Kokoomuslaisen raju ulostulo: ”Perussuomalainen puolue on hallituksen heikoin lenkki”

Bushmaster

Greatest Leader
"Mielenkiintoinen" ulostulo..? Onko kokoomus suvaantunut PS:n nuivaan linjaan laittomien maahantuljoiden osalta koska eivät pysty kaikessa "hiljaisuudessa" viemään "maailmaa pelastavia humaitaarisia" päätöksiä EU:ssa sekä Suomessa?http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/837...suomalainen-puolue-hallituksen-heikoin-lenkki


Kokoomuslaisen raju ulostulo: ”Perussuomalainen puolue on hallituksen heikoin lenkki”

Jaa artikkeli:

us2.jpg

Uusi Suomi
Luotu:
28.6.2015 09:21
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    d07r3065.jpg

    Kokoomuslainen kunnallispoliitikko ennakoi Juha Sipilän hallituksen jäävän lyhytikäiseksi. Arkistokuvassa hallituspuolueiden puheenjohtajat Timo Soini, Juha Sipilä ja Alexander Stubb.

KOTIMAA
|
HALLITUS 2015
Helsingin kokoomuslainen kaupunginvaltuutettu Matti Niiranen suomii perussuomalaisten hallitustaipaleen alkua kovin sanoin Puheenvuoron blogissaan. Niiranen sanoo, että Juha Sipilän (kesk.) hallituksen alku ei lupaa pitkää ikää kolmen puolueen koalitiolle.

-Siitä osoituksena on perussuomalaisten jo näkyvissä oleva puoluepolitikointi hallituksessa, joka on istunut vasta noin viisi viikkoa. Perussuomalainen puolue on hallituksen heikoin lenkki. Valitettavasti, hän sanoo.

Perussuomalaiset ovat Niirasen mukaan ehtineet jo nyt nakertaa hallituksen yhtenäisyyttä. Hän mainitsee esimerkkeinä tästä perussuomalaisten jättämän eriävän mielipiteen hallituksen linjaukseen EU:n turvapaikanhakijoista sekä oikeusministeri Jari Lindströmin epäröinnin tasa-arvoisen avioliittolain esittelyn suhteen.

-Miten käy kun hallituksen kuherruskuukaudet median kanssa ovat kesälomien loputtua ensi syksynä lopullisesti ohitse ja vaikeiden päätösten tekeminen alkaa oikeasti? Perussuomalaisen eduskuntaryhmän todellinen sitoutuminen hallitusohjelmaan ja mm. siihen sisältyviin pakollisiin budjettileikkauksiin on kysymysmerkki, Niiranen kommentoi.

Niiranen arvioi, että perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini ”tekee jatkuvaa vaalikampanjaa hallituksestakin käsin”.

-Soinin puheista saa sellaisen käsityksen, että hän ei oikein vielä osaa erottaa ministerin vastuita ja isänmaan asioita erilleen puoluejohtajan paatospuheista. Hänen joka puheeseen tuntuu vieläkin lipsahtavan populistista päivänpolitiikkaa. Haistan palaneen käryä jo nyt, hän kirjoittaa.
 
No sitä minä vähän tarkoitinkin, että kansalaisetkin saavat kuulla huseeraamisista.
 
On kyllä päässyt huseeraamaan kun Sipilä on näköjään Rehnin koira, PS vain tuo näkyviin mitä siellä touhutaan.


Olisiko mahdollisesti kyse (myös) tästä(kin)? Mitens joku viisas on joskus sanonut "Follw the Money" ?


Sisäministeriö pyytää kuntia varautumaan 80 000 turvapaikanhakijan tuloon
http://esaniemi0.puheenvuoro.uusisu...-varautumaan-80-000-turvapaikanhakijan-tuloonMaahanmuutto on bisnes vailla vertaa!
http://matias.puheenvuoro.uusisuomi.fi/197440-maahanmuutto-on-bisnes-vailla-vertaa

Eurooppaan ja Suomeen vyöryy tällä hetkellä laittomia maahanmuuttajia. Alkuvuonna suomeen tuli enemmän turvapaikanhakijoita kuin koskaan ennen. Koko vuoden saldoksi odotetaan nykymenolla yli 8000 hakijaa. Arvio on tosin noussut lähes viikottain ylöspäin.

Eniten hakemuksia alkuvuonna on tullut Irakista ja Somaliasta. Maiden tilanne ei ole oleellisesti muuttunut viime vuosista. Somaliassa tilanne on jopa parantunut. Yhteensä näistä maista on tullut yli 900 hakemusta. Syyriasta, jossa on sota käynnissä, on tullut "vain" 66 hakemusta.

Ei tarvitse olla kovin suuri neropatti, jotta pystyy ymmärtämään mistä on kyse. Ihmissalakuljettajat Irakista ja Somaliasta ovat vihdoin löytäneet reitit myös suomeen ja pesiytyneet tänne. Todennäköistä on, että mamubisnestä johdetaan suoraan suomesta käsin. Poliisi on voimaton, aivan kuten Ruotsissa. Göteborgilainen poliisi, joka johti Ruotsin ainoaa ihmissalakuljettajiin keskittynyttä ryhmää vuosina 2005-2008, kertoo seuraavaa.

Huolimatta valtavasta menestyksestämme, ryhmämme toiminta päätettiin lopettaa kustannusten takia. Ruotsissa toimii hänen arvionsa mukaan yli 100 järjestäytynyttä ryhmittymää, jotka tehtailevat laittoman maahanmuuton parissa. Kyseessä on miljardibisnes, jossa tällä hetkellä saa toimia lähes täysin vapaasti ja kiinnijäämisen riski on minimaalinen.

Tänään saimme sitten kuulla, että Suomi suostuu "vapaaehtoisesti" ottamaan vastuuta Italiaan ja Kreikkaan vyöryvistä laittomista maahantulijoista. Kun koko keskustelun ajan on puhuttu n. 40 000 turvapaikanhakijasta, niin aamulla luku oli noussut 40 000 + 20 000 eli 60 000. Nämä 60 000 ihmistä pitäisi nyt "jakaa" EU-maiden kesken. Osa ei tietenkään ota mitään, koska heillä "kiintiöt on jo täynnä". Hallituksen päätös, jossa nämä tulijat olisi Suomessa sisällytetty jo olemassa olevaan pakolaiskiintiöön onperuttu. EU:sta tulevat lisätään siis pakolaiskiintiön päälle. Varovasti arvioden suomen kiintiö tuosta tulee olemaan noin 1000-2000 välillä.

Suomeen on siis tänä vuonna tulossa reilut 10 000 turvapaikanhakijaa. Jokainen hakija voi taas pyytää perheenyhdistämistä turvapaikan saatuaan, joten todelliset määrät on ihan eri luokkaa. Voittajia tässä bisneksessä ovat kakki maahanmuutosta elantonsa tekevät. Järjestöt, tulkit, sosiaalityöntekijät, vastaanottokeskukset jne., mutta etenkin ihmiskauppiaat, jotka häikälemättä käyttävät sinisilmäisyyttämme hyväkseen. On uutisista toki iloittu ihan kotimaassakin. Punkalaidun voi avata jo kertaalleen suljetun vastaanottokeskuksensa. Uutisen mukaan "päätöksellä on huomattava taloudellinen merkitys sekä kunnalle että palveluntarjoajille." Niinpä.

Niin ja jokuhan tämänkin lystin maksaa. Veronmaksajat.
 
Suomi on tutkimuksien, galluppien sekä tilastojen luvattu maa ..ainiin... verojen myös....:Dhttp://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/tyhmat tutkimus-37928


Suomalaistutkimuksesta ilakoidaan maailmalla: Rikolliset todella ovat muita tyhmempiä


"Ainakin Suomessa sinun pitää olla varsin tyhmä ollaksesi rikollinen", amerikkalaissaitti kertoo.

  • 3c9305d049cd6111833c9d8fff142ccb2aae7560dbdb99d45f3348c1beb5ce9d

    Dr. Evil ei ole järjen jättiläinen, mutta menestyy ammattirikollisena.
Tohtori James Thompson kertoo blogissaan Suomessa tehdystä yliopistotutkimuksesta.

Sen mukaan heikompi mitattu älykkyysaste on yhteydessä rikollisuuden korkeampaan tasoon - eli tyhmemmät tekevät rikoksia - aivan korkeinta ja matalinta tasoa lukuun ottamatta.

– Alhainen älykkyys korreloi voimakkaasti ja johdonmukaisesti rikollisuuteen, tutkimuksessa todetaan.

Amerikkalainen PJ Media kuvittaa juttuaan "Miten tyhmä on oltava ollakseen rikollinen" Austin Powers -elokuvan superpahan Dr. Evilin kuvalla.

– Tutkimuksessa joka varmasti saa vasemmistolaisten päät räjähtämään, suomalaiset ovat löytäneet käänteisen korrelaation älylle ja rikolliselle käyttäytymiselle, PJ Media iloitsee.
 
Back
Top