Kaapatut norjalaistytöt tsetseniaan - mitä kautta?

Vonka

Supreme Leader
Tuli mieleeni, että Suomessakin on näitä tsetseenejä.

Naamioituneet miehet sieppasivat kaksi pikkutyttöä Norjassa
Poliisi epäilee, että sijaiskodissa asuneiden tyttöjen biologinen isä on sekaantunut sieppaukseen, norjalaiset tiedotusvälineet kertovat.
Kaakkois-Norjassa naamioituneet miehet ovat siepanneet kaksi pikkutyttöä, maan tiedotusvälineet kertovat. Poliisi epäilee, että lasten biologisella isällä on osuutta sieppaukseen.

6- ja 8-vuotiaat tytöt ovat alun perin Tšetšeniasta ja he asuvat sijaiskodissa. Tytöt siepattiin iltapäivällä Kongsvingerin lähellä, kun he olivat palaamassa bussilla koulusta kotiin. Heidät vietiin pois ilmeisesti hopeanvärisellä katumaasturilla.

Norjan yleisradioyhtiön NRK:n mukaan isä oli ilmeisesti paikalla sieppauksen tapahtuessa ja esti sijaisvanhempia soittamasta poliisille puoleen tuntiin.

Sen jälkeen isä lähti jalkaisin paikalta. Poliisi uskoo, että hänellä oli auto lähistöllä, NRK kertoo.

Poliisi ei toistaiseksi tiedä, minne sieppaajat ajoivat. He ovat saattaneet ajaa länteen kohti Kongsvingeriä, mutta myös itään kohti Ruotsia tai lounaaseen kohti Osloa, poliisi kertoo NRK:n mukaan.

Poliisi on pyytänyt tietoja mahdollisilta silminnäkijöiltä. Hälytys on annettu kaikille Norjan poliisipiireille. Myös tullille ja Ruotsin poliisille on tiedotettu asiasta.


http://yle.fi/uutiset/naamioituneet_miehet_sieppasivat_kaksi_pikkutyttoa_norjassa/7290534
 
Back
Top