Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Kainuun Prikaati

Viestiketju osiossa 'Varusmiespalvelus' , aloittaja jokiranta, 07.03.2012.

 1. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
 2. noska

  noska Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  04.06.2010
  Viestejä:
  3,193
  Tykkäykset:
  49
  Pisteet:
  1,286
  Ovat itselleen ottaneet mahdottoman tehtävän kun yrittävät saada naisten mielenliikkeille ja mielihaluille jtain loogista perustetta.
   
 3. Mainos 4. Touhottaja

  Touhottaja Majuri

  Liittynyt:
  12.01.2012
  Viestejä:
  1,108
  Tykkäykset:
  5
  Pisteet:
  156
  "Alueellisesti eniten hakijoita": 716-95-69-60= 492

  Eli 492 hakijaa jostain muualta, kuin syvästä etelästä. Eli onko mikään ihme, että Kajaani vetää porukkaa? Katsoo karttaa ja miettii millä alueella se on lähin varuskunta, eikä kummastuta yhtään.

  Olisihan se melkoinen saavutus, kukaan ei uskaltaisi suomen Puolustusvoimia moisen jälkeen enää vastustaa.
   
 5. noska

  noska Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  04.06.2010
  Viestejä:
  3,193
  Tykkäykset:
  49
  Pisteet:
  1,286
  Monenko alueen kesken tuo lopposa jakautuu? Jos nuo olivat kolme suurinta, niin vähintään 9. Muuten väestömäärään suhteututettuna tuo Helsingin luku on melko pieni Pirkanmaahan ja Varsinais-Suomeen nähden.

  Ei olisi enää vuohia tuijottavat miehet mitään, kun meillä olisi naisia ymmärtävät miehet. Jediritaritkin kalpenisivat sen rinnalla ja laskisivat lasermiekkansa ja menisivät vaihtamaan puhtaat aluhousut.
   
 6. Touhottaja

  Touhottaja Majuri

  Liittynyt:
  12.01.2012
  Viestejä:
  1,108
  Tykkäykset:
  5
  Pisteet:
  156
  Histuuriaa:

   
  Viimeksi muokattu - moderaattori: 20.09.2013
 7. Tvälups

  Tvälups Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  03.05.2010
  Viestejä:
  5,879
  Tykkäykset:
  600
  Pisteet:
  1,286
  yle uutiset Kotimaa 13.12.2012 klo 16:27
  Hoikankankaan asunnot valmistumassa

  Kajaanin Hoikankankaan asuntoalueen kymmenen vuotta kestänyt kehitystyö on saamassa viimeisen silauksen. Puolustusvoimien käytössä olleista kymmenestä kerrostalosta Kainuun prikaatin työsuhdeasuntokäyttöön jää kaksi. Loput kerrostalot on myyty vapailla markkinoilla.

  Mistä on kyse?

  Kajaanissa puolustusvoimien käytössä olleiden Hoikankankaan kerrostalojen kehitystyö on päättymässä
  Kaksi kerrostaloa jää edelleen Kainuun prikaatin työsuhdeasuntokäyttöön
  Seitsemän kerrostalon asunnot on myyty ja viimeisen kerrostalon osakkeiden myynti on käynnissä

  Hoikankankaalla on parhaillaan menossa viimeinen perusparannus. Asunnot omistavan Kruunuasunnot Oy:n toimitusjohtaja Reijo Savolainen on tyytyväinen, että vuosikymmenen työ saa pian päätöksensä.

  - Tämä on ollut melkoinen marssi armeijakielellä sanottuna. Olen erittäin iloinen siitä, että puolustusvoimien eli Kainuun prikaatin kanssa pääsimme yhteisymmärrykseen ja sopimukseen. Näin saimme hyviä asuntoja henkilöstön käyttöön.

  Hoikankankaan talo 9:n parhaillaan käynnissä olevassa perusparannushankkeessa haettiin ratkaisuja puolustusvoimien nykyiseen työsuhdeasuntotarpeeseen. Osa suuria perhehuoneista muutettiin yksiöiksi ja kaksioiksi. Samalla asuntomäärää kasvatettiin.

  Tämä on ollut melkoinen marssi armeijakielellä sanottuna.

  - Reijo Savolainen

  Lisäarvoa asunnoille saatiin parvekkeilla, jotka tuotiin Vekarajärveltä puolustusvoimien purkutuomion saaneesta kerrostalosta. Yksilöllisyyttä kerrostaloon saatiin puolestaan Kalevala-aiheisilla lasitaideteoksilla, joita sijoitetaan kunkin rappukäytävän sisäänkäynteihin.

  Hoikankangas 9:n perusparannus kustantaa noin 1,9 miljoonaa euroa. Kaikkiaan puolustusvoimien käyttöön jäävien kahden kerrostalon perusparannuksen kustannukset kohoavat noin neljään miljoonaan euroon.
  Hinta houkutti muuttamaan

  Seitsemän muun kerrostalon asunnot on myyty vapailla markkinoilla ja viimeisen talon osakkeiden myynti on käynnissä. Kruunuasunnot Oy:n toimitusjohtaja Reijo Savolaisen mukaan talojen myynti on sujunut verkkaisesti.

  Vaikka olemme kaupungissa, niin tämä on kuitenkin vähän rauhallisempi paikka asua.

  - Tarja Arffman

  - Kainuulaiset ovat harkitsevia, joten kaupat eivät ole edenneet rysäyksellä. Pikkuhiljaa, aikaa on kulunut reilu vuosi per talo, Savolainen kertoo.

  Puolitoista vuotta sitten Hoikankankaalle muuttaneen Tarja Arffmanin mukaan asuinalue on viihtyisä, mutta ei ostopäätökseen eniten vaikuttanut tekijä.

  - Suoraan sanottuna hinta oli se mikä ratkaisi. Toki asunto oli miellyttävä, se tuntui heti omalta, kun kävin sitä katsomassa. Puitteet ovat hyvät, vaikka olemme kaupungissa, niin tämä on kuitenkin vähän rauhallisempi paikka asua, kertoo Arffman.
   

Jaa tämä sivu