Kaipuu

TT

Majuri
Foorumi ei anna jakaa kv-toiminnasta erikseen, laitetaan sitten tähän. Musiikkia ja runoja kaipauksesta. Saa laittaa vaikka Balkanin sodasta tai vaikka Carl Bellmania kunhan liittyy aiheeseen. Sulhasesta, pojasta, faijasta, äidistä, siskosta, jne. Kaipauksesta. Biisejä ja runoja. Aloitetaan tällä:

 

setämies

Kenraali
Mod
Lahjoittaja
Meillä on ihan oma ketjunsa mp.netin musiikista pitävälle osastolle iltavapaissa. Olen varma että jengi arvostaa jennin eteeristä ääntä. :)

-setämies-
 

Iso-Mursu

Ylipäällikkö
Luin ekana että missä Mursuseni on..
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Onhan tuo soiva peli, monellakin tavalla... :)
 

baikal

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
No jo taas nuorukaiset intoilevat. Ihan samalla lailla Jenninkin henki aamulla haisee pahalle, yhtälailla hän alkaa kasvattaa sarvia päähänsä samalla hetkellä, kun sulhanen kantaa hänet kynnyksen yli.....suosittelen lukemaan Sinuhe egyptiläisen viisauksia naisista. :rolleyes:
 

HaRaDa

Kersantti
Ei tarvitse Baikal huolehtia, kyllä naisen syvempi olemus on jo pikkuhiljaa selvinnyt ainakin jossain määrin. Rapiat 10 vuotta on jo oman vaimon kanssa yksissä oltu joten on se pintakiilto jo hieman karissut ja totuus paljastunut, tai ainakin jotain sinnepäin. Eikä ole ainakaan vielä ollut tarvetta laittaa lusikoita jakoon...
;)
 
Viimeksi muokattu:
Top