Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Jyväskylä saa valtion tietotekniikkakeskuksen

Viestiketju osiossa 'Verkko, informaatio, internet ja elektroninen' , aloittaja Tvälups, 18.12.2013.

 1. Tvälups

  Tvälups Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  03.05.2010
  Viestejä:
  5,879
  Tykkäykset:
  600
  Pisteet:
  1,286
  yle 17.12.2013 klo 17:49
  Jyväskylä saa valtion tietotekniikkakeskuksen
  Uuden palvelukeskuksen on tarkoitus aloittaa toimintansa tammikuun alussa. Alkuvaiheessa palvelukeskus työllistää Jyväskylässä muutamia kymmeniä.
  [​IMG]
  Kuva: Yle
  Päätöksen perusteluissa todetaan, että Jyväskylän vahvuuksia sijoittamispaikkakuntana ovat toimialan monipuolinen keskittymä, johon kuuluvat julkishallinto, teollisuus ja palvelusektori sekä kyberturvallisuuteen liittyvä panostus.

  - Palvelukeskuksessa tulee työskentelemään noin 1300 henkilöä ympäri Suomea. Johdon osuus heistä on noin 20 henkeä, jotka sijoittuvat Jyväskylään. Muuta palvelukeskuksen henkilöstöä on jo nyt Jyväskylässä noin 50 henkilöä, pääasiassa vero- ja aluehallinnon palveluksessa, kertoo hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen (Kok.).

  Palvelukeskuksen muista toimipaikoista ja niiden sijainnista päätetään myöhemmin.

  Palvelukeskuksen perustamista on valmisteltu valtion toimialariippumattomien ICT-tehtävien kokoamishankkeessa (TORI-hanke). Hankkeen esitys palvelukeskuksen nimeksi on Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori.

  Palvelukeskuksen nimi säädetään myöhemmin annettavalla valtioneuvoston asetuksella.
   
 2. LasUps

  LasUps Kersantti ELSO 2.0

  Liittynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  203
  Tykkäykset:
  114
  Pisteet:
  16
  Heh, itsekin olen IT-alan parissa täällä Jyväskylässä. Hyvä uutinen meille! IT-osaamiseen panostetaan aika kovasti täällä päin ja koulut suoltavat ihan mukavaan tahtiin hyvää tutkimusta. Nythän on kaavailtu myös Kankaan paperitehtaan alueelle tulevan asuinalueen rakentamista IoT / älykaupunkipainotteisesti. Alan työpaikkoja lienee siis tarjolla jatkossakin, mikä vaikuttaa Suomen mittakaavassa kaupungin vahvempaan profiloitumiseen sekä opiskelija- että ICT-ystävälliseksi.
   
 3. Mainos
Jaa tämä sivu