case teräasekeskus

crane

Ylipäällikkö
Jälleen virkamiehistömme osoittaa,miksi heihin kannattaa luottaa(NOT).
http://teraasekeskus.com/files/TAPAUS_TERA_ASEkeskus.pdf
 
Aikas erikoisen oloinen tapaus, mitähän muuta siellä on taustalla?

Se on tietysti aina hyvä muistaa, että jos vaikka menee viranomaisen luokse ja varmistaa tältä jonkun asian hyväksyttävyyden tai tulkinnan etukäteen, niin tuolla ei ole mitään merkitystä. Jos asia otetaan myöhemmin uuteen tarkasteluun ja ohje todetaan vääräksi, niin ohjeen antaja onkin yksityishenkilö, ei virastonsa tms. edustaja. Viranomaisen antama ohje ei ole edes lieventävä asia, kun rangaistusta mitataan, ei vaikka olisit saanut ihan leimatun lausunnon mukaasi. Näin homma toimii esim. työvoimatoimistossa.

Tässäkään tapauksessa minkään johtajan tai tullimiehen mielipide ei ole merkityksellinen, eikä niitä asiaa käsiteltäessä edes huomioida. Homma lähtee aina puhtaalta pöydältä. Myöskään se, että aseita on tuotu jo vuosia ei ole tullin tms. tarkastuksista huolimatta lieventävä asianhaara, vaan raskauttava, koska nyt mahdollisesti rikolliseksi katsottava toiminta on todistettavasti jatkunut jo pitkään.

Viranomaisen kanssa pitää aina olla valmiina siihen, että paskaa alkaa ropista niskaan.
 
Tarkoituksellista vainoa. Tavoitteena kansalaisten riisuminen aseista. Tässä haetaan ennakkotapausta mielivaltaiselle asealan elinkeinoluvan peruuttamiselle.
 
Juttu on saavuttanut yhden pysäkin.

http://www.vantaansanomat.fi/artikk...n-starttipistoolijutussa-harvinainen-ratkaisu

Nyt toivoisin PoHa;n penkomista. On selvää, että on syytä epäillä törkeää virka-aseman väärinkäytöstä ja/tai virkavirhettä.
En kyllä oikeasti usko tähän, virkamies on Suomessa melkolailla koskematon ja ilman mitään vastuuta.

Varoittava esimerkki olisi hyväksi. Eikä sen tarvitse olla mihinkään tuomioon johtavaa, kunhan virkamiesten asiat pengotaan perinpohjaisesti. Siinä kun selittävät joka ikisen tekemisensä toiselle poliisille ja tietävät, että sama poliisi kuulustelee kaikki muutkin, niin luulisi asenne kasvatusta tapahtuvan. Ja kun toiset virkamiehet katsovat prosessia sivusta, niin asia tulee selväksi heillekin.
 
Eikös asiasta voi kuka tahansa tehdä kantelun esim. oikeuskanslerille....
 
Mikko Niskasaari on vuodattanut tästä aiheesta lavealti. Niskasaaren kertoman mukaan näihin ampuma-aseiden ympärille rakennettujen juttujen takaa löytyy useimmiten samat nimet, kourallinen ideologiasta tai ties mistä voimaa ammentavaa virkamiestä joilla on käynnissä ilmeisesti elämää suurempi missio riisua suomalaiset aseista.

Eräs näistä virkamiehistä sai erästä perinteikästä ja arvonsa tuntevaa seuraa uhkailemalla aikaan tilanteen jossa mm. poliisille, rajavartiolaitokselle ja vankeinhoitolaitokselle annettiin porttikielto kyseisen seuran omistamalle rata-alueelle joka oli "ikimuistoisista ajoista saakka" ollut Uudenmaan viranomaisten tärkein ja viime aikoina ainoa harjoittelupaikka. Kyseinen PoHa:n korkea pomo oli takuulla erittäin suosittu suorittavan portaan keskuudessa tämän tempauksensa jälkeen.

Kun on valtaa annettu vain hitusen niin se on käytettävä tarkkaan, muutenhan se kuluisi hukkaan.
 
Viime vuosinahan on ollut useita näitä juttuja, joissa virkavalta on käynyt joko yrityksen tai yksityisen asekeräilijän kimppuun, usein vielä median rummunpäristyksen säestämänä. Näihin on sisältynyt monia aika tragikoomisia piirteitä, mitkä saavat ao.virkakunnan hivenen outoon valoon.
 
Back
Top