Kokoomus vallattu. Kokoomuksen sota Suomen kansaa vastaan

Status
Suljettu uusilta vastauksilta.

Repa

Alikersantti
Kokoomus on vallattu. Vuonna 2015 Ruotsista tuli vierailulle kaksikko, Borg ja Reinfeldt. He tulivat tunnetuksi siitä, että muuttivat Ruotsin kokoomuksen oikeistolaispuolueesta hymänitääriseksi urbaaniksi moraalipuolueeksi. Kokoomus alkoi kannattaa veronkorotuksia Ruotsissa. Borg sanoi olevansa sosiaalidemorkaatti joka ajaa sosiaalidemokratiaa kokoomuksessa koska siihen on siellä nykyään paremmat eväät. 2015 myös Vartiainen tuli kokoomukseen Ruotsista. Vartiainen on kuvaillut myös itseään demariksi, joka tekee demaripolitiikkaa kokoomuksessa. Nykykokoomus on sosiaalidemokraattien ja naisten symbioosi.

Mikä on kokoomuksen tavoite?Kokoomus nostaa erityisesti kiinteistöveroa, koska sitä ei voi paeta. Vartiaisen ja kokoomuksen tavoite on se, että he tekevät asumisesta kiinteistöverolla niin kallista, että on pakko tehdä paljon töitä että asumiskulut saa maksettua. Työntekoa taas verotetaan isolla prosentilla ja tulot jaetaan. Tätä kokoomus sanoo työlinjaksi, asumisesta tehdään helvetin kallista ja verotus nostetaan tappiin. Naisia taas kokoomuksesa viehättää se, että kiinteistöveroilla heille luodaan julkiselle sektorille korkeapalkkaisia työpaikkoja.

Miehille tässä mallissa jää maksajan rooli. Miehet ovat vientisektorilla tekemässä pitkäää päivää epävarmoissa työsuhteissa. Kiinteistöverolla taas rahoitetaan naisten korkeat palkat. Maanpuolustus toki on miesten velvollisuus ilman palkkaa.

On aika karua, että moni luulee kokoomusta oikeistopuolueeksi. Vartaisen mukaan kokoomus tekee vasemmistolaista politiikkaa oikeistolaisilla menetelmillä. Tässä on siis Suomen johtava porvaripuolue. Kokoomus on hymänitäärinen urbaani moraalipuolue, joka verottaa miehiä ja luo naisille julkisia työpaikkoja. Pitipä sekin päivä nähdä, että kokoomuksesta tulee sosialistipuole, avoimet rajat ja verot tappiin.Suosittelisin miettimään, kannattaako sitä kokoomusta äänestää.
 
Tässä kuvassa Vartiainen sanoo vielä saman valtaamisaikeen.


Perinteisestihän vasemmisto näki ihmisen tuotantokoneiston osana, jonka tarkoitus oli tuottaa veroja valtiolle. Oikeistoon taas liitettiin ajatus siitä, että ihmisellä oli vapaus päättää omasta ajankäytöstään. Nyt tilanne on Suomessa kääntynyt päälaelleen: Kokoomus näkee ihmisen elämän tarkoituksen verojen tuottajan valtiolle ja vasemmisto pyrkii lisäämään yksilönvapautta omasta elämästään. Kokoomuksesta tuli Suomen valtiojohtoisin puolue. Valtio pätkii turpaan kansalaisia, että he maksaisivat veroja. Ihmiselämän tarkoitus on olla veronmaksaja valtiolle.

Suomi sortui virkamiesrälssin diktatuuriin, jota tukee AY -syndikaatti. Syndikaatti saa lojaalisuudestaan verovapauden liiketoimilleen. Rälssi tarvitsee jatkuvasti kasvaviin kuluihinsa lisää verotuloja. Yksityinen sektori toimii dynamona. Jos olet työtön, niin olet rälssille vain arvoton ylijäämäihminen ja kuluerä. Rinteen kommentti nikalaukaksesta oli ehkä tökerö, mutta se kuvaa tilannetta aika hyvin.
 

Liitteet

  • varttiainen.png
    varttiainen.png
    143.2 KB · Luettu: 6
Vasemmisto ei ainakaan erityisemmin ole profiloitunut kansalaisten vapauksien ajajana, enemmänkin holhoajana. Jos jostain voi nykyhallitusta kiittää, niin ainakin alkoholi- ja kaupan rajoitusten vapauttamisesta. Molemmat lisäsivät jokaisen suomalaisen vapauksia edes vähäsen.
 
Status
Suljettu uusilta vastauksilta.
Back
Top