Evgenia Hildén-Järvenperä ja Pirkko Turpeinen

Vonka

Supreme Leader
Vaikuttaa siltä, että joku seuraa tiiviisti putinisteja. Tässä "vastasafkan" jutussa profiloituu muiden muassa Evgenia Hildén-Järvenperä (kuvassa) erityisen kiihkeänä.

http://www.antifa.fi/2013/02/stalin-oli-ystavallinen-ja-herttainen.html

576057_366215940082077_1567325290_n.jpg
 
Lisää SDP:stä.

Demaripoliitikon mukaan "Venäjä rakentaa yhteisöä, jossa ihmisarvo voittaa rahan arvon"
Juha-Pekka Tikka
3 tuntia ja 45 minuuttia sitten (päivitetty 3 tuntia ja 41 minuuttia sitten)
Sdp:n kansanedustajaehdokkaaksi pyrkivän Pirkko Turpeinen-Saaren näkemykset Ukrainasta puhuttavat sosiaalisessa mediassa.

  • f57742f19315e58a2fbe94c4e7058617fdc4dbf4e08044041c951f9db108caa8

    Demaripoliitikko kehuu Venäjän alistumattomuutta Yhdysvaltojen saneluun.

    (Lehtikuva/Timo Jaakonaho)
Ex-kansanedustaja Pirkko Turpeinen-Saaren (ent. Idänpään-Heikkilä, ent. Turpeinen-Kajanoja) blogikirjoitus "Yle:n ja Ulkopoliittisen instituutin propaganda lähentelee aivopesua" on herättänyt nettikeskustelijoiden huomiota.

Turpeinen-Saaren mukaan Yle tarjoaa Venäjän vastaista propagandaa niin viihteessä, uutisissa kuin ajankohtaisohjelmissa. Hän arvostelee myös muun muassa Ulkopoliittista Instituuttia "halventavista käsityksistä" koskien presidenti Vladmir Putinia.

Turpeinen-Saari yhdistää malesialaisen matkustajakoneen turman "Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelun likaisiin temppuihin Etelä-Amerikassa".

"Venäjä ei osoita alistumista Yhdysvaltojen saneluun. Sen sijaan se rakentaa BRICS maiden kanssa toisenlaista yhteisöä, jossa ihmisarvo voittaa rahan arvon. IMF:n ja Maailmanpankin rinnalle luodaan vaihtoehto. Tämä on ehkä Clintonin mielestä vaarallista!", Pirkko Turpeinen-Saari kirjoittaa.

"Yhdysvallat ei voi sietää humanismia, ihmisen arvoa ihmisenä, vaan kaikki mitataan rahassa. Venäjän pyrkimykset toisenlaisten arvojen luomiseen tulevat kohtaamaan vastarintaa. Suomen on valittava linjansa", hän toteaa.

Helsinkiläinen yhteiskuntapoliittinen sos.dem. yhdistys on asettanut Turpeinen-Saaren ehdolle Sdp:n kansanedustajaehdokkaaksi. Hän toimi 1983-87 Skdl:n ja Demokraattisen vaihtoehdon kansanedustajana.

Donetskin lehdistösihteeri
Ylen mukaan porilainen Sdp:n kunnallispoliitikko Evgenia Hilden-Järvenperä ihmetyttää Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Hän on kyseisen koulun hallituksen jäsen.

Evgenia Hilden-Järvenperä on dosentti Johan Bäckmanin perjantaisen tiedotteen mukaan "Donetskin kansantasavallan edustuston lehdistösihteeri". Ns. edustustoa johtaa Bäckman itse.


http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/turpeinensaari venaja-23565
 
Pirkko Turpeinen-Saari (aiemmin Idänpään-Heikkilä ja Turpeinen-Kajanoja) on SKDL- ja Deva-taustainen. Tämä selittänee raha-ideologian. SDP:hen soluttautunut kommunisti näkee siis Venäjän kleptokratian ihmisarvoisena, sulkee silmänsä epädemokratialta ja ihmisoikeusrikkomuksilta.
 
Ei mene kyllä demareilla kovin vahvasti jos tommonen tunnettu eläkkeellä sähläävä vanha stalinistipsykiatri Pirkko Turpeinen-Saari (ent. Idänpään-Heikkilä ja Turpeinen-Kajanoja) pääsee eduskuntavaaliehdokkaaksi. Noin lievästi ilmaistuna.
 
Ei mene kyllä demareilla kovin vahvasti jos tommonen tunnettu eläkkeellä sähläävä vanha stalinistipsykiatri Pirkko Turpeinen-Saari (ent. Idänpään-Heikkilä ja Turpeinen-Kajanoja) pääsee eduskuntavaaliehdokkaaksi. Noin lievästi ilmaistuna.

Asiaan kiinnitetään enemmän huomiota nyt, kun nousevat esiin. Vaarallisempia ovat hiljaiset miinat.
 
Putinistien ydinryhmä eli tosiuskovaiset sijoittuvat eniten Itsenäisyyspuolueeseen, toissijaisesti Piraattipuolueeseen ja kolmanneksi osin Vasemmistoliittoon, jonka riviväki valtaosaltaan vaikuttaa kuitenkin pettyneen Venäjän voimapolitiikkaan. Vasemmistoliitolle pitäisi selvitä, ettei Venäjä ole köyhän asialla enempää kuin Amerikkakaan. Ihmisyyden edestä pitää työskennellä Euroopassa eurooppalaisin arvoin. Tästä Minuteman voi olla eri mieltä, koska kerran oli Thomas Jefferson, mutta ei sotketa vielä.

SDP:n osalta täytyy tehdä katsaus historiaan, jotta ymmärtää, millaista aatteellista hajaannusta on ollut. Tällä ilmiö selittyy.

SDP:stä erotetut ja eronneet perustivat Työväen ja Pienviljelijäin Sosialidemokraattisen liiton vuonna 1959. TPSL:n kannattajat vastustivat puheenjohtajansa Emil Skogin johdolla Väinö Tannerin valintaa SDP:n puheenjohtajaksi ja suosivat vasemmistolaisempaa politiikkaa kuin SDP. TPSL sai tukea erityisesti Tehtaankadulta ja ammattiyhdistysliikkeeltä. Puolueella oli enimmillään vuonna 1966 seitsemän edustajaa. Prahan miehityksen jälkeen puolue ei saanut yhtään kansanedustajaa eduskuntaan. Vuonna 1973 TPSL:n enemmistö lopetti itsenäisen puoluetoiminnan ja liittyi SDP:n jäseneksi.

Skogilaisuus oli vähän samaa kuin nuoren Viktor Vladimirovin tavanneen Arvo Korsimon toiminta Keskustapuolueessa. Korsimo loi K-linjan yhdessäTehtaankadun kanssa. TPSL taas sai Moskovasta rahaa, ja SDP:n kolme jäsentä jäivät ainakin kerran kiinni Arlandan tullissa (1975) tuodessaan 244 800 kruunua käteistä Ruotsista. Ruotsiin raha oli tullut Baselista sijaitsevasta Internationale Genossenschaftbank-nimisestä rahoituslaitoksesta.

No, asiaan. TPSL:n porukka siis ui SDP:hen 1973. Samoin SKDL:n ja Devan porukkaa meni SDP:hen kommunistien hajaannuttua. Taitolaissiipeä meni myös Vihreisiin, osa oli kääntävinään takkia.

Viime vuosina SDP:ssä alkoi ns. Eurooppa-linja jatkona "Savon mafian" aloittamalle ja Jutta Urpilaisen kasvot sitten yhdessä Kreikan apupaketin kanssa murskasivat kannatuksen. Siksi otettiin Rinne, joka tulee tuhoamaan lopun kannatuksen.

Nyt kannattaa näiden Turpeisten noustakin esiin. SDP voi vielä muuttua kokonaan TPSL:ksi eli post-Skogilaiset voittavat.

Toivotaan nyt, ettei.


Muut:

On hämmästyttävää, että Keskustapuolue on perinyt K-linjalta malleja, vaikka Johannes Virolainen veti jo 1980-luvulla hommaa läntisemmille vesille. No, Ahti Karjalainen on varmaan kova sana sitten vieläkin

Perussuomalaisissa on varsinainen sateenkaariväki (hymyilyttää tuo sana heidän kohdallaan) kentällä. Johto on aika selväpiirteinen jo, mutta ettepä huomaa Soinin möykkäävän Ukrainasta ja Venäjästä juuri halaistua sanaa...

Seuraavaksi voisin paloitella Kokkarit, mutta sitä ennen pitäisi kilauttaa kaverille. En tunne sitä porukkaa enkä sen historiaa. Minulla oli kerran kirjastosta lainassa Viktor Vladimirovin muistelmat, josta oli revitty kuusi sivua juuri siitä, kun hän alkoi kertoa Kokoomusyhteyksistään. Onkohan joku käynyt kaikki kirjastot läpi? :)
 
Ei mene kyllä demareilla kovin vahvasti jos tommonen tunnettu eläkkeellä sähläävä vanha stalinistipsykiatri Pirkko Turpeinen-Saari (ent. Idänpään-Heikkilä ja Turpeinen-Kajanoja) pääsee eduskuntavaaliehdokkaaksi. Noin lievästi ilmaistuna.

Sos.Demi ansaitsee hyvin sen räppäisen 10 prosentin kannatuksen Suomessa. Se on sopiva siivu. Lipponen aloitti kehityksen, jonka päässä seisoo koko puolueen lakkauttaminen. So long. :rolleyes:

Keskustan muutamien edustajien puheet ja toimet ymmärtää, kun katsoo taustaryhmiä kunkin kohdalla. Elinkeinoelämän piirissä on paljon vaikuttajia, jotka ovat riippuvaisia idän kaupasta tai ainakin se on iso siivu liiketoimista.

Mitä Soiniin tulee, niin aika selvästi oppositio ei revittele tällä aiheella. Ulkopolitiikkaa tuetaan ja siinä ei revitä leukoja. Rooleista pidetään kiinni.

Kokoomus tuskin on sen immuunimpi kuin muutkaan taustaryhmiensä painostuksen edessä. Sitä virttä veisaa, mitä käsketään.
 
Satakunnassa lienee tulevien amk-inssien asiat loistavalla tolalla, kun oppilaskunnalla on kesälomahelteillä aikaa murehtia koulun hallituksen, siis oppilaitoksen ylläpitäjän (kunta/kuntainliitto, mikä lie), edushenkilöiden mielipiteitä täysin oppilaitokseen liittymättömissä asioissa.
 
Keskustan muutamien edustajien puheet ja toimet ymmärtää, kun katsoo taustaryhmiä kunkin kohdalla. Elinkeinoelämän piirissä on paljon vaikuttajia, jotka ovat riippuvaisia idän kaupasta tai ainakin se on iso siivu liiketoimista. .

Kari sen sanoi jo 1974.

2n81p3o.gif
 
Back
Top