Islamistien sota länttä vastaan

Kuinka vanha ministerin morsian oli, kun he alkoivat seurustelemaan? Aivan, Antonio oli alaikäinen poikalapsi vielä silloin.

Aika hurja tilanne jos länsimainen sugar daddy - puuteriankerias pokaa kehitysmaasta alaikäisen lapsen lelukseen.

Löytyykö tuon todentamiseen linkkiä tai paria?
 
Heillä tietenkin, meiilä se on 18 tietääkseni.
Boliviassa 10v on laillinen ikä työtekoon.
 

Mitä suojaikäraja tarkoittaa?
Julkaistu 15.07.2019 - 15.07.2019 klo 15:47 - Tuottanut Väestöliitto

Suojaikäraja määritellään Suomen rikoslaissa. Ne ovat 16 vuotta ja 18 vuotta. Suojaikärajan tarkoituksena on antaa rikosoikeudellista suojaa muun muassa seksuaaliselta hyväksikäytöltä, eikä tarkoituksena ole rajoittaa nuorten keskinäisiä seurustelusuhteita.
Suojaikärajoja on Suomen rikoslaissa on kaksi. Ne ovat 16 vuotta ja 18 vuotta:

  • 16 – vuoden suojaikäraja tarkoittaa, ettei alle 16 -vuotiaalle saa tehdä seksuaalisia tekoja tai olla tämän kanssa yhdynnässä.
  • Lain mukaan alle 16- vuotiaiden ei katsota voivan antaa pätevää suostumusta seksuaaliseen tekoon tai yhdyntään itseään selkeästi vanhemman nuoren tai aikuisen kanssa.
  • Tämä johtuu siitä, että 16 vuotta nuoremman seksuaalinen ja psyykkinen kasvu sekä kehitys ovat kesken ja katsotaan, että hän on erityisen suojelun tarpeessa.
  • 18 -vuoden suojaikäraja suojaa lasta ja nuorta perheensisäiseltä sekä luottamussuhteessa tai auktoriteettiasemassa tapahtuvalta seksuaaliselta hyväksikäytöltä.
  • Perheenjäsenet, kuten vanhemmat tai isovanhemmat, sekä luottamussuhteessa tai auktoriteettiasemassa olevat eivät saa tehdä alle 18- vuotiaalle mitään seksuaalisia tekoja tai olla heidän kanssaan yhdynnässä.
  • Luottamussuhteessa tai auktoriteettiasemassa olevia henkilöitä ovat esimerkiksi lapsen tai nuoren opettaja, harraste- tai muu ohjaaja, valmentaja tai avustaja.
 
Tanskasta tämäkin lyhyt videö. Kaksi paikallista käy vierailemassa moskeijassa ja toinen saa ajateltavaa kun tajuaa että islamin päämäärä onkin toinen kuin länsimaisilla vieraita kulttuureja omalle alueelleen haluavilla.

 
Tuossa on sana muslimi korvattu arabilla, mikä tuskin muuttaa sisältöä ja sanomaa itsessään. Allahin luoma kuitennii. Olishan se veikeä nähä vertailua miten ne asiat hoituisi heikäläisten johdolla, ottaskohan Country formerly known as Sweden tästä testiympäristön hoitaakseen? Testiympäristön vakioimiseksi Ruotsin rajat luonnollisestikin suljettaisiin...
 
Ymmärtääkseni arabimuslimit pitää itseään parempana väkenä kuin muut muslimit, puhuttamattakaan sitten muista.
Tuollainen ajatusmalli voi toimia arabimaailmassa tasan niin kauan, kunnes helppo öljyraha lakkaa. Sen jälkeen arabienkin pitää joko tehdä urakalla töitä tai totuttautua beduiinien elämäntapaan.

Tahatonta komiikkaakin videolta löytyi... Jordanian PM:n mukaan arabilapset erottuvat koululaisten joukosta, koska he käyttäytyvät eri tavalla. Voin osin allekirjoittaa tuon, mutta se on sitten ihan eri asia, onko se joukosta erottautuminen positiivista vai negatiivista :p.
 
Back
Top