Erektiolääkkeet

Käytätkö erektiolääkkeitä?

 • Kyllä

  Ääniä: 1 4.2%
 • En

  Ääniä: 19 79.2%
 • Olen kokeillut

  Ääniä: 4 16.7%

 • Äänestäjiä yhteensä
  24

Vonka

Supreme Leader
Ja tämän kommentin seurauksena päästiin lopultakin aivan sinne pohjalle.
Pääsit, mutta samalla tuotit oivalluksen.

Koska induktiivinen ja deduktiivinen päättely on toinen luontomme, totean seuraavaa:

a) mies masturboi enemmän kuin kokee yhdyntöjä
b) lääkäri määrää erektiopillereitä
___________________________________________________________
= pillereitä määrätään todellisuudessa runkkaamiseen.

Kaikista reippaista puheista huolimatta!

Kaunille naiselle seksistä on ylitarjontaa mutta miehille vain yhtä lajia: alitarjontaa.

Onneksi meillä ukkomiehillä on raamatullinen velvollisuus suoritettu. Isot lapsilaumat pyörivät pitkin nurkkia, ja vakinainen matrassi tekee hyvää sapuskaa. Kerran viikossa tai kerran kuussa vedetään kello, jos tuuri käy. Elämä on leppoisaa.
 

baikal

Supreme Leader
Juuri näin, vonka. Velvollisuus Isämmmaata kohtaan on hoidettu ja suht täyspäisinä osa pirttiviljelystä on jo pakertamassa yhteiskunnan ja elinkeinoelämän palveluksessa. Omat tekovehkeet voi huoletta naulata aitan seinään kuivumaan ja kiikkutuolista silloin tällöin katsella, että: "siellä ne nyt roikkuu"-
 

Hanski

Ylipäällikkö
Onpas pojilla keskusteluaiheet!

Ainoa oma kosketus erektiolääkkeisiin on kymmenen vuoden takaa ja tällä oli myös maanpuolustuksellinen ulottuvuus, joten kerrottakoon tarina tässä ketjussa!

Olimme kesällä 2004 tutustumassa Kannaksen taistelupaikkoihin ja matkan johtajana toimi evp-sissikapiainen. Mennessä Viipurin kauppahallin apteekissa kyseinen kapiainen aseistautui tuleviin Käkisalmen yön kiivaisiin lähitaistelutilanteisiin sopivalla lääkearsenaalilla. Samalla me nuoremmat saimme sotilaallisen käyttökoulutuksen sorahtavalla ärrällä: "Näitä on kolmea errri vahvuutta. Miedoin jättää tuuman verrrran löysäksi päästä, keskimmäinen on sopiva ja vahvimmalla seisoo vielä Suomessakin." Varmasti hyvää oppia tämäkin, pitää muistaa, jos 15-20 vuoden päästä olisi lähitaistelemassa Käkisalmella...
 

pstsika

Haukka
Se on meinaan hurjaa leikkiä, kun @pstsika lähtee yön selkään purkki taskussa. Siinä tanner jyskää ja aitaa kaatuu...
Toistaiseksi hajalle on mennyt vain sängynjalkoja ym. kulutustavaraa. En minä sentään mikään kone ole.

Kaunille naiselle seksistä on ylitarjontaa mutta miehille vain yhtä lajia: alitarjontaa.
Toki asia on jossain määrin noin, sillä yhteiskuntamme vaatii miehiltä oikeanlaista aloitekykyä myös tässä asiassa ja jos mies ei ole aloitteellinen, niin varmasti tulee olemaan aika kuivaa. On tietysti ensin määriteltävä "kaunis nainen", sillä suuri enemmistö n. 20-30 vuotiaista suomalaisnaisista on ihan kivannäköisiä, vaikkakaan ei välttämättä "klassisen kauniita".

Kuluneen vuoden retkiä miettiessä en kuitenkaan täysin allekirjoita tuota alitarjonta-juttua. Kyllä sitä reikää on aina tarjolla jos vain on kiinnostusta. Jokainen nainen, jota olen pyytänyt treffeille, on myöskin lähtenyt ja jos baarista olen hakenut seuraa, niin jotain yksittäistä poikkeamaa lukuun ottamatta olen sitä myös saanut. Jos en siltä, jota illan olen lähestynyt ensinnä, niin toiselta tai kolmannelta kuitenkin. No, ehkä mä sitten pelaan vaan voittokäsiä ja enkä tee aloitteita ihan sokkona...

Sulkien keräilystä on monta hyvää tarinaa vanhainkotiin ja olenkin sitä mieltä, että Päällikön päähineessä pitää olla paljon sulkia.
 

Tetra

Respected Leader
BAN
Tämä on siitä helppo aihe, kun sitä rautaa lahkeeseen saa ostettua amerikkalaisen(kin) apteekin hyllyltä.
 

Samovarius

Majuri
Saa nähdä miten pian allekirjoittanut liittyy Wanhaan Kaartiin. Pahaa enteilee jo. Päivän lenkillä perse hitsasi kiinni, mutta pistimennuppi kohmettui. Tämä ei lupaa hyvää.
 

Vonka

Supreme Leader
Jotenkin tulee mieleeni edesmenneen Sir Vilin jutut.
 

Creidiki

Kenraali
Lääkkeistä on apua niille joilla halu on tallella mutta kyky laskenut ja se tapahtuu todennäköisesti jokaiselle ukolle ajan myötä. Jos terve mies syö nappeja muuttuakseen mahtisonniksi niin siitä ei todennäköisesti seuraa mitään hyvää, sen sanoo jo maalaisjärki.
 

miheikki

Respected Leader
Tätä erektiolääkettä suosittelen kaikille.

D-vitamiini voi ehkäistä ja hoitaa erektiohäiriötä
Päivitetty 7.6.2012 http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2344
D-vitamiini voi parantaa mieskuntoa (potenssia) ja ehkäistä ja hoitaa erektiohäiriötä, kertoo uusi kirjallisuuskatsaus. Näin D-vitamiini voi saada aivan uudenlaisen käyttötarkoituksen monien entisten lisäksi. Ennestään tiedetään, että D-vitamiini ehkäisee riisitautia, luukatoa, ikäihmisten kaatumisia ja luunmurtumia, astmaa, masennusta, diabetesta, metabolista oireyhtymää, MS-tautia, reumaa, sydän- ja verisuonitauteja sekä iensairauksia. Suomen oloissa päivittäinen tarve on paljon suurempi (noin 100 mikrogrammaa, µg) kuin viranomaissuositus (7,5 µg).
Erektiohäiriöt johtuvat suureksi osaksi verenkierron häiriöistä, joita D-vitamiini ehkäisee ja korjaa. Vaikutusmekanismina on muun muassa reniini-angiotensiini-järjestelmän aktiivisuuden hillitseminen, jolloin kohonnut verenpaine alenee, hiljainen tulehdus (inflammaatio) ja valtimoiden kalkkiutuminen vähenevät. Lisäksi auringonvalo ja siitä iholla syntyvä D-vitamiini lisäävät veren typpioksidin pitoisuutta, jolloin erektiokyky paranee.

Erektiohäiriöistä kärsivien miesten tulisi mittauttaa seeruminsa D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25), ja nostaa se vähintään 100 nanomoliin litraa kohti (nmol/l), kirjoittavat Marc Sorenson ja William B. Grant. He ehdottavat S-D-25-pitoisuuden tarkistamista muutaman kuukauden kuluttua D-vitamiinin käytön aloittamisen jälkeen. Myös mahdollinen diabetes ja sydän- ja valtimotauti tulisi tutkia samalla. S-D-25:n nostaminen noin 100 nmoliin/l voi kohentaa mieskuntoa ja vähentää samalla riskiä sairastua infektioihin, diabetekseen ja sen lisätauteihin sekä sydän- ja verisuonisairauksiin ja syöpiin.

Newswise 6.6.2012
 

Tetra

Respected Leader
BAN
D-vitamiini kyllä on eräänlaistä mielihaluja nostavaa lääkettä sekin. Lisäksi D-vitamiinilla on muitakin positiivisia vaikutuksia.
 

miheikki

Respected Leader
Alkoholi antaa halun, mutta kaataa kalun. Lyhyt valistuselokuva näin viikonlopun alkajaisiksi.

 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Känni ja naiset johtaa yleensä ongelmiin keski-ikäisillä miehillä. Enkä nyt tarkoita pelkästään erektio-ongelmia.

Itsellä tuo naismaku on hassusti ollut linjalla lääketieteen ammattilaiset, joten reseptin saanti ulkomailla ei olisi ongelma. Suomessa en tiedä miten lekuria valvottaisiin siitä, että määrää sänkykaverille lääkitystä tai olisiko se eettistä. Ei vielä (47v.) ole ollut suurempia ongelmia, paitsi jos vetää kännit, jossa halu ja kyky ei kohtaa. Ehken pyydän lääkitystä 50v-juhliin :p

Tahtoo olla vaan tuo tarjonta niin vähäistä. :D
 

koponen

Kenraali
Joskus ennen vanhaan lääketieteen ja eläinlääketieteen opiskelijoiden pirskeet olivat varsin laadukkaita (ja tehokkaita) tarjoilun puolelta. Ehkä nykyään pirtun (jakelu lienee pienentyntyt) ja terhakoiden opiskelijoiden (jakelu lienee ennallaan) lisäksi jakelussa ovat ratkaisutaistelun varmistavat kemikaalit.
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Joskus ennen vanhaan lääketieteen ja eläinlääketieteen opiskelijoiden pirskeet olivat varsin laadukkaita (ja tehokkaita) tarjoilun puolelta. Ehkä nykyään pirtun (jakelu lienee pienentyntyt) ja terhakoiden opiskelijoiden (jakelu lienee ennallaan) lisäksi jakelussa ovat ratkaisutaistelun varmistavat kemikaalit.
Voin kokemuksesta sanoa, että lääkäreiden ja hoitsujen juhlat ovat olleet aika hurjia. Ilmeisesti vieläkin, vaikka viimeisin oma kokemus vuodelta 2003, joten aivan viimeisintä tietoa ei ole.
 
Top