Haix P3, Lowe Alpine rinkka (130l), Condor fleece jne..

MRB

Korpraali
Myydään melkein uudet Haixin Air Power P3 kengät, Lowe Alpine Saracen superrinkka DPM kuviolla, Condor Alpha Micro Fleece Jacket ja käytetty varustekokonaisuuspaketti. Kuvia voin laittaa sähköpostilla tulemaan.


Haix Air Power P3

Koko 45, kävelty alle 50 km, käytännössä siis uudet kengät. Kaunpanpäälle Haixin kalvokengille sopiva musta plankki.

Hintapyyntö 120 euroa postitettuna.


Lowe Alpine Saracen superrinkka DPM kuviolla

Hollannin armeijan superrinkka, tilavuus 90 litraa, plus 2 x 20l sivutaskut eli yhteensä 130 litraa! Ominaisuuksia on vaikka muille jakaa, mm pääosan jakaminen ylä ja alaosaan aukaistavalla jako-osalla, molle lenkkejä etuosassa, lukuisia pienempiä taskuja mm läpässä, täydelliset säätöominaisuudet kantojärjestelämässä, selän muotoon taivuteltava alumiiniranka jne... Tänne saa oikeasti tungettua niin paljon kamaa, että rinkkaa ei jaksa enää nostaa selkään, nimittäin 130 litran tilavuuden lisäksi läpän alle mahtuu vielä vaikka toinen reppu. Todella paljon myös muitakin fiksuja ominaisuuksia, esim kiristysremmejä, joilla koon saa pienemmäksi on joka puolella rinkkaa, minkä lisäksi kiinnityspaikkoja (= kiristyviä remmejä) takeille, pipoille ja muille rensseleille on vaikka kuinka paljon. Irrotettavista sivutaskuista saa myös askarreltua päivärepun. Kunto oikein hyvä, ei repeämiä kankaassa tai muita vikoja, materiaali rinkassa on kestävä 1000 denierin cordura. Myyn pois koska on itselleni hieman liian iso tilavuudeltaan, tuollainen 100 litran rinkka riittää.

Tässä hyvä esittelyvideo rinkasta, laitan maililla kuvia myynnissä olevasta jos haluat:
[media=youtube]dInNyNWgzbk[/media]

Hintapyyntö 100 euroa postitettuna.


Condor Alpha Micro Fleece Jacket, musta, XL

Muutaman kerran päällä pidetty Condorin fleece takki, on todella lämmin ja muutenkin mukava päällä. Taskuja ja tarrapaikkoja on myös takki täynnänsä. Koko XL

Tällainen takki siis kyseessä, mutta mustana:
http://theopsdeck.com/img.prod.CONDOR/PROD - CD 601-003.jpg

Hintapyynto 45 euroa postitettuna.


Varustekokonaisuuspaketti

Käytettyjä tavaroita, mutta ihan hyvässä ja käyttökelpoisessa kunnossa. Mielelläni myisin koko setin hintaa 50 euroa sis postikulut, mutta tarjoa jos haluat ostaa jotain erikseen ja maksaa 7,2 euron postikulut (toki pienemmät meneee maksikirjeelläkin)

BW maastopuku parkalla, Flecktarn, käytetty. Housujen ja Parkan koko on numero 9 eli takki siis sopii 170-180 pitkälle ihmiselle jonka rinnan ympärys on 105 cm.

Mil-Tec Assault Pack, Musta. Tästä on katkennut toisesta olkaimesta ohut kangasremmi olkaimen päältä, ei haittaa käyttöä.

Brittiläinen PLCE-housuvyö hiekanvärinen. Tätä en ole itse käyttänyt ollenkaan. Max pituus about 110 cm, säätyy niin pieneksi kuin haluaa.

Black Hawkin Hellstorm polvisuojat, oliivinvihreät. Samanlaiset kuin kuvassa, mutta paremmassa kunnossa, melkein käyttämättömät.
http://farm1.static.flickr.com/36/124408946_c49235f236.jpg

US alice kenttäpullonsuojus OD. Karva sisällä ja pikkutasku kyljessä.

Shemag huivi khaki/musta, kerran pesty, joten on ryppyinen.

Käytetty US juomarakko, 3 L

BW kenttälakki, flectarn koko 58

US kenttäpullon juomakuppi, alumiininen?

BW:n flectarn kenttäpuserosta tehty eräliivi (hihat siis leikattu pois), koko about XL


En lue tätä foorumia, joten laita mailia mikäli varusteet innostavat: [email protected]
 
Last edited by a moderator:
RE: Haixin Air Power P3 kengät ja varustesäläkokonaisuuspaketti

Puku myyty, lisätty Haixin P3:set.
 
RE: Haixin Air Power P3 kengät ja varustesäläkokonaisuuspaketti

Hintoja laskettu, ostakee hyvää rensseliä halvalla.
 
Viestiä ei enää voinut muokata, joten laitetaan tähän päivitetyt hinnat ja lisäyksenä 100l keikkalaukku. Halvalla lähtee, ostakee pois.

Miltec keikkalaukku 98 litraa, musta

Jättiläismäinen 600D polyester keikkalaukku isolla päälokerikolla ja kahdeksalla sivutaskulla. Kantoviilekkeet selkäkantoa varten ja kantokahvat hauiskääntöharjoittelua varten. Muutaman kerran käytetty, hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö 50 euroa postitettuna.


Alennetut hinnat:

Heix kengät: 110 euroa postitettuna
Rinkka: 90 euroa postitettuna
Varustekokonaisuuspaketti (vyö ja shemag löysivät jo uuden kodin, joten niitä ei tule mukaan): 40 euroa postitettuna.

Varustekokonaisuuspaketissa tulee muuten hintaan nähden aika paljon kaikkea mukana, ostakaa joku vaikka kirpparille vietäväksi tai jotain :)
 
En ihmettele ettei nuo kengät mee kaupaksi. Nuorna miehenä olin töissä urheiluvälinekaupassa jossa toimi myös varusteiden vaihtopörssi. Perussääntönä oli että kun jalkine lähtee kaupasta sen hinta puolittuu jaarvo putoo siitä aina 1% / 1km arvioitua käyttöä ja pikagoogeltuksella näkyvät myyvän tuota kenkää uutena hintaan 139€. Mutta onnea ostajan etsimiselle.
 
Rinkka myyty.

Hyvät alennukset teillä on kyllä kaupassa ollut... Nämä kengät maksavat kuitenkin 110 euroa (eli siis 100 euroa ilman postikuluja), jos joku jostain halvemmalla uutta vastaavat Haixit löytää niin ostakoon sieltä. Kilometrejä ja vuosia kengillä on kuitenkin jäljellä vielä vaikka kuinka ja paljon, ovat elinkaarensa syntyvaiheilla. Käyttö on siis ollut kevyttä kaupunkikävelyä, metsässä kengät eivät ole vierailleet.
 
Back
Top