01.05.2010
  Viestejä:
  4,288
  Tykkäykset:
  3,774
  Pisteet:
  1,286
  Mikä vika Nesteen tornissa on? Kaupungissa on korkeita rakennuksia ja vaikka Espoo on todellisuudessa kaupunkioikeudet saanut moottorien penger, on se kuitenkin kaupunki.:a-rolleyes:
   
 20. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Ei mitään. Raaden hammas on riittävän kaukana sivistyksestä päinvastoin kuin Enso-Guzeitin pääkonttori tai Guggenheim tai makkaratalo ja sopii siksi ympäristöönsä.
   

Jaa tämä sivu