Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

HS: Joka viides suomalainen pelkää Venäjää

Viestiketju osiossa 'Yleinen keskustelu' , aloittaja Hejsan, 13.09.2010.

 1. Hejsan

  Hejsan Alokas BAN

  Liittynyt:
  09.04.2010
  Viestejä:
  5,222
  Tykkäykset:
  81
  Pisteet:
  0
   
 2. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,976
  Tykkäykset:
  24,109
  Pisteet:
  1,286
  Loppujen lopuksi Venäjää pelätään tosi vähän tuon tutkimuksen mukaan. Haloo, eihän sitä taida pelätä kuin haastatellut venäläiset otannassa, reserviläisharrastajat ja nuorsuomalaiset. Ehkä osa persuistakin.
   
 3. Mainos 4. Mosuri

  Mosuri Alokas BAN

  Liittynyt:
  13.04.2010
  Viestejä:
  1,596
  Tykkäykset:
  9
  Pisteet:
  0
  "Ei pelota yhtään mutta enhän minä mitään asioista tiedäkkään." Monessako lehdessä käydään keskustelua Venäjästä- siis ihan aikuisen oikeesti?


  Esimerkiksi keskustelu venäjän sotilaspolitiikasta on lähes tabu Suomen lehdistössä. Venäjän toimintaa käsitellään hyvin pitkälle rationalisointien ja Venäjän hallinnon julkisuudessa esittämien väitteiden varassa. Venäläisen käyttävät Suomen suuntaan tapahtuvassa viestinnässään hyvin taitavasti hyväksi tietojaan Suomesta. Voitaisiin jopa puhua syvästä kohdemaan johtamiskulttuurin ja kansanluonteen tuntemuksesta.

  Kerrotaanpa valaiseva esimerkki. Putin puhuu suomea, mutta tätä faktaa ei näytä löytyvän mistään julkisesta lähteestä. Kuitenkin esimerkiksi ulkoministeriön henkilökuntaa on varoitettu siitä, että Vladimir ymmärtää kaiken mitä hänen seurassaan sanotaan vaikka mies tulkkauttaa keskustelut. Loppujen lopuksi se ei ole mikään ihme, että kyseinen kaveri haastaa suomea. Esimerkiksi wikipediasta löytyy tietoja miehen uran alkuvaiheista.

  "Putin joined the KGB in 1975 upon graduation from university, and underwent a year's training at the 401st KGB school in Okhta, Leningrad. He then went on to work briefly in the Second Department (counter-intelligence) before he was transferred to the First Department, where among his duties was the monitoring of foreigners and consular officials in Leningrad, while using the cover of being a police officer with the CID."

  Ei ihme ettei urheilumies ja "Suuri Suomen ystävä" halua kertoa ihan kaikkea taustoistaan? Toki kaikista lapsellisimmat ja YYA ajan sydämiinsä tallettaneet olisivat lääpällään kun mies tervehtisi Suomen Turussa katselijoita, mutta mitä luulette kannattaisiko tämä "Suomen yhteys" sittenkään tuoda julkisuuteen? Sen sijaan lehdet kirjoittavat siitä kuinka pieni henkivartiosto Putinilla oli mukanaan. Yrmyt turvavamiehet nappikorvineen loistivat poissaolollaan ja ainoat turvamiehen näköiset olivat Supon batistinimiehet. Batistinimiehetkin oikein vuodattivat lehdistölle kuinka kaikki on niin pientä ja ihanaa verrattuna amerikkalaisiin turvamieslaumoihin ja ylireagointiin.

  Toki olen täysin vakuuttunut rauhanomaisen rinnakkaiselon jatkumisesta kansojemme välillä. Venäläisissä kadettikouluissa 2000 kadettia opiskelee tälläkin hetkellä Suomea. Mikä voisikaan olla suurempi merkki rauhantahdosta? Nämä nuoret lahjakkaat miehet varmasti suunnittelevat mökin ostoa Suomesta!
   
 5. adam7

  adam7 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  24.06.2010
  Viestejä:
  5,586
  Tykkäykset:
  5,550
  Pisteet:
  1,286
  no mistä tämä suomen puhuminen tulee ilmi?
   

Jaa tämä sivu