Kanadan ex-puolustusministeri: "Avaruusoliot vierailivat nunnina Las Vegasissa"

Tvälups

Ylipäällikkö
Kanadan ex-puolustusministeri: "Avaruusoliot vierailivat nunnina Las Vegasissa"
is: 7.1.2014 10:07


Ovatko he avaruusolioita?

Maan ulkopuoliset elämänmuodot pelkäävät henkensä edestä, että Homo sapiens ei malta olla käyttämättä kaikkea käsiinsä saamaansa sotateknologiaa, mikäli Kanadan entistä puolustusministeriä on uskominen.

Avaruudesta katsottuna ihmiskunnan puuhat näyttävät pelottavan epävakailta ja turhan sotaisilta. Sen vuoksi avaruusoliot eivät kerro meille teknologisista edistysaskeleistaan, sanoi kanadalainen Paul Hellyer Russian Todayn haastattelussa sunnuntaina.

Puheenvuoron lausujan erottaa tavallisista ufo-intoilijoista se, että Hellyer on Kanadan entinen puolustusministeri. Hellyerin mukaan älyllistä elämää on Maan ulkopuolellakin ja nuo meille vieraat elämän muodot pelkäävät henkensä edestä, että Homo sapiens ei malta olla käyttämättä kaikkea käsiinsä saamaansa sotateknologiaa. Erityisen huolissaan Maan asukkaiden toimista on oltu vuoden 1945 ensimmäisten ydinpommien laukaisun jälkeen.

- Ne ovat hyvin peloissaan, että me olemme tarpeeksi tyhmiä käyttääksemme uudestaan ydinaseita. Jos niin kävisi, se olisi paha paitsi meille itsellemme, mutta myös niille, Hellyer sanoi Russia Todayn haastattelussa.

Onneksemme avaruusolentojen enemmistö on Hellyerin mukaan ystävällistä ja kärsivällistä porukkaa. Monet jopa kulkevat joukossamme, entinen puolustusministeri sanoi. Hän kertoi, että äskettäin kaksi avaruusolioiden feminiinin sukupuolen edustajaa vieraili Maassa. Las Vegasissa retkeilleet ekstraterrestiaalit olivat Hellyerin mukaan pukeutuneet kahdeksi nunnaksi.

Kyseessä ei ole Hellyerin ensimmäinen esiintulo avaruusolioiden sanansaattajana. Omien verkkosivujensa mukaan Hellyeristä tuli vuonna 2005 ensimmäinen G8-ryhmän maiden hallituksen edustaja, jonka mielestä "ufot ovat yhtä todellisia kuin taivaalla lentävät lentokoneet". Hellyer kannattaa myös avaruuden pitämistä ihmisen sodankäynnistä vapaana alueena.
 
Avaruusoliot ovat siis huolissaan, että ihmiskunta tuhoaa itsensä. Käänteisellä logiikalla he odottavat, että ihmiskunta tuhoaa itsensä, että siinä vapautuu heille hyvä planeetta.
 
Back
Top