Hieman keveämpi ressujuttu...mikä oli Top 1 biisi kun olit alokkaana?

Lunni

Eversti
Jaa-a, ICE MC:n It's a Rainy Day tjsp. pauhas autossa matkalla lomille/IV:lle ja sodessa soi MusaTV:stä Cranberriesin Zombie..
 

Samovarius

Majuri
Lahjoittaja
Kevättalvella 2004 olin KaiPr:n C-kuljettajakurssilla ja illat menivät tekan perävaunua kulmaan peruuttaessa SK181:llä. Autossa onneksi on mankka, mikä sai ajan kulumaan rattoisammin, ja tuohon aikaan radiosta kuului usein Outkastin Hey Ya, mikä siis kuulostaa jokseenkin sanalta "heijaa". Jokainen lumeen kiinni jäänyt kuski varmaan tuntee heijaamistekniikan, millä auton voi saada hangesta ylös.

Palveluksen edetessä mieleen jäi lähtemättömästi viikon mittainen ajantuhlausleiri prikaatin takamaastossa, missä puomille porhalsi pedanttina ja pikkutarkkana pikkupreussilaisena tunnettu luutnantti Defenderillä jakamaan Suffeli-patukoita ja porhalsi menemään luukuttaen mankasta täysillä Dragostea Din Teitä, toista tuon ajan radioaaltojen korvamatoa, ärsyttävää diskohittiä numa numa jei. Olimme aivan varmoja että miehen oli oltava päissään.
 

adam7

Respected Leader
Hahaa!

 

Herman30

Greatest Leader
Lahjoittaja
Kuulin että siskon poika on kohta menossa inttiin (ensi vuonna?), kuulemma Kajaaniin ja haluaisia kuljetuspuolelle. Jos pääsee.
Maatilalla kasvanut, ruuvannut mopoja ja nyt valmistui jostain koneruuvaus/huolto/mikä lie-koulutuksesta hyvillä todistuksilla = korkein arvo on 5 ja hänellä keskiarvo 4.6.
 

vehamala

Kenraali
Mod
Lahjoittaja
Tunnettua vanhaa biisiä mukaillen hyräili joku musikaalisempi solttu saaresta leiriltä tultaessa: "GAZin katolla vilkku Örön ainoa valopilkku" jne...
(saareen oli roudattu kuljetuksia yms. varten useita tunnetusti kestäviä NL:ssa valmistettuja autoja)
 

Fencer

Eversti
Ai perhana kun täällä olisi sotaveteraani jäsenenä, joka laittaisi ketjuun oman biisinsä: Eldankajärven jää. Kuka laittaisi vielä sen jälkeen ketjuun kaiken maailman Haddawayt ja Bryan Adamsit? :unsure:
 
Jos oman alokasajan hittibiisiä ei jaksa enää muistaa, niin muistia voi herätellä täältä:


Mun alokasaikana soi AC/DC: Thunderstruck.
Ja tuosta ei jäänyt harmittamaan mikään. Toimii vieläkin.
Mutta biiseistä tai oikeastaan musiikista jäi tökkimään Cat Stevensin biisit.
Aina kun tulin lomilta takas kassulle tatti otsassa, niin tupakaverilla oli tapana laittaa Cat Stevensiä soimaan.
Vieläkin vitutus nousee päällimmäiseksi tunteeksi kun kuulen radiosta sen biisejä.
Onneksi nykyään niitä tulee radiosta aika harvoin.
Mutta Thunderstrukista ei jäänyt traumoja.
Tässä hieman erilaisempi versio Suomalaisittain.

 

Hallinkorva

Ylipäällikkö
Kärjessä virallisesti olivat Prince: When doves cry, Tina Turner: What´s Love Got To Do With It, Nena: 99 Luftballons

Mutta alokasaikana naapurituvassa joku soitti Pate Mustajärven Yhdessä itkien kerran toisensa perästä joinakin iltoina. Varmaan tupakaverit käskivät lopettamaan ennen kuin vetäistään mankka seinään. Siitä jäi mieleeni yksi säepari:

Kumpaanko sattuu, kun kumpikin lyö
Meistäkö toinen potin korjaa?

 

John Hilly

Kenraali
Alokasajan alussa 1971 Vatialan keskuspäivystäjä soitti varuskunnan kovaäänisistä marssia "Armeija saappaissa" tauotta. Se ei varsinaisesti nostanut moraali, ainoastaan pakotti ymmärtämään että olet alokas ja sinulle voidaan tehdä mitä halutaan.

Suurin vapaa-ajan hitti taisi olla Christien "Yellow River". Minun RUK- kaverini sai suhteillaan aikaan, että "Ihana aamu" soitettiin ensimmäisen kerran koitiumisaamunamme radiosta klo 6.00 aamulla.. Normaalista radio oli soittanut "Ohi on".
 
Top