Kokoomus ja kulttuurimarxismi

Status
Suljettu uusilta vastauksilta.

Repa

Alikersantti
Marxilaisuus joutui kriisiin viime vuosisadalla Automaatio korvasi suorittavat työntekijät, mikä vei näiltä työväenluokan voiman pois. Marxilaiset eivät voineet enää luottaa työläisten vallankumoukseen, koska työläisiä ei enää tarvittu. Siksi tarvittiin uusi strategia vasemmistolle.

Sortaja ei enää ollut kapitalisti, koska kapitalisti investoi koneisiin eikä työläisiin. Sortajiksi otettiin kaikki peruspilarit, mitä länsimaissa oli. Kirkko oli sortaja, yliopistolaitos oli sortaja, valkoinen mies oli sortaja jne. Vasemmisto otti tavoitteeksi vallata kaikki länsimaisten laitokset sisältä ja tuhota länsimainen yhteiskunta näin. Vasemmisto solutti instituutiot ja alkoi tuhota yhteiskuntaa sisältä. Yliopistoluennoijat saarnasivat länsimaiden pahuudesta. Kirkko piilotteli pakolaisia. Mutta kommunistien tavoite oli myös vallata oikeistopuoleet. Kulttuurimarxistien tavoite oli vallata oikeistopuolueet sisältä ja tehdä niiden avulla kommunistista politiikkaa. Ja tätä ei moni tajua. Kokoomuskin on vallattu.

Kokoomus ajaa kaikkia niitä asioita, joita kommunistit aikanaan: avoimia rajoja, massiivista julkista sektoria, jättimäisiä veroja. Yksilön persoona pyritään tuhoamaan etatismilla ja orjuuttamaan se valtion orjaksi.

Kokoomus ei ole oikeistopuolue, vaan demarit steroideilla. Katsokaa sen poliitikkoja: Vartiaiset, Mykkäset jne. hyökkäävät kaikkea länsimaalaisuutta ja oikeistolaisuutta vastaan. Kokoomus tekee kumouksellista politiikkaa ja se on vasemmistolainen internationaalinen puolue. Sen tavoite on ajaa sosialistista ja kumouksellista politiikkaa taantumuksellista klassista liberalismia vastaan.

Kokoomuksen tavoite on myös EU:n kautta ajaa internatinaalista sosialimia: https://fi.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Bukovski
-lukekaa kohta: Näkemykset Euroopan unionista
Bukovskin mukaan:
-EU:sta tulee totaalitaarinen. Ei väkivalloilla, mutta siellä syytetään vihapuheesta kaikkia, jotka ovat virallista ideologiaa vastaan
-EU pyrkii tekemään valtioiden kansalaisista vähemmistöjä omassa maassaan
-EU on etatistinen. EUn mielestä kansalaisten varat ja tulot on jaettava EUn mielestä oikeille tahoille eivätkä tulot ja varallisuus kuulu kansalaiselle itselleen
 
Tämähän on muuten se syy, miksi Venäjä ja Kiina putsaa vieraat mediat ja toimijat nopeasti pois omasta maastaan. NL käytti tuota strategiaa länttä vastaan kylmässä sodassa niin tehokkaasti, että Venäjä tai Kiina ei salli sitä käytettäväksi sitä vastaan. Ne ei anna vieraan valloittaa omia instituutioitaan.

Kumouksellinen kokoomus olisi hyvä nimi puolueelle nykyään
 
Viimeksi muokattu:
Status
Suljettu uusilta vastauksilta.
Back
Top