Jatka tarinaa kolmella sanalla Foorumi peli

Torrakko

Kapteeni
Elikkäs tämmönen foorumi hupailu jossa kirjotellaan tarinaa aina kolme sanaa kerrallaan ja lopputuloksena voi olla hyvinkin rönsyilevä ja hauska stoori.


Luutnantti puhisi kiukusta

------------------------------------------------------

Tarina Villestä ja nauriista. (3.11.2016)

Luutnantti puhisi kiukusta koska vaimo oli ollut yön poissa liehuttamassa hameensa helmoja prikaatin komentajan luona. "PÄIVYSTÄJÄ! Kutsukaa paikalle palokunta, poliisi ja vaimoni, koska nyt se saatanan huoripukki joutuu todelliseen kurkkuharjaukseen." Mutta yhtäkkiä kuului luutnantin vaatekaapista vaikerrusta: "Mikä Helvetin lepakkomies sinä saatana olet?" ärjäisi luutnantti ja tempaisi hämärää hahmoa lujaa paistinpannulla leukaperiin. "Tuntuipahyvältä.. lisää".. Mutta keskustelun katkaisi jyrinä, korina ja murina ja kaikki valpastuivat. Menneet tulivat mieleen. "Ah, niitä aikoja..." Samassa ulko-ovi avattiin sarana tappien puolelta. Mahorkan löyhkä ja vanhan vodkan haju seurasi Niinistön Villeä, joka heilui ja tanssahti käsiä huitoen, heilutteli lanteillaan heiluvia oravanahkoja ja kilisivia pieniä vihreitä kulkusia. "Leprekauni" tuumas notta "Miksi olette alasti?" 'Et ikinä arvaa...' "Noitasapatti alkaa nyt.." Ja purskahti itkuun. "Ei ol helppoa" Haloska Tavjakin tulossa. Onneksi vain painajaisessa. "Juotaisiinko ensin kahvit", sitten pantais vasta uutta sahtia tulemaan jotta Villekin sammuu ja voidaan taas leikkia merirosvoja ja keijukaisia?", virkkoi päivystäjä.

Sitten luutnantti huomasi pitävänsä kädessään pinkkiä perukkia ja tekopartaa. Miten kerron vaimolle näistä kukallisista stringeista. Mutta minäpä soitan Paavolle, joka auttaa laatimaan sopivan aforismin Putinin kengien piilokoroista ja tuoksuvasta vartaloöljystä. Punainen puhelin kuumaksi, joka alkoi "värisemään." Samaan aikaan Ville tunsi ilkävää kutinaa varvasvälissään, joka hiertyi pitkulaista esinettä vasten. Ja sen pituinen ei voi olla mikään muu kuin kun pellet pihalla. Villen pahaolo ei millään tahtonut hellittää. Kankkus-heiluminen jatkuu. "Voisinpa maistaa kahta..." Ihan yhtä aikaa. Sitä kaljaa ja rommia ja sitten vielä sööttiä prinsessa dildoa. Sekö se oli tossa kukkamaljakossa, mutta sehän olikin Tavjan! Sinne oli graveerattukin "Fvom Vlad with peace and love." "Jahaa..YYA..*£¥$%#^£.." Ja sitten saapui Putinin pelle erikoisjoukot klovnin naamarit päässä, Pelle Hermanneiksi pukeutuneet. "Tultiin esittelemaan Novorossia-2, joka on uusi entistäkin uljaampi visio, täysvegaaninen valtio, jossa ei kasva mitään muuta, kuin erinomaisen pitkulaisenkäyriä paksuja venäläisiä säilöttyjä nauriita. Silloin Ville tajusi metafyysisen totuuden nano-nauriista ja ymmärsi olevansa lähes nauris itsekin.

Luutnantin rouva oli ihmeissään Villen kaatuilusta, mutta säilöi nauriinsa kureliiviensä kätköihin, mistä ei paraskaan nauristutka niitä havaitsisi, mutta sokeakin ne näkisi. Vaimon nauriit kiinnostivat päivystäjää, joka halusi salaa syvällä sisimmässään suudella naurista kiihkeästi vain saappaisiin puettuna. Mutta sitten rouva tajusi päivystäjän olevan kuin huumaantunut jostain ja otti kädellään äänettömästä kumppanistaan kiinni, ympyröiden sormillaan tiukasti päivystäjän hyvin pienen, mutta kovin pinkeän, kankaanalaisen pullistuman "talutusotteeseen." "Sehän on porkkana!", tokaisi rouva pettyneenä ja alkoi pyörittää tomattia aistillisten huultensa välissä. Samalla uusi ajatus virisi leppyneen luutnantin aivosolmuihin avaten taas mahdollisuuden nähdä tilanne aivan uudelta kantilta ilman väkivallan käyttöä. Mitäpä, jos minä riisuisin rouvan pöksyt kellopelitomaatin kehittämisen sijasta ja pyörittelisin selleriä kuin bingo palloja. Rouva varmaan tykkäisi laulaa Ievan polkkaa. Lutnantin taiteelliset suunnitelmat paljastuivat kapteenille joka itsekin oli kiinnostunut kasvisten pyörittelystä raisuissa leikeissä rouvan kanssa joka hihkuisi ilosta. Mutta kapteeni ei rohjennut lausua julki omaa salaista haavettaan rullalauistella alasti kuutamossa, luutnantin ja rouvan tanssimassa pieniä joutsenia kärkitossuissa ja tutuissa. Rouva innostui asiasta eikä saanut sanaa tuntiessaan Villen kosketuksen. Rouva ulvahti mielihyvästä. Samaan aikaan soi Mobiran hakulaite ulvahtaen ja havahduttaen haaveksijat arjen karuun todellisuuteen. Työaikana ei voi rillutella miten vain eikä haakuroida haavemaailmoissa. Jokaisen velvollisuus on ilmoittautua kutsun käydessä. Kaikki seisahtuivat jännittyneinä odottamaan seuraavaa siirtoa.
 
Last edited by a moderator:
Vaimoni, koska nyt
 
Mutta yhtäkkiä kuului...
 
"Tuntuipa hyvältä..lisää"..
 
Jyrinä, korina ja murina..
 
Back
Top