Iso veli valvoo

Einomies1

Respected Leader
Jos joku ei katsonut Ulkolinjan dokumenttia "USA:n suurin salaisuus" 8.9., niin kehotan katsomaan jos Yle areenasta sen vielä löytää. Sen varmaan löyttä myös youtubesta mutta tietty pitää osata kieltä. Tässä mainos Youtubesta:
Dokumentti on Washington Postin journalistien Dana Priestin ja William Arkinin vuosien tutkimustyön tulos jossa on otettu selvää miten USA:n hallinto reagoi 9/11 tapahtumiin rakentamalla salaisen tiedustelun ja sodankäynnin maailman.

Dokumentissa selviää myös että tekijät tajusivat muutaman vuoden tutkimuksen jälkeen että kukaan muu journalisti, virasto, järjestö tai kansalainen Amerikassa ei tiedä asiasta tai tutki sitä.
Ohjelma on kylmää katsottavaa miten USA: tiedusteluelimille on annettu kaikki valta 9/11 jälkeen ja joiden toimista kellään kansalaisista tai tiedotusvälineistä ole tietoa. Salainen sota alkoi Bushin kaudella ja huolimatta Obaman puheista kidutuksen lopettamisesta ja kansalaisten oikeuksien kunnioittamisesta, mikään ei ole muuttunut. Lennokki-salamurhat ovat moninkertaistuneet ja tiedusteluun menevät varat säiyneet ennallaan, jopa lisääntyneet. Se mitä Obaman hallinto on tehnyt, on tehostanut virastojen välistä toimintaa.

Ohjelmassa kerrotaan että selvityksen perusteella, kotimaan turvallisuusvirastolle rakennettiin 2009 Pentagonin kokoinen rakennus Marylandiin, tiedustelun henkilömäärä on arvioiden mukaan lähes miljoona ihmistä eli lähestyy asevoimien lukumäärää. Tässä on mukana 1900 yksityistä yritystä.

Kotimaan turvallisuusvirasto, tiedustelujohtajan alaisuudessa aloitti 2004 vain 11 työntekijän voimin ja nyt sillä on kymmeniä tuhansia ihmisiä alaisuudessaan. Viraston toimintaa ei tunne kukaan koska tiedustelujohtajalla ei ole julkista ja virallista ylivaltaa tiedusteluvälineisiin.

Lisäksi NSA ja CIA ovat rakentaneet tiedonkeruun globaalin järjestelmän joka urkkii/sieppaa 1,7 miljardia sähköpostia, tekstiviestiä ja puhelua päivässä ympäri maailman.

Rakennuksia on USA:ssa n. 17 000 jotka ovat valtion hallinnassa ja joista osa on peitefirmoja ja sijoitettu hajalleen tunnistamattomiin rakennuksiin. Toimittajien saamien tietojen mukaan pää-osa rakennuksista on hajautettu Washingtonin ja Marylandin alueelle mutta niitä löytyy ympäri yhdysvaltoja. Jotkin rakennuksista ovat muutaman kerroksen korkuisia mutta niiden oletetaan jatkuvan jopa kymmeniä kerroksia maan alle. Tiloissa työskentelee tuhansia ihmisiä ja siellä on pienoiskaupunkeja kauppoineen.

Ohjelmassa kerrotaan mm. että CIA:n v. 2001 olleen johtajan Cofer Blackin aloittama "Operation Greystone" Afganistanissa ja 11 muussa maassa jatkuu edelleen Obaman kaudella. CIA aloitti tuolla toimella ensimmäisenä sodan Talibania vastaan, ennenkuin armeijalla oli mitään suunnitelmia. CIA:n upseereja oli Afganistanissa 2 viikkoa 9/11 iskujen jälkeen toteuttamassa Greystonea ja värväämäällä taistelijoita Talibania vastaan. Cofer Black ei suostunut kertomaan mitään Kongressille "firman toimista ja operaatiosta".

Homeland Security rahoittaa paikallispoliisien ja FBI:n toimintaa ympäri Yhdysvaltoja miljardeilla dollareilla. Samalla paikallispoliisilaitoksia vaaditaan tarkkailemaan kansalaisia ja raportoimaan "epäilyttävästä toiminnasta" FBI:n kautta kotimaan turvallisuusvirastolle.

Samaa vilkuttavat mainosvalot moottoriteiden varsilla kansalaisille tyyliin "soita jos havaitset epäilyttävää toimintaa 0800-.....".

Yhdysvaltojen hallinto ja tiedusteluelimet siis saivat avoimen lupakirjan 9/11 aloittaa salainen sota ja tappaa, vangita, kiduttaa ja kuullustella ketä tahansa, missä tahansa maan sisällä ja ulkopuolella. CIA sai myös vapaasti perustaa vankiloita ja kidutuskeskuksia ympäri maailmaa. Patriot-act laki sinetöi viranomaisten rajoittamattomat oikeudet riistää vapaus keltä tahansa USA:ssa pelkän "epäilyn" perusteella. Tämä on tunnetusti ristiriidassa USA:n perustuslain kanssa joka takaa kansalaisoikeudet.

Ihmettelen suuresti sitä että suurelta osin edellämainitut asiat ovat vankilentoja, syyttömien kidutuksia, laitonta valvontaa sekä tunnettuja valheita Irakin sodan joukkotuhoaseiden varastointia myöten tiedossa ihmisillä ympäri maailmaa. SIlti jotkut eivät näe mitään huolestuttavaa tässä kehityksessä. Kaikki huomio on keskitetty kyllä Iranin ja Pohjois-Korean roistovaltioihin mutta kun länsivalta USA toimii rikollisesti tai loukkaa ihmisoikeuksia niin sehän on vain "vapauden ja oikeuden puolustamista". Samaa paskaa eri nimellä!

On aivan selvää että Yhdysvalloissa on tapahtunut hallinnossa ja yhteiskunnassa peruuttamattomia muutoksia viimeisen vuosikymmenen aikana, eikä hyvään suuntaan. Kansalaisia valvotaan yhä tiukemmin ja urkkijoita on joka puolella. Tiedusteluun santsataan valtavasti eikä kansalaiset tiedä NSA:n ja kotimaan turvallisuuden budjettia, saati kuinka ja missä heitä valvotaan. Valvonta on ulottunut jo vuosia ympäri maailmaa. Tiedätkö ihan varmasti mitä kautta sähköpostisi ja tekstiviestisi kulkevat tai sieppaako joku ohjelma niistä tietoa bittiavaruudessa?

On ihan varmaa että noin valtava tiedustelu- ja tiedonhankinta järjestelmä tuhansine rakennuksineen Yhdysvalloissa ei häviä vaan on tullut jäädäkseen. MIKSI?
Eroaako tämä isoveli-järjestelmä enää hirveästi Pohjois-Koreasta?
Homma toimii lähes samanlailla mutta demokratian varjossa. Ja tilanne pahenee.

Jos joku ei usko tai ymmärrä mistä salaliittoteoriat tulevat niin hän ei ole ottanut asioista selvää eikä tiedä tästä "pimeästä puolesta" mitään. Tarvitseeko ihmetellä että jotkut alkavat tutkia ja yhdistellä asioita mielessään jos salailu on tätä luokka kuin nykymaailmassa. Miksi kaikki pitää sitten salata kansalaisilta? Koska kansalaisten ei tarvitse tietää miten heitä johdetaan ja mistä ja miten. Koska harvoilla on valta. Demokratia on tallattu maahan ja kansalaisille on jätetty vain harhakuva tasavallasta kenotekoisine vaaleineen ja valta jaetaan suurien puolueiden kesken. USA:ssa näitä on käytännössä 2.

Onko todellinen valta kuitenkaan poliitikoilla vai jollain muulla porukalla?
Itse uskon että sellaiset tunnetutkin kerhot kuin Bilderberg- ja Trilateral Group eivät ole syntyneet itsestään vaan tarkoituksesta. Maailman eri maiden suurimmat vaikuttajat politiikasta ja sen ulkopuolelta eivät kokoonnu huvikseen juomaan vaan kahvia muutamaksi päiväksi tai harrasta poikien kesken kesäleirejä tyyliin " Fun and games", kuten synkkämaineinen " Bohemian Grove" San Franciscon pohjois-puolella joka heinäkuussa.

Mutta eihän meillä ole hätää kun kymmenen uutiset ei tästäkään asiasta kertonut ja Big Brother tulee taas tänään. Maailma pelastuu!
 
Last edited by a moderator:
Back
Top