Hauskat Videot

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
vakavasta asiasta kerrankin hauska pätkä...katsokaa ja nauttikaa :)

 

Fremen

Ylipäällikkö
Siis noi kaikki numerot Australiasta Ruotsiin oli sisaansoittajia varten... vai rahankeraamiseen? Niiden saalittavaan jihadiin...? Vittu jos Suomella olis saudi-arabien puolustusbudjetti niin puoli eurooppaa puhuisi savoa saatana nykyaan. Ja noi paskasakit taalla olis aika siististi, jos olis ollenkaan.

Tassa on normaalia mouhoamista sen Tukholman luuseri-pommimiehen britti-vaimon puolesta (3 vuotta myohemmin, mutta ei hataa, history is on their side since they have NONE!!)enpa tieda mika tassa on hauskaa, ehka toi mouhoaminen kylpytakeissa... aaand:


Valitettavasti Britannian kouluissa on taman elokuvan esitys nykyaan kielletty, kosksa kristinuskoa karikatyyrisesti esitteleva elokuva loukkaa... aivan, muslimeja.
 
Viimeksi muokattu:

Beerfect

Eversti
Kalifornialaisten tulkintaa talvesta, kylmästä ja talvivarusteista... Kuin lasten juttuja todistaisi. Tosin minä en ollut kuullutkaan ketjuista autojen renkaita varten. o_O

Araknofoobikot käsittelevät hämähäkkejä
 

Beerfect

Eversti
Tämä video voi olla aluksi hämmentävän huvittavaa katsottavaa. Aikuinen karski mies pelkää kuollakseen pitbullin pentua. Hauskuus tosin katoaa nopeasti kun saa tietää miksi hän pelkää. Selitys myös alla spoilerissa jos videon katsominen ei ole vaihtoehto. Ks. myös koko 'Extreme animal phobia' sarja/teema.


Mies joutui lapsena katsomaan vierestä kun pitbull raateli naapurin. Siitä lähtien pelännyt kuollakseen niitä.
Edit: huom. huono audio
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Normi reserviläisen valmistautuminen MPK:n kurssille :D

 
Viimeksi muokattu:

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
edit
 
Viimeksi muokattu:

Fremen

Ylipäällikkö
Karate-herrat harmaantuneet aika hienosti... hyva patka kaikille vanhoille kakebiiteille ja kaltaisilleni wannabe-mavanheittelijoille :) ... jos vaan joutuis nykyaan venyttaa potkuu yhta usein kun joutuu venyttaan lompakkoa!

 

Fremen

Ylipäällikkö
"No mut eiha ministereita"....

Yksi hauskimpia Uuno-videoita (ja kaverit on nahneet vaivaa noiden Mossejen kanssa!)
 
Top