Myydään Crye G3 Combat shirt, L/Long m05

t82k

Alokas
Myynnissä käyttämätön Cryen tappelupaita kokoa L-Long m05-kuosilla. Tuli turhaan venytettyä palautusta, niin pakko myydä sitten näin.

Hinta: 200 euroa

Säästöä tulee siis reilusti jos olisi tälläistä muutenkin hankkimassa.
 

Liitteet

  • c7446c4a662f5f94a229bbe54eaedb5c-jpg.jpg
    c7446c4a662f5f94a229bbe54eaedb5c-jpg.jpg
    296.9 KB · Luettu: 128
Mikä tuossa maksaa? Minusta Varustelekan on huippukallis ja se on "vain" 100 eur. Brittiläisiä uusia saa 20-30 eurolla.
 
Mikä tuossa maksaa? Minusta Varustelekan on huippukallis ja se on "vain" 100 eur. Brittiläisiä uusia saa 20-30 eurolla.
Laitan tuohon alle videon, jossa kuvaillaan paremmin kuin itse tekstillä osaisin. Myönnettäköön ettei mikään tässä varmastikaan tuota hintaeroa täysin selitä, mutta samahan pätee lähes kaikkeen kalliimpaan merkkiin.

 
Hyviin foorumitapoihin yleensä kuuluu, ettei myyntitopikeissa aleta kauheesti keskustelemaan tuotteen hinnasta yms., varsinkaan jos ei olla ostohousut jalassa. Jokainen joka asiasta jotain tietää kyllä ymmärtää, että @t82k:lla on hinta vähintäänkin reilu. Jos itselläni olisi pinkka kunnossa, saattaisi tuote vaihtaa omistajaa vähän hätäseen.

Ylijäämänä myytävien taistelupaitojen hintavertailu uuteen kuluttajamyynnissä olevaan tuotteeseen ei ole tasaveroinen. Brittipaidat maksaisivat huomattavasti enemmän jos niitä ei olisi ensin maksettu kyseisen maan verorahoilla ja myyty sitten ylijäämänä eteenpäin pilkkahintaan. Ei nyt välttämättä paria sataa, muttei paria kymppiäkään. Puhumattakaan siitä faktasta, että ne ovat kyseisen maan maastokuviolla, eikä niistä täten oikein ole kotimaanpuolustajan palveluskäyttöön.

Tämän viestin voi poistaa mikäli lanka putsataan, myyjä voi laittaa vaikka moderointitoiminnolla viestiä ylläpidolle että poistavat.
 
Back
Top