Hauskoja kuvia

Itänaapurissa.
ZlZ43ou.png
 
Kannattaahan ne jämä betonimassat tasoitella ettei kolise niin helposti auton pohjaan. No täällä Suomessa betoniauton kuski kippaa lopun massan jalkakäytävän asfaltille ja häipyy sitten paikalta.:mad:
 
Itänaapurissa.
ZlZ43ou.png
Korjaavatko tietä vai tasoittavatko vain lumu/suolamössön epätasaisuuksia?

Tallinnassa harjoittavat myös tuota jalkakäytävillä etteivät kolaa lunta pois vaan suolaa lumen päälle. Siellä sitten on tosi hauskaa luistella mömmössä joka muistuttaa perunajauhoa. Jättäisivät edes suolaamatta niin se lumi ajan myötä tamppautuu mutta suolattu lumi ei koskaan kiinteydy.
 
Tylsä todellisuus varmaankin on että valun jälkeen betoniauto on laskenut ylimääräisen betonimassan kadulle josta se viedään myöhemmin kaivinkoneella yms betonilavalle.
 
Topikin reunamilla:


Kysymys kuvaketjussa aktiivisille ja muuten visuaalisesti suuntautuneille:

Tässä ketjussa on lähinnä nettikiertolaisia. Olisko tarvetta tai halua omien kuvien ketjulle Iltavapaissa?

Toi erillinen media -alue on selvästikin pyhitetty palstan aihepiiriä koskeville kuville. Erillinen omien kuvien - tai oman kuvaamisen - ketju voisi olla kuvausharrastuksen, palstan teemaan liittymättömien jne. kuvien ja kuvaamisten kanssa vatulointia?

Veikkaan että näin isossa porukassa on useitakin valo- ja videokuvaamiseen, laatuhakuiseen kännykuvaamiseen jne hurahtaneita.

Erillinen ketju voisi toimia myös hyvänä oppimis- ja vinkkiympäristönä. Se voisi tukea sitä kautta kuvaamista harrastuksena ja aktiviteettinä.

Miltä kuulostaa?
 
Back
Top