Inttistore

Lisäyksenä vielä se, että kunnon röllinaamioinnin kun tekee kypärään, niin se muodostaa lisäksi kypärän kupua kovilta iskuilta suojaavan pehmukkeen kolhuja vastaan.
 
Hinnasta päätellen veikkaisin että ihan samaa kangasta, tosin. Sitten jos alkaa olla halvempia versioita, niin on syytä epäillä. Voisi käydä tiedustelemassa ja ottaa pakan merkinnät ylös..

Itse itseäni lainaten, kävin tuossa läheisessä Eurokankaassa kauppareissun yhteydessä ja sieltä löytyi M05-kankaita (1x lumi, pakkas, kesäsade) ulkoiluosastolta. Pakkamerkintöjä en löytänyt sen tarkemmin eikä lapusta irronnut enempää tietoa kuin nettisivulla, mutta näppituntumalta (kirjaimellisesti) vaikuttivat samoilta kankailta kuin M05.

Oli myös mielestäni hivenen laajentunut ulkoilukankaiden valikoima viime näkemältä. Ei erityisen iso valikoima, mutta jotain fleece- ja softshell-kankaita näkyi.
 
Tiukkaa tekee näköjään muillakin.
Jokierä.fi
7 t ·
Moikka!

Viime aikoina useampi kilpailijamme, yhteistyökumppanimme ja myös tavarantoimittajamme on tehnyt konkurssin tai lopettanut toimintansa. Syy on kaikilla sama: kannattavuus. Mikä kannattaa ja mikä ei, se varmasti riippuu täysin toimijasta, ja siitä minkä kukin osaa parhaiten. Koska me ollaan edelleen pystyssä jollain järvenpääläis-liperiläisellä sisulla ja ties minkä onnenkantamoisten saattelemana, me tehdään nyt aika isoja toimenpiteitä, että homma jatkuisi tästä vielä eteenkinpäin.

Aiemmin jo vähän paljastettiinkin, että meidän suunnitelmissa on karsia valikoimaa ja keskittyä entistä enemmän omaan tuotantoon. Näin me saadaan meidän myyntikate ja teidän hinnat kohtaamaan niin, että molemmat on tyytyväisiä, eikä meidän tarvitse vahtia netissä markkinahintoja, kun kilpailijat eivät myy samoja tuotteita. Kaikki alekampanjat ja poistomyynnit on ehkä asiakkaille välillä kivoja, mutta ymmärrätte varmaan, että ei kukaan myy alella pelkästä myymisen riemusta, vaan siksi ettei tavara ole mennyt kaupaksi ja rahaa tartteis saada. Harva osaa valikoimasuunnittelun niin hyvin, että virheitä ei tapahdu, ja tällä alalla tosi monen jutun onnistuminen riippuu niinkin vaikeasti ennustettavasti asiasta kuin säästä. Monen tuotteen myynti riippuu myös siitä, kuinka moni muu sitä myy.

Jokierä tulee nyt karsimaan pois todella paljon kannattamattomia tuoteryhmiä pois, että resursseja jäisi niihin osa-alueisiin, mitkä on meille kannattavia. Me ajateltiin pitkään, että ollakseen uskottava eräliike meillä pitää olla ihan kaikkea mitä eräilijä kuvitella saattaa. Valaistuttiin kuitenkin, ja tultiin siihen tulokseen, että ei tarttekaan. Jätetään osa jutuista suosiolla niille, ketkä tekee sen paremmin. Tästä esimerkkinä kalastustarvikkeet. Jatkossa Jokierän valikoimiin jää vain perhokalastus ja myös pilkkikampe.

Ydinajatuksena: Ei maitoa ja leipää tarvi ikinä myydä alessa. Niitten hinta on aina suht sama, ja niitä tarvitaan aina. Jokierä liikkuu enemmän kohti eräalan peruskulutustavaraa. Neuvottelemme yhä paremmat sopimukset valmistajiemme kanssa Suomessa ja muualla Euroopassa, sekä myös joissain tapauksissa Kiinassa. Tarjotaan asiakkaille helkkarin hyvälaatuista patruunaa, vaatetta, kenkää ja niin edelleen ilman, että välikäsiä meidän ja teidän välissä olisi useita liian montaa.

Moni tuttu tuotemerkki jää tässä rytäkässä meiltä pois, mutta uskomme sen pitkässä juoksussa hyödyttävän kaikkia. Älkää suuttuko tästä. Perinteinen erikoiskauppa toimii niin, että tilataan tuoteita, etsitään just sitä mitä asiakas kysyy, tehdään tarjouksia ja tingitään. Meistä tämä ei ole tasapäisesti reilua kaikille asiakkaille. Mieluummin teemme sen isomman duunin täällä kulissien takana: etsimme oikeat tehtaat ja tuottajat, neuvottelemme rahdit ja kaiken muun. Sen jälkeen me laitetaan tavara hyllyyn, josta sen voi ostaa miettimättä, että saisikohan tämän saman muualta toiseen hintaan tai että tuleekohan tämä ensi viikolla aleen.

No, nämä kaikki muutokset tapahtuvat päivä kerrallaan. Kesäkalastuskamppeita ollaan myyty poistohintaan tässä talven mittaan. Tänään aloitetaan uusi tehdassopimus Hunters Elementin kanssa. Osa tuotteista lähtee poistomyyntiin, jäljelle jäävät hinnoitellaan kokonaan uusiksi.

Huomenna julkaisemme lavahinnoittelun ensiksi savikiekoille ja sitten myös osalle patruunoista.

Palataan taas asiaan useammin ja pidetään teidätkin ajantasalla.
 
Back
Top