Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

JEMENIN POMMI-ISKU

Viestiketju osiossa 'Käynnissä olevat sodat ja konfliktit' , aloittaja eddie, 24.05.2012.

 1. eddie

  eddie Kersantti

  Liittynyt:
  30.04.2010
  Viestejä:
  273
  Tykkäykset:
  419
  Pisteet:
  16
  Joku päivä sitten Jemenissä kuoli 100 ja haavoittui 400 miestä pommi-iskussa. Räjähteet oli piilotettu uniformun sisään. Montako kymmentä kiloa räjähteitä pitää olla että 400 miestä lakoaa? Melkoinen uniformu vatsan kohdalta. Ja kuka se on nähnyt sen syyllisen räjäyttävän itsensä? Jos ympäriltä kuolee sata tyyppiä niin on ollut onnekas se silminnäkijä.
   
 2. setämies

  setämies Kenraali Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.04.2010
  Viestejä:
  2,631
  Tykkäykset:
  2,031
  Pisteet:
  636
  Ilmeisesti räjähdyksen lähellä olleet muuttuivat itsekkin vammoja aiheuttavaksi materiaaliksi. Eli suuri osa kuolleista aiheutui siitä että räjähdys lennätti tiukassa muodossa olleita ihmisiä (tai osia) toistensa päälle.

  Kun taas mietitään tuota uhrien lukumäärää niin 400 ihmistä sotilaallisen tiukassa muodostelmassa mahtuu aika pienelle alueelle. Pirullinen tapaus kaikkiaan, jos noin on tapahtunut.
   
 3. Mainos 4. SJ

  SJ Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  29.04.2010
  Viestejä:
  17,448
  Tykkäykset:
  6,582
  Pisteet:
  1,286
  Tuo 400 sisältää varmasti myös niitä joiden vammat rajoittuvat siihen, että korviin koskee se räjähdyksen meteli ja myös ne jotka ottivat kolhuja räjähdystä seuraavassa paniikissa, kun kaikki koettaa päästä pois alueelta, tarvittaessa toisten yli.

  Ja ei siihen tarvita silminnäkijää. Tuollaiset asiat pystytään päättelemään nykyään ihan kokemuksen perusteella (etenkin Israelilaiset CSI tyypit ovat tehneet työtä tämän eteen). Kun jokin räjähtää ja ihmisiä kuolee, niin kuolinsyy tutkijat tutkivat ruumiita. Se ruumis joka on vähemmän kasassa on luultavasti ollut lähempänä räjähdystä, eli etsitään se ruumis mikä on pahimmassa kunnossa ja etsitään sen lähettyviltä mahdollista räjähdyksen syytä. Jos ruumiista on jäljellä vain pää, jalat ja perhekalleudet, niin on syytä epäillä itsemurhapommitusta. Tuollaisessa pommissa vahinkoa lisää vielä laakerikuulat tai muu sellainen metallitavara mitä usein lisätään räjähteen ympärille (joskin tuossa on niin paljon vahinkoa, että olisikohan siinä menty vain isommalla räjähde määrällä).
   
 5. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,973
  Tykkäykset:
  24,103
  Pisteet:
  1,286
  Mistäs tuostakaan tapauksesta tietää, mitä oikeesti on tapahtunut? Saattaa olla silkkaa valetta. Esimerkiksi sotilasmuodostelmien lähellä on aina ajoneuvoja, joten en putoa tuolistani, vaikka paljastuisikin, että kuorma-autollinen dynymenttia on ollutkin se paukku, tai jotain vastaavaa. Tai lennokista ammuttu ohjuspari? eih.
   
 6. eddie

  eddie Kersantti

  Liittynyt:
  30.04.2010
  Viestejä:
  273
  Tykkäykset:
  419
  Pisteet:
  16
  Sanovat että suurimmalla osalla haavoittuneista on päävammoja. Sekä paljon halvaantuneita. Aiheuttaako pusakan alle piilotettu pommi lähinnä päävammoja. Kyllä kai. Jospa oli asetettu toistakymmentä viuhkamiinaa yläsektorista,heh.
   

Jaa tämä sivu