Koronavirus Suomessa

heijaa

Korpraali
Minä veikkaan että rokotteet tullaan vetämään kokonaan pois ehkä piankin. 2 piikin jälkeen niitä vakavia haittavaikutuksia näköjään tulee aika tavalla. WHO ei suosittele näitä alle 18 vuotiaille koska ovat vaarallisia. Mutta tätähän meidän agenda media ei jostain mystisestä syystä mainitse, vaan jatkaa tyrkyttämistä, pelottelua ja laumasuojasta valehtelua. Outoja aikoja...
WHO kylläkin suosittelee meilläkin käytössä olevaa Comirnaty mRNA rokotetta 12 - 18 vuotiaille. Taidat sekoittaa nyt suositusten puuttumisen ja niiden kieltämisen - suositusta ei ole virallisesti voinut antaa koska alaikäisten testauskierrokset ovat olleet kesken.

WHO's Strategic Advisory Group of Experts (SAGE) has concluded that the Pfizer/BionTech vaccine is suitable for use by people aged 12 years and above. Children aged between 12 and 15 who are at higher risk of severe COVID-19 may be offered this vaccine alongside other priority groups for vaccination. Vaccine trials for children are ongoing and WHO will update its recommendations when the evidence or epidemiological situation justifies a change in policy
 
En sekoita. WHOn aikaisempi versio oli kuten kuvasin ja linkkasin. Sitten nousi taas huuto ja paniikki ja rahavirrat kaikille hyväkkäille meinasi ehtyä. Niinpä valhe voitti taas totuuden ja "pehmensivät" asiaa osakkaiden hyväksi.
 

Oho

Kenraali
Mä kaivan nyt folio hatunkaapin päältä ja sanon; tämä voi olla myös Venäjän yksi piikki Suomelle.

Tai sitten matkanjarjestajat halusivat tai eivat ainakaan valittaneet ruuhkasta, koska olettivat oikein kuinka se tullaan purkamaan, kadet ylos, perse pystyyn ja kiltisti kakkoseen....

Vaikea nahda mika venalaisten rooli oli jolleivat he pidatelleet busseja rajalla tai jossain muualla suman synnyttamiseksi.

Suomalaiset viranomaiset vaan nyt on taysin munattomia tai sarjattomia melkein minka tahansa rajalla tapahtuvan edessa, kaava joka toistuu vuodesta ja tilanteesta toiseen.....
 
Viimeksi muokattu:

Ässä

Kapteeni
Nyt sitten vain odotellaan, kuinka paljon deltavarianttia Suomeen levisi näiden sankarien mukana...
Deltavarianin kanssa voi jo olla todella vaikeaa, jos rokotesuoja väestöllä ei ole riittävä. Saa nähdä, joudutaanko meidän lasten koulunkäynti ja harrastaminen taas uhraamaan näiden kaljaa kittaavien möhömahojen takia, joiden tällä kertaa oli ”pakko päästä” katsomaan kun toiset potkii palloa ja testaamaan kuinka tiukkaa saa Pietarissa viidelläkympillä.

Olisivat vaan jättäneet bussiin läkähtymään kunnes kaikille testit ja karanteenilaput valmiina.
 

M-1

Majuri
Tiesittekö että rna:ta onkaikessa elollisessa materiaalissa.

Miten todennäköstä on että piikkiproteiini aiheuttais pitkällä aikavälillä ongelmia kun se 90% rokotteen kehityksestä on pyritty HIDASTAMAAN SEN POISTUMISTA, koska se on niin pirun herkkä?

Circulating SARS-CoV-2 Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients

Abstract. SARS-CoV-2 proteins were measured in longitudinal plasma samples collected from 13 participants who received two doses of mRNA-1273 vaccine. 11 of 13
academic.oup.com
academic.oup.com

Tällä tutkimuksella perustellaan ''piikkiproteiinia löydetty kropasta''.

Todellisuudessa kun sitä lukee, on päinvastasta. Kaikki piikit tai niiden rippeet lähinnä (määrät myös helvetin'' isoja''. pikogrammoja- gramman biljoonasosia;) katoaa 1-29 vuorokaudessa elimistöstä. kropa myös tuhoaa järkyttävän nopeella tahdilla näitä, johtuu immuunipuolustuksesta. Ja voinn muuten kertoa, jos saat koronan, määrät veressä on ihan vitusti isompia- mutta kun ''luonnoninfektio on turvallisempi'' Not.


Expression kinetics of nucleoside-modified mRNA delivered in lipid nanoparticles to mice by various routes - PubMed

In recent years, in vitro transcribed messenger RNA (mRNA) has emerged as a potential therapeutic platform. To fulfill its promise, effective delivery of mRNA to specific cell types and tissues needs to be achieved. Lipid nanoparticles (LNPs) are efficient carriers for short-interfering RNAs and...
image_123986672 (2).JPGimage_123986672 (1).JPGimage_123986672.JPG

Tarkemmin

 
Viimeksi muokattu:

tulikomento

Greatest Leader
V*tun itsekkäät kusipäät. :mad:Positiivisia koronatapauksia on ilmennyt paljon busseissa matkustavilta, ja busseja on kaiken kaikkiaan ajanut rajan yli lukuisia, sekä SMJK:n busseja että muita. Matkustusta Venäjälle on puitu jalkapalloväen keskustelualustalla Futis forumilla. Seuraavasta puheenvuorosta voi päätellä, että useiden fanien toiminta on ollut leväperäistä.

– Hieman hirvittää mitä tässä tulee vielä käymään. Suurelle osalle karanteenit ja muut toki itsestäänselvyys, mutta esimerkiksi eilen kotimatkalla pari bussilastillista kaartaa suoraan Venäjän rajalta lähimmälle huoltoasemalle, noin sata ihmistä näissä busseissa ja joukossa pomminvarmasti tartuntoja, eräs käyttäjä kirjoittaa keskustelupalstalla.

– Huoltoasemalle eturintamassa rynnineitä jonneja yritettiin opastaa karanteeneista, opastajalle päälle vittuilua ja epäuskoista naureskelua.
 

M-1

Majuri
Mä en usko et ihan älyttömän pitkäkestosta juttua tuosta tulee. 1-2 vkoa nousee mut lasku todennäkösesti jatkuu. Ellei nää paukapäät ole lähteny himokselle festareille...
 

tulikomento

Greatest Leader
Potkupalloväen foorumilta:Kaikille julkisesta Facebook-päivityksestä bongattua: 22.6. Lakkapään klo 14 Pietarista Kotkan ja Helsingin kautta Turkuun lähteneessä bussissa yhdellä takapenkin spedeistä todettu korona. Sama pelle ilmeisesti pyörinyt vähintään eilen turkulaisessa baarissa/baareissa. Tämän positiivisen saaneen matkalla mukana ollut kaveri sitten järjestänyt eilen Facebookin mukaan jotain juhlia. Jos luet tämän, niin haista vittu ja tule itse selittämään.
 

M-1

Majuri
Potkupalloväen foorumilta:Kaikille julkisesta Facebook-päivityksestä bongattua: 22.6. Lakkapään klo 14 Pietarista Kotkan ja Helsingin kautta Turkuun lähteneessä bussissa yhdellä takapenkin spedeistä todettu korona. Sama pelle ilmeisesti pyörinyt vähintään eilen turkulaisessa baarissa/baareissa. Tämän positiivisen saaneen matkalla mukana ollut kaveri sitten järjestänyt eilen Facebookin mukaan jotain juhlia. Jos luet tämän, niin haista vittu ja tule itse selittämään.
Kaikki kunnioitus kyllä noille suurelle osalle jotka on tehny tollaset foorumi ketjun.(y)
 

tulikomento

Greatest Leader
Tätä sotkua yritetään nyt korjata mutta jos tämä on alkua taas uudelle tautiaallolle ja jos luvassa on taas kovia tiukennuksia liikkumiseen ja elämiseen, niin en voi kun sanoa että kiitti ihan vitusti potkupalloturistit.Helsingin kaupungin tartunnanjäljitys on ruuhkautunut Pietarin-matkailijoiden koronatartuntojen vuoksi.

Helsingin kaupungin terveysasemien johtajalääkärin Timo Lukkarisen mukaan sekä tartuntojen että altistuneiden määrä on suuri. Aikaisemmin tartunnan saaneiden sosiaaliset kontaktit olivat vähäisiä, mutta rajoitusten purkamisen myötä ihmiset liikkuvat enemmän.

– Se tarkoittaa meille hurjaa määrää työtä. Keväällä meillä saattoi olla kolmesta neljään altistumista tartuntaa kohden, niin nyt niitä voi olla jopa 60.

Kuntiin on toimitettu listat Pietarissa bussilla tai tila-autolla matkustaneista kuntalaisista, joiden perusteella jo matkan aikana altistuneet on pyritty tavoittamaan.

Lukkarinen kuvailee nimien määrää valtavaksi.

– Puhutaan useista kymmenistä busseista, joissa tartuntoja on todettu. Kun isoista busseista on kyse, altistuneita on paljon. Lisäksi on erilaisia festivaaleja ja muita sosiaalisia kesänviettotapoja, Lukkarinen arvioi.
 
Top