Gustav Hägglund: Yritin huijata rahaa tyhmemmiltä

skärdis

Greatest Leader
On meillä ollut hienot esimiehet, kun katsoo oikeudekseen k**settaa tyhmempänä pitämiltään rahat pois laittomalla pyramidivirityksellä.

Onneksi tuli se tunnettu loppu ahneelle kenraalillekin.

Yksi WinCapitaan sijoittaneista on entinen Puolustusvoimain komentaja, kenraali Gustav Hägglund.

Hän totesi perjantaina olevansa tyytyväinen, että sijoitusklubin perustaja Hannu Kailajärvi sai käräjäoikeudesta ankarimman rangaistuksen, minkä törkeästä petoksesta voi määrätä.

"Selvää huiputustahan se oli", arvioi Hägglund, joka sijoitti WinCapitaan runsaat 16 000 euroa alkuvuonna 2008.

Hän ei ehtinyt saada voittoja, sillä laittoi rahat sisään vain noin kuukausi ennen klubin toiminnan päättymistä.

"Pelkäsin, että se on pyramidi, mutta ajattelin, että jos se ei vielä menisi nurin", Hägglund selittää. Klubia suositelleet tuttavat olivat aiemmin saaneet jopa kaksinkertaistettua sijoituksensa.

"Olen vaimolle nyt luvannut pysyä lestissä, enkä enää yritä sijoittaa mihinkään", hän kertoo.

Hägglund on jutussa yhtensä asianomistajana ja on aiemmin ilmoittanut vaativansa menettämiään rahoja takaisin.

"Mutta en jaksa käydä kovin monimutkaista taistelua. En ole oikein luottanut, että sieltä mitään enää tulee", hän toteaa.

http://www.hs.fi/kotimaa/Gustav+H%C3%A4gglund+WinCapita+oli+selv%C3%A4%C3%A4+huiputusta/a1305550569548
 
Sama eläkeläinen esitteli koulusurmien jälkeen asekaappiaan televisiossa kertoen ettei tavallisella ihmisellä pitäisi olla tälläisiä. Hänhän ei olekkaan aivan tavallinen ihminen!? Ihmettelen vain miten pitkälle noilla eväillä on voinut päästä.
 
commando kirjoitti:
Sama eläkeläinen esitteli koulusurmien jälkeen asekaappiaan televisiossa kertoen ettei tavallisella ihmisellä pitäisi olla tälläisiä. Hänhän ei olekkaan aivan tavallinen ihminen!? Ihmettelen vain miten pitkälle noilla eväillä on voinut päästä.

Se on tunnettua, miten vähällä järjellä tätä maailmaa johdetaan.

Viimeksi tänään sai Patentti- ja Rekisterihallituksen pääjohtaja Enäjärvi tuomittiin sakkoihin, kun gubbe oli nostanut valtion luottokortilla 60 tonnia riihikuivaa käteistä omiin tarpeisiinsa viiden vuoden aikana. http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=201112106437&ext=rss

Käsittämätöntä toimintaa tuon tasoisilta kavereilta, kun käryn käyminenkin on ollut lähes varmaa.

Ilmeisesti valta sokaisee ja vähitellen rupeaa pitämään itseään voittamattomana.
 
Enäjärvi laittoi aikanaan PRH:n kondikseen, eli kun asiat esim kaupparekisterissä kesti ennen häntä kuukausikaupalla, tai yli puoli vuotta,hän sai käsittelyajat viikkoihin tai päiviin eri toimenpiteillä, mm. uudelleenorganisoimalla ja muuttamalla organisaation työtapoja.

Sitten oli näitä juttuja virkaorganisaation käyttämisestä privaattiin, ja sen johdosta vero- ja muuta prosessia. Ekalla kierroksella nämä kaikki syytteet/vaateet kaatuivat.

Hägglund ei ainakaan ole sympaattinen. Oli jonkin aikaa eräässä tv-ohjelmassa , jossa tarkstellaan median toimintaa kriittisesti. Hägglundia pyöritti naistoimittaja 6-0. Oli hauska katella kun hänen ohjelmassa sanomiaan asetettin kyseenalaiseksi, ja lähinnä pilkattiin tyhmiä lausumia. Kaveri oli ihmeissän ja kusessa kun ei kohdeltu isona pomona vaan sanasta miestä.

Koulutus ja kokemus pitäisi olla paikallaan, mutta....
 
Back
Top