Kiitokset näistä vuosista!

”... and now his watch is ended.”

Kiitokset meidän foorumivillien kaitsemisesta näiden vuosien aikana!
:salut:
 
Kaikkia ulukolaisia räpistyksiä ne viittiikin arvokkaaseen ketjuun tuutata. Tietenkin ainoa oikea kappale juhlavalla hetkellä on Narvan marssi, vaikka taitaakin alunperin olla brittiläisiltä palkkasotureilta lähtöisin:
 
Asento! Ilmoitan kenraali Setämiehelle! Huomio! Katse oikeaan päin! Herra @setämies , Maanpuolustus.net valmiina viimeiseen iltahuutoon. Ilmoitti veli Ajs. Kiitokset hyvästä moderoinnista ja mukavia evp-päiviä. :salut:
 
Kiitos erinomaisesta moderoinnista ja tervetuloa tänne sekoilevan mutta niin rakastettavan rahvaan joukkoon.
Saappaat ovat isot - toivottavasti niihin löytyy arvoisensa täyttäjä.
 
Lyhyestä virsi kaunis.

Koska en tosielämän velvollisuuksiltani enää ehdi/kykene palstaa moderoimaan, on aika kiittää yhteisestä ajasta ja vaipua taustalle seuraamaan.

Erityisesti kiitokset jokaiselle turvallisuuden ammattilaiselle, joka on jakanut osaamistaan näiden vuosien aikana ja tehnyt palstasta palaamisen arvoisen. Samaten kiitokset kaikille keskustelijoille, jotka ovat luoneet palstan ainutlaatuisen ilmapiirin.

Erityiskiitos tomtomille joka on tarjonnut mahtavan alustan palstalaisille ja jonka avulla viimeiset 10 vuotta on hurahtanut kuin siivillä.

Jaksakaa edelleen kaivaa tietoa hälyn joukosta, pitää tunteet kurissa ja koittakaa malttaa viemästä ketään saunan taakse, edes verbaalisesti. Sillä tämä palsta jaksaa toisetkin kymmenen vuotta.

Terveisin,
Setä

Kiitoksia
 
Back
Top