Hyvännäköinen auto -ketju

Ford Heritage Vault - Fordin oma kuva- ja esitetietokanta alkaen vuodesta 1903.

Iltalehden juttu aiheesta:
 
Tässä auto maksaa asunnon verran ellei jopa ok-talon verran.

Meillä mökkinaapuri kiehui olena TÖÖlöstä, ei tehnyt mitään vaikutusta, hiihtteleppä omalla tontillas.....
 
Olisiko tämä? Ainakin PC:llä Youtube-videon saa näkymään maanpuolustus.netissä kopioimalla videon osoitteen osoitepalkista ja liittämällä sen postaukseensa.

Tarkoitin sitä jossa se kullanvärinen GSS. Mulla ei ole kuin tää kännykkä.
 
Autojen muotoilu on kilpailua ja joskus on nähty varsin lennokkaita ratkaisuja. Ohessa amerikkalainen juttu eräästä 50-luvun lopun linjavalinnasta. Tulokset ovatkin sitten osa autoilun historiaa.
 
Tässä on kyllä hienoa tunnelmaa. Ennen muinoin katsastusmiesten mielivalta oli jotain jota saattoi aina odottaa kun veit autoa katsastettavaksi. Ihan periaatteesta ei mene läpi ja vika vaikka keksittiin.

Ensimmäinen autoni oli sattumoisin Warre. Sekään ei mennyt katsastuksesta läpi, ja vikalista oli melkoinen; pahimpina liian jäykkä ohjaus sekä jousitus. Auto jäi seisomaan ja lähdin armeijaan ilman Warrea. Armeijassa ollessani kaverini vei sen sitten uudestaan katsastukseen, ja kas, auto meni läpi ilman yhtään huomautusta, vaikkei mitään korjauksia oltu tehty.
 
^Taas sivistyin, en ollut ennen nähnytkään awo Warrea, saati sitten tiennytkään että niitä olisi olemassakaan.
 
^Taas sivistyin, en ollut ennen nähnytkään awo Warrea, saati sitten tiennytkään että niitä olisi olemassakaan.
Warre sopii hyvin avoautoksi, koska siinä on erillinen runko, joten koria ei tarvitse vahvistaa, jos katto poistetaan. Entisaikaan meillä oli jäärata-autona pelkkä Warren runko. Piti vain varoa kovia sivuluisuja, etteivät matkustajat lentäneet kyydistä.
 
Warre on muuten eräänä vuonna valittu maailman kauneimmaksi autoksi,valinnan suoritti Warren tehtaan työntekijät tosin🙂
 
Back
Top