Hauskat Videot

Herman30

Greatest Leader

Feikki! Paistinpannua on lämmitetty etukäteen. Videossa väitetään että on 45 astetta mutta munavalkuaisen kiinteytyminen vaatii vähintään 65 asteen lämmön.
 

Herman30

Greatest Leader
45 asteella viitataan ilmanlämpötilaan. Videon kuvauksesta: "A police officer has made use of scorching heatwave conditions in the outback Queensland town of Birdsville, frying an egg on the bonnet of his car during 45C temperatures yesterday."
Sama juttu suomeksi YLEllä http://yle.fi/uutiset/3-9462326
Tuossa jutussa on uudelleenlämmitetty se munanpastojuttu mitä Saksan Afrika korps näytti jossain uutisfilmissä kun paistoivat munan panssarivaunun pellillä. Jälkeenpäin on selvinnyt että olivat puhalluslampulla kuumentaneet panssarin ensin, ennen filmausta.

Ei mitään sihinää eikä paistumista tässä filmissä:
 

tulikomento

Greatest Leader

Vähän samaan teemaan liittyen, minulla oli penskana tämä lautapeli.


Muutaman vuoden jaksoin kaveriporukan kanssa tuota silloin tällöin pelata. Teini-iän jälkeen ei ole enää miekka & magia -teema uponnut. Mutta yksi vanha koulukaverini muistuttaa kovasti tuota videon hörhöä. Päälle kolmekymppisenäkin tyyppi keräilee noita figupelejä ja suhtautuu harrastukseensa samanlaisella fanatismilla.
 

jormas2000

Kersantti
Michael Mann (Heat: Ohjaaja) on muutenkin kunnostautunut leffoissa... Pari esimerkkiä voisin laittaa mutta voisko joku Mode siirtää tämän tuonne "leffa" ketjuun kun ite en osaa...
 
Top