Kokoomus vallattu. Kokoomuksen sota Suomen kansaa vastaan

Repa

Alikersantti
Kokoomus on vallattu. Vuonna 2015 Ruotsista tuli vierailulle kaksikko, Borg ja Reinfeldt. He tulivat tunnetuksi siitä, että muuttivat Ruotsin kokoomuksen oikeistolaispuolueesta hymänitääriseksi urbaaniksi moraalipuolueeksi. Kokoomus alkoi kannattaa veronkorotuksia Ruotsissa. Borg sanoi olevansa sosiaalidemorkaatti joka ajaa sosiaalidemokratiaa kokoomuksessa koska siihen on siellä nykyään paremmat eväät. 2015 myös Vartiainen tuli kokoomukseen Ruotsista. Vartiainen on kuvaillut myös itseään demariksi, joka tekee demaripolitiikkaa kokoomuksessa. Nykykokoomus on sosiaalidemokraattien ja naisten symbioosi.

Mikä on kokoomuksen tavoite?Kokoomus nostaa erityisesti kiinteistöveroa, koska sitä ei voi paeta. Vartiaisen ja kokoomuksen tavoite on se, että he tekevät asumisesta kiinteistöverolla niin kallista, että on pakko tehdä paljon töitä että asumiskulut saa maksettua. Työntekoa taas verotetaan isolla prosentilla ja tulot jaetaan. Tätä kokoomus sanoo työlinjaksi, asumisesta tehdään helvetin kallista ja verotus nostetaan tappiin. Naisia taas kokoomuksesa viehättää se, että kiinteistöveroilla heille luodaan julkiselle sektorille korkeapalkkaisia työpaikkoja.

Miehille tässä mallissa jää maksajan rooli. Miehet ovat vientisektorilla tekemässä pitkäää päivää epävarmoissa työsuhteissa. Kiinteistöverolla taas rahoitetaan naisten korkeat palkat. Maanpuolustus toki on miesten velvollisuus ilman palkkaa.

On aika karua, että moni luulee kokoomusta oikeistopuolueeksi. Vartaisen mukaan kokoomus tekee vasemmistolaista politiikkaa oikeistolaisilla menetelmillä. Tässä on siis Suomen johtava porvaripuolue. Kokoomus on hymänitäärinen urbaani moraalipuolue, joka verottaa miehiä ja luo naisille julkisia työpaikkoja. Pitipä sekin päivä nähdä, että kokoomuksesta tulee sosialistipuole, avoimet rajat ja verot tappiin.Suosittelisin miettimään, kannattaako sitä kokoomusta äänestää.

tässä vielä pitkä yli neljänkymmenen minuutin video samasta aiheesta:
 
Viimeksi muokattu:

Repa

Alikersantti
twitteristä:
Kertoo paljon nykysuomesta, että demarit taistelevat kokoomuksen veronkorotusta vastaan. Terkkuja täältä Virosta.Kertoo paljon nykysuomesta, että demarit taistelevat kokoomuksen veronkorotusta vastaan. Terkkuja täältä Virosta.
 

jurppi

Ylipäällikkö
Kokoomukselta löytyy rahakasta porukkaa jotka voi ostaa ne asunnot sen jälkeen kun nykyinen asukas ei enää suoriudu maksuistaan.

Varmasti joku kokoomuslainenkin ostaa asuntoja..mutta ehkä suurimpia gryndereitä ja sijoitusasuntojen omistajia ovat kuitenkin AY-liikkeet.
Ehkä ole oikeastaan varma siitäkään että Suomen rahakas porukka olisi erityisesti Kokoomuksen taustalla. Voisin jopa uskoa että he pysyttelevät enimmäkseen politiikan ulkopuolella. Heidän tapaansa kuuluu enemmänkin tukea joitain yksittäisiä ja hyvin tuntemiaan henkilöitä kuin puoluetta.
 

Vonka

Supreme Leader
Samaa mieltä avaajan kanssa oikeastaan vain siitä, että Vartiainen on kyy kokoomuksen leirissä.

Muuten kaikilla on näköisensä uusi ohjelma. Katsotaanpa, mitä eri puolueet ajavat nyt. Ei kuin poimimaan oma aate ja arvomaailma:

Kokoomuksen tavoitteet:

Tavoitteenamme on kansallisen perinnön, Suomen kielten ja kulttuurien vaaliminen ja tukeminen, koko kansan osaamis- ja sivistystasosta huolehtiminen sekä työn ja yrittäjyyden edistäminen. Kokoomus on tulevaisuuspuolue, joka haluaa käyttää tieteen, taiteen ja teknologian mahdollisuuksia maamme kehittämiseksi. Kansainvälisillä foorumeilla Kokoomuksen perustavoitteet ovat valtiollisen itsenäisyyden turvaaminen, eurooppalaisen yhteistyön kehittäminen sekä Suomen vaikutusmahdollisuuksien ja aseman vahvistaminen maailmalla. Kokoomus on aktiivinen ja aloitteellinen toimija Euroopan Unionia koskevissa kysymyksissä. Tavoitteena on kantaa vastuuta toisista ihmisistä ja ympäristöstä maailmanlaajuisesti.

Keskustan oleellinen:

Suomen itsenäisyys, sillanrakennus– ja rauhantyö, yhteiskunnan hyvinvointi, eheys ja oikeudenmukaisuus sekä yritteliäisyys ovat olleet käytännön politiikan perustavoitteita. Keskusta on aina pyrkinyt rakentamaan luonnonmukaista, vihreää yhteiskuntaa. Keskusta toteuttaa aatteellisia tavoitteitaan globalisaation olosuhteissa, joissa kansalliset rajat eivät ohjaa entiseen tapaan tavaroiden ja palvelujen liikkumista. Erityisesti ympäristönäkökohdat ja sosiaalinen hyvinvointi on otettava huomioon tulevaisuuden ratkaisuissa.

SDP:n ohjelmat (joita piisaa muitakin, mutta ovat purskeena):

Huolehditaan tasa-arvosta. Kestävyysvajeeseen vastataan. Vientivetoinen talouskasvu liikkeelle. (Tällä vuodelta 2015 olevalta ohjelmalla oli muuten nolla jakoa)

Kotoutusohjelma on saanut tilaa:

SDP:n kotoutumisohjelman tarkoituksena on linjata ne keinot, joilla tehostetaan kotoutumista pitkällä aikavälillä. Kotoutumisen onnistuminen vaatii pitkäjänteistä yhteistyötä hallitusvastuuta laajemmalla parlamentaarisella pohjalla. Samalla on pidettävä huolta siitä, ettei kahden kerroksen väkeä pääse syntymään Suomeen hallitsemattoman maahanmuuton ja tehottoman kotouttamisen varjolla.

Sitten on joku sisällissotaohjelma, jolla on sentään 16 jakoa. Ei kai se ihme, koska tunnetuin sosialidemokraatti on sentään Otto-Ville Kuusinen.

Itsenäisyyden satavuotisjuhlavuotta seuraa sisällissodan satavuotismuistovuosi. Työväen Arkisto on tallentanut sisällissotaa käsittelevää alkuperäisaineistoa jo vuodesta 1918 alkaen. Vuonna 1960 perustettiin Työväen muistitietotoimikunta, jonka tavoitteena on työväenliikkeen toimijoiden kokemusten tallentaminen. Muistitietotoimikunta on järjestänyt useamman keruun sisällissotaan liittyen.

Sisällissotaa käsittelevät muistelmat muodostavat maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen kokoelman sisällissodan hävinneen osapuolen edustajien kokemuksista. Jo tallennettujen aineiston ansiosta kansakuntaa pitkään jakanut sisällissota on yksi Suomen historian tutkituimpia aiheita, jonka tapahtumat tunnetaan tutkimuksen piirissä hyvin.

Sisällissodan muistovuoden kunniaksi Työväen muistitietotoimikunta järjestää muistitietokeruun vuoden 1918 tapahtumiin liittyen.

Perussuomalaisten:

Valtion tärkein tehtävä on kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen, joten leikkaukset on aloitettava maahanmuuton ja kehitysavun tapaisista maailmanparannusmenoista. Pelkillä leikkauksilla ei kestävyysvajetta kuitenkaan taltuteta.

Sinisten puheet (kaksi ensimmäistä kappaletta on miltei suoraan kopioitu kokoomuksen puolueohjelmasta, mutta sitten tulee tällainen:

Kunnioitamme kotien itsenäisyyttä ja perhearvoja, koska kodeissa rakennetaan yksilön ja yhteiskunnan kehityksen perusta. Emme ole minkään edunvalvontajärjestön poliittinen siipi, emmekä sitoudu perinteiseen eturyhmäajatteluun. Ainoa eturyhmämme on Suomen kansa. Puolustamme arvojemme pohjalta kaikkien suomalaisten hyvää elämää. Arvojamme ovat rehellisyys, ahkeruus ja isänmaallisuus. Kunnioitamme ja edistämme uudistusmielisyyttä, käytännönläheisyyttä ja lähimmäisenrakkautta.

Vihreiden puolueohjelma:

Vihreät on olemassa turvatakseen tulevaisuuden. Haluamme pelastaa ympäristön: lajien kirjon, luonnon kauneuden, ilman ja vesien puhtauden. Haluamme pelastaa ihmiset: poistaa kurjuuden, saavuttaa todellisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden, antaa kaikille vapauden elää omana itsenään. Haluamme pelastaa politiikan: antaa ihmisten päättää itse, lopettaa korruption, sallia mielipiteiden kirjon.

Vasemmistoliitto:

Haluamme vapauttaa ihmiskunnan sodasta, sorrosta, puutteesta ja eriarvoisuudesta. Yhteiskunnan on taattava edellytykset tasavertaiseen osallistumiseen ja mahdollisuus itsensä kehittämiseen. Jokaisen vapaus voi toteutua vain demokraattisessa ja tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.
 

Sarek1

Ylipäällikkö
Puolueohjelmia voisi kommentoida vuolassanaisesti, mutta tiivistettäköön mielipide ensi alkuun tällä tavalla:


Olisikohan edellä mainittu nykyslangia mukaellen: ”Ketä kääntää takimmin.”
 

Repa

Alikersantti
Hymänitäärinen, urbaani, sosiaalidemokraattinen, moraalinen epäisänmaallinen kuckoomus taas vauhdissa.

Tässä tuo Kanniaisen kirjoitus:https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ko...apaa-maahanmuutto-ovat-kestamaton-yhdistelma/

Hyvä muistaa, Kanniainenhan sanoo vain, että ei ole oikein järkevää vaihtaa omaa kansaa toiseksi loppumattomalla pakolaisvirralla. Kokoomus siis on tuota Kanniaista vastaan. Moni kokoomusta äänestävä ei oikein tajua, minkälainen puolue on nykyään.
 

Liitteet

  • hymäniträänen kukoomus.png
    hymäniträänen kukoomus.png
    388.5 KB · Luettu: 9
Viimeksi muokattu:

Repa

Alikersantti
Mikähän idea tuossa oli, että Stubb pyysi Vartiaisen kokoomukseen ja teki siitä vasemmistolaisen demaripuolueen? Joku lehmä kai tuossa on haudattuna. Jotainhan tuosta kertoo se, että kokoomus on ajamassa vasemmiston kansaslaisaloitetta kurkku suorana Vartiaisen johdolla.
 

Repa

Alikersantti
Biobolsewistinen, ottowillekuusistinen, sosialistinen, lämmin, citypunawirheä urbaani cuckkomus. Yksityisomistusta wastustava, kiinteistöveroinn ottowillesbolsevistinen cuckoomus. 2000-luvun johtava sosiaalidemokraattinen voima, koko kansan biobolsewistinen cuckoomus.

Käsittämätöntä kyllä että kokoomuksesta tehtiin punavihreä demaripuolue.
 

Liitteet

  • owkuu.png
    owkuu.png
    236.4 KB · Luettu: 8

Mustaruuti

Ylipäällikkö
BAN
RÖLLIKKÄ
Mikähän idea tuossa oli, että Stubb pyysi Vartiaisen kokoomukseen ja teki siitä vasemmistolaisen demaripuolueen? Joku lehmä kai tuossa on haudattuna. Jotainhan tuosta kertoo se, että kokoomus on ajamassa vasemmiston kansaslaisaloitetta kurkku suorana Vartiaisen johdolla.

Tästä viestistä jäi cuckoomus puuttumaan. Tarkkuutta... :rolleyes:
 

Teräsmies

Respected Leader
Täällä on paljonkin sellaisia kirjoittelijoita (sama ongelma muuallakin netissä) jotka eivät ymmärrä kapitalismin sekä marxismin eroja! Kokoomuksen pyrkimyksiä saada halpatyövoimaa laskemaan palkkoja nähdään jonkinlaisena marxismina vaikka se on tosi asiassa kapitalismia puhtaimmillaan.

Globalismikin on niitä oikeistolaisten rahamiesten kotkotuksia.
 

Coffee Man

Respected Leader
Kokoomusta uhkaa keskiluokan kapina...

http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/201710262200488699_pk.shtml

Kokoomus saa suuren osan kannatuksestaan työssä käyviltä, hyvin koulutetuilta kansalaisilta. Heidän yhteiskunnallisessa asemassaan korostuu palkansaajan ja veronmaksajan rooli.

Kokoomuksen tavoitteissa on palkkaverotuksen alentaminen, mutta kovin hyvin siinä ei ole onnistuttu. Vaikutelmaksi jää se, että valtio kerää palkansaajien tulot yhteen pottiin, josta sitten jakaa ne uudessa suhteessa kansalaisille. Verotuksen ja tukien jälkeen onkin melkein samantekevää onko bruttopalkka 2500 euroa vai 3500 euroa kuukaudessa.

Hyvin koulutettu "parempiosainen" palkansaaja saattaa kyllästyä olemaan niin valtiovallan kuin työnantajienkin lypsettävänä.
 
Top