Kaipuu

TT

Eversti
Foorumi ei anna jakaa kv-toiminnasta erikseen, laitetaan sitten tähän. Musiikkia ja runoja kaipauksesta. Saa laittaa vaikka Balkanin sodasta tai vaikka Carl Bellmania kunhan liittyy aiheeseen. Sulhasesta, pojasta, faijasta, äidistä, siskosta, jne. Kaipauksesta. Biisejä ja runoja. Aloitetaan tällä:

 
Meillä on ihan oma ketjunsa mp.netin musiikista pitävälle osastolle iltavapaissa. Olen varma että jengi arvostaa jennin eteeristä ääntä. :)

-setämies-
 
Onhan tuo soiva peli, monellakin tavalla... :)
 
No jo taas nuorukaiset intoilevat. Ihan samalla lailla Jenninkin henki aamulla haisee pahalle, yhtälailla hän alkaa kasvattaa sarvia päähänsä samalla hetkellä, kun sulhanen kantaa hänet kynnyksen yli.....suosittelen lukemaan Sinuhe egyptiläisen viisauksia naisista. :rolleyes:
 
Ei tarvitse Baikal huolehtia, kyllä naisen syvempi olemus on jo pikkuhiljaa selvinnyt ainakin jossain määrin. Rapiat 10 vuotta on jo oman vaimon kanssa yksissä oltu joten on se pintakiilto jo hieman karissut ja totuus paljastunut, tai ainakin jotain sinnepäin. Eikä ole ainakaan vielä ollut tarvetta laittaa lusikoita jakoon...
;)
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top