EM 2021

Sairaskohtaus ja kentällä elvytystä Eriksenille. Lopussa meille voitto. Vieläpä Pohjanpalon tekemänä, jonka uraa tullut pitkään seurattua.

Tanskan hallintaa, todellisia paikkoja ei suhteessa tuohon juurikaan. Tiukka organisoitu peli toimi nyt.

Maailma ja kaikki ihmiset maailmassa on kivoja. Näinä hetkinä. Palaan karuuteen huomenna.
 
Huomioita ottelutapahtumista ja jälkipeleistä:

suomalaisfanien käytös sellaista, että ylpeitä saadaan olla, saatana. Samoin pelaajat, todella hienosti huomioivat tilanteen käytöksessään, ihan mallisuorittamista.

Spontaani Suomen lippu sairaskohtauksen saaneen ihmisen intimiteettisuojana. Suomen lippu tulee näkymään varmasti miljardissa televisiossa ympäri maailmaa ja positiivisessa kontekstissa. Siinä saa Suomi Maine-työryhmät paiskia töitä ja pistää kymmeniä miljoonia euroja palamaan, että sama julkisuus ja positiivinen otanta saavutetaan.....

Tanskalaisfanit ovat pelin jälkeen kiittäneet suomalaisia heidän käytöksestään ja asenteestaan, siellä on tullut palautetta kyynelsilmissä ja viime yönä on -tietääkseni- Tuborgin ääressä jälkihikeä otettu tanskalaisfanien kanssa ihan sitä tehen. Kaiken kuulemani, lukemani ja näkemäni perusteella pitää olla ylpeä suomalaisuudesta. Suomalaisilla on oikeasti näköjään annettavaa kv-futiskulttuurille, sen osoittivat niin fanit kuin pelaajatkin.

Tanskan joukkueen kapteeni otti tilanteen haltuun kuin parhain sotilas, kahtokkeehan mitä kaikkea se kapteeni ehti tehdä, kun sairaskohtaus tapahtui.
 
Ei voi kyllä paljon dramaattisemmin mikään maa maailmassa ensimmäistä EM-turnaustaan aloittaa ja muutenkin tuo oli niin kovin suomalaista :ROFLMAO: Voittoon tarvittiin sitkeyden ja puolustustahdon lisäksi sekä hyvää että huonoa tuuria ja altavastaajan asemasta mentiin voittoon yhdellä maalilla joka oli samalla tasan ainoa maalintekoyritys koko ottelussa.

Totuuden nimisssä on sanottava että Suomi tuskin olisi tuota peliä voittanut jos ottelu olisi edennyt normaalisti...


Mutta näitä ei tässä vaiheessa lasketa ja Venäjä on kyllä voitettavissa jos pelaavat yhtä huonosti kun pelasivat Belgiaa vastaan.

Tärkeintä on tietysti että kukaan ei kuollut.

Yleisölle ja varsinkin kaikille suomalaisille voi kyllä antaa suuren kiitoksen. Tuon parempaa peeärrää ei ole olemassakaan.

Bramsen kirjoitti suomalaisten käyttäytymisen alleviivaavan todellista pohjoismaista sidettä ja ystävyyttä aidolla ja ilahduttavalla tavalla.


Näimme taatusti, että Suomella on hyvä puolustus”, Bramsen lisäsi.
 
altavastaajan asemasta mentiin voittoon yhdellä maalilla joka oli samalla tasan ainoa maalintekoyritys koko ottelussa.
Tilastonikkareiden mukaan Suomi teki historiaa olemalla ensimmäinen joukkue, joka on EM tai MM-turnauksessa voittanut ottelun yhdellä laukauksella kohti maalia :ROFLMAO:
 
Katsomossa ollut Suomen maajoukkueen kannattajat ry:n (SMJK) toiminnanjohtaja Jussi Hartikainen näki, miten huuto syntyi.

– Meillähän on pitkä perinne näiden vuorohuutojen kanssa omissa kotipeleissämme. Yhdistyksen rahastonhoitaja Joni Haltia kävi sanomassa huutoja johtaville, capoille, että sellaisen voisi aloittaa.


 
Kohta seurantaan monta maalia Lewandowski iskee Slovakiaa vastaan.
Illalla "rakas" naapurimme Ruotsi kohtaa ison ja mahtavan Espanjan.
 
Tshekki kaatoi Skotlannin ja Slovakia Puolan.

Seuraavaksi Ruotsi voittaa Espanjan :ROFLMAO:
 
Viimeksi muokattu:
Kun vielä selviäisi mikä sen sydämen pysähtymisen aiheutti.

Näitä vaan tapahtuu. Eriksen on hyvin hoikkarakenteinen eikä taida rasvaa olla. Liian timmi kunto altistaa jossain määrin.
 
Ei niin pahaa että ei jotain hyvää. Tuohan oli paras mahdollinen paikka saada sydänpysähdys :ROFLMAO: Kesämökillä olisi tullut noutaja ennen ambulanssia.

Christian Eriksenin sydänpysähdyksen syy ei ole vielä selvillä, mutta erittäin nopeat toimenpiteet pelastivat hänen henkensä.

– Elvytyksen antamisessa ei saa viivytellä, sillä aivot saattavat vaurioitua jo minuuteissa.
 
Ei niin pahaa että ei jotain hyvää. Tuohan oli paras mahdollinen paikka saada sydänpysähdys :ROFLMAO: Kesämökillä olisi tullut noutaja ennen ambulanssia.
IL-jutusta
"Jopa puolet sydänperäisistä kuolemista on äkillisiä ja äkkikuolema on valitettavan usein sydänsairauden ”ensimmäinen oire”.

Suomessa sydänperäisen odottamattoman äkkikuoleman kohtaa vuosittain 5 000-10 000 henkeä."
 
Sinänsä iha mukava oli tuumia rauhassa Lauantain peliä ennakkoon. Lopputulos
oli hyvä ja maine pelaajilla ja jopa faneilla kasvoi kunhan nollataan täysin tapahtumat.
Tästä on hyvä toivoa jatkomenestystä. En lähtisi neuvomaan isoja muutoksia kokoonpanoihin.
Paineet on kotijoukkue Venäjällä.
 
TÄNÄÄN!

DFB-Could-Allow-Fans-to-Attend-DFB-Pokal-Cup-Games-.jpg

French-football-fans-stunning-female-France-football-fans.jpg
 
Back
Top