HongKongin Miekkarit

baikal

Supreme Leader
Oirehtiiko vain HongKongin nuoriso? Milloin miekkari leviää Manner-Kiinaan? Vieläkö Kiina ajaa panssarivoimien avulla kadut tyhjiksi?
 
Menepäs kysymään asiasta Kiinan viranomaisilta, niin vastaus on varmasti: Hyvin (paikallisella kielellä, mutta vastaa täysin merkitykseltään)
 
Kiina, jonka piti olla malli Putlerille (ja muille styränkeille), että kapitalismissa voi menestyä menemättä mukaan demokraattisiin "gay-eroottisiin" hömpötyksiin....

Kaikenmaailman styränkien kannattaisi julistaa maansa islamistisiksi. Siinä on hallintojärjestelmä, joka nitistää kansan täydellisesti. Näyttöä on vuosisatojen ajalta.

Tosin kehitys yhteiskunnassa lamaantuu täysin. Mutta väliäkö sillä kun saa ite olla silti diktaattor.
 
Onneksi en ole USA'n presidentti ja asemani takia pakotettu ottamaan kantaa Kiinan tilanteeseen. Olisi vaikea keksiä mitään järkevää sanottavaa. Toisaalta ihmisoikeudet ovat universaaleja ja on väärin että Kiina on täysin keskusjohtoinen maa joka tarvittaessa armeijan avulla pitää kansalaiset kurissa. Toisaalta jos Kiinan 56 vähemmistökansaa ihan tosissaan alkaa vaatimaan järjestelmän muuttamista ja mahdollisesti omia valtioitaan niin, seuraukset koko maailman taloudelle ja turvallisuuspolitiikalle olisivat järkyttävää luokkaa. Siinä menisi uusiksi koko planeetan tasolla moni asia.
 
En ota muuta kantaa kuin että kyllä noita kinuskeja riittää pihalle notta ristus.

By3N3nyCIAErypV.jpg
 
Back
Top