Jenkit osaavat hallita markkinoita...

jurppi

Ylipäällikkö
Jenkeissä on aina ollut silmää nuorille osaajille..

Suomesta opiskellut nuori fiksu kaveri joka osaa funtsailla asioita hieman eri lailla kuin muut...tulevaisuus on taattu. Eikä tarvitse miettiä missä hän tulee tekemään tulevaistuutensa..

Uusi suomalaislöytö voi mullistaa langattomat verkot – "Jopa satojen miljardien eurojen arvoinen"
Suomalaisen tutkijan yksinkertainen oivallus saattaa ratkaista langattoman tiedonsiirron ruuhkat. Tekniikan alan järjestöt ennakoivat, että tutkimustulos saattaa vielä osoittautua satojen miljardien eurojen arvoiseksi innovaatioksi uusissa 5G-verkoissa.
http://yle.fi/uutiset/uusi_suomalai...a_satojen_miljardien_eurojen_arvoinen/8467844

Onneksi maailmalta löytyy paikka jossa ymmärretään tällaisten asioiden perään..Taneli Riihonen ei ole ensimmäinen enkä usko että viimeinenkään joka on kutsuttu jatkamaan työtään jenkkeihin. Suomesta ei yksinkertaisesti löydy resursseja tällaisille innovaatioille.

Nokia pääsi alkuunsa ikäänkuin livahtamaan ohi jenkeiltä (kun kuvittelivat että Motorola hoitaa homman)..mutta sitten kaupalliset realiteetit tulivat mukaan peliin ja asiat menivät Nokian osalta niin kuin menivät.

Parhaat onnittelut Tanelille...vain taivas on rajana!
 

Tetra

Respected Leader
BAN
Onneksi maailmalta löytyy paikka jossa ymmärretään tällaisten asioiden perään..
Joo, väitöskirjahan on tehty Aalto-yliopistossa ja sen verta on suomalaiset tekniikan järjestötkin siitä ymmärtäneet, että ovat palkinneet.

Tästä tulikin mieleen Horneteissa ollut datalinkki, joka oli Suomessa kehitetty. Kehitystyöhön osallistui mm. Oulun yliopisto. Se oli parempi kuin amerikkalainen Link-16, mutta Nato-yhteensopivuuden vuoksi siitä luovuttiin. Nimimerkki @EK :n mukaan jenkit luulivat, ettei Hornetin ohjelmistoa voi murtaa, mutta yllättyivätpä kun se suomalaisilta onnistui.

Ei meidän kannata turhaan itseämme soimata.
 
Viimeksi muokattu:
Top