Koronavirus Suomessa

Odotan nejättä piikkiä ja influenssarokotteenkin olen jo saanut.👍
Ilmaisia henkivakuutuksia ja jos joutuisi petiin niin varmaan saisin vähän parempaa kohteluakin ja eikä tarvitsisi hävetä.
Saako kysyä ikää, noin suunnilleen silleen. Oletko yli vai alle 40v?

Oulussahan kattavuuden ongelmana olivat mamut, se on faktaa. Muutenkin koko kaupunki paskottiin viitisen vuotta sitten.
 
Tämän lisäksi ihmisiä pitäisi patistaa jollakin tavalla ottamaan se ensimmäinen rokote. Ämpäreiden lisäksi, oliko jossakin paikassa tarjottu pizzaa ja bensaa.🍕🪣
⛽
Tykkään tuollaisesta. Kepin ja paskapassien sijaan pizzaa, bensaa, ämpäreitä ja vaikka
khatia jos se pk-seudulla yhtään auttaa.
 
Viimeksi muokattu:
Ennemmin kuin kolmas rokote, pitäisi mielestäni alkaa rokottamaan 5-11 vuotiaita.💉 Heidän ikäryhmässään on ollut paljon tartuntoja pitkin syksyä.
Kuinka moni on sairastunut vakavasti? Näillä mrna-rokotteilla vaan piikittämään kaikki 5-11 vuotiaat vaikka hyöty on pieni? Onko rokotteita testattu riittävästi ajallisesti - ja mitä ihmettä tapahtui reunaehdoille joita tämän maan parhain rokoteasiantuntija listasi viime talvena joiden pitää täyttyä ennenkuin lapsia rokotetaan?

Ein ihan ymmärrä 3. kierroksen aikaistamista. Silloinhan neljäskin kierros tulee aikaisemmin. Eikös näiden välillä pitänyt olla vähintään puoli vuotta? Laskeeko teho vakavaa sairautta vastaan muka jo muutamassa kuukaudessa?
 
Viimeksi muokattu:
Vielä kysymys, kun 3. rokotekerta tulee olemaan "käytännössä pakollinen" (siis pakko), niin onko jo tarjolla muuta kuin nämä mrna-rokotteet?
 
Helsingin rokotuskattavuus on yli 80%
Helsingin seudulla joka kuudes on ulkomaalaistaustainen.
Ulkomaalaisten rokotuskattavuus on vain 50%.

Mitä tästä voi päätellä syyllistymättä rasismiin?
Voisi yleisesti todeta että vain idiootit eivät ole ottaneet rokotetta.
Tiedotus ja painostus kannattaa täällä kohdistaa keskitetysti ulkomaalaistaustaisiin.
 
Kyllä Suomi on mennyt suuria harppauksia toisenlaiseksi kuin totuttu on. Ja en sano, että olisin siitä pelkästään pahoillani.

Nyt näyttää olevan ihan yleisesti hyväksyttyä jutella eri väestönosien perusoikeuksien rajoittamisesta ja jopa näiden leirittämisestä. 10 vuotta sitten näistä asioista ei keskusteltu suinkaan näin kasuaalisti ja laaja-alaisesti.

Harmillista on se, että tämä kaikki tapahtuu kun vallassa on punavihreäfeministijuntta, mutta kyllä tämä lupaa paljon senkin ajalle, kun Suomeen saadaan kotikutoinen fasistijuntta.

Kansa kyllä saadaan näillä näytöillä temmattua mukaan vaikka komento vähän vaihtuisi ja ilmiantamaan sekä kenties lynkkaamaan hallinnon vihollisiksi osoittamat epähenkilöt.
 
Vielä kysymys, kun 3. rokotekerta tulee olemaan "käytännössä pakollinen" (siis pakko), niin onko jo tarjolla muuta kuin nämä mrna-rokotteet?

Ylipainoiselle ystävälleni tuli oireita sekä influenssarokotteesta että koronarokotteesta. Nyt hänelle annetaan toista mRna rokotetta.

Janssen on adenoviruspohjainen rokote. Seuraava on suoraan THL:n sivuilta.

Kenelle Janssenin koronavirusrokote annetaan?

Kansallisen ohjeistuksen mukaisesti rokote annetaan 65 vuotta täyttäneelle ja sitä vanhemmalle. Rokotteen voi antaa myös 18–64-vuotiaalle henkilölle, jolle ei vasta-aiheen vuoksi voi antaa mRNA-rokotetta.


Kuulun itse siihen yli 60-vuotiaiden ryhmään.
 
Kannatan näitä houkuttimia. Israelissa kai tarjottiin jossain vaiheessa pizzaa ja olutta.

Intiassa saatiin toukokuussa kiinni kaikki sairastuneet kun kun potilaille luvattiin usean euron arvoinen itsehoitopaketti. Epidemia saatiin kuriin kun kaikki saatiin kiinni ja karanteeniin (ei siksi että paketissa oli myös ivermektiiniä). Normaalisti rikkaat ja terveydenhoidon piirissä olevat hoidetaan , intiassa aivan kaikki.

Suomesss voitaisiin antaa rokotuspalkkiona mitä vaan khat, coca-cola, olut, elokuvalippu. Yhden tehohoitopotilaan hinnalla maksaa tuhansien ihmisten kannustimia.
 
Harmillista on se, että tämä kaikki tapahtuu kun vallassa on punavihreäfeministijuntta, mutta kyllä tämä lupaa paljon senkin ajalle, kun Suomeen saadaan kotikutoinen fasistijuntta.
Tuotahan minä olen yrittänyt nostella esille. Yleensä aina tulee vastareaktio. Alkaa kertyä monenlaisia asioita, koronapassiöyhötys, maahantulo, metsät, ilmasto ja seuraavana pohjavedetkin. Sekä jatkuva rahanreikä Bryssel, joka ei ikinä lopeta suomalaisten lypsämistä.
 
Tuotahan minä olen yrittänyt nostella esille. Yleensä aina tulee vastareaktio. Alkaa kertyä monenlaisia asioita, koronapassiöyhötys, maahantulo, metsät, ilmasto ja seuraavana pohjavedetkin. Sekä jatkuva rahanreikä Bryssel, joka ei ikinä lopeta suomalaisten lypsämistä.
Odotas, jos kokoomus pääsee kyykyttään..
 
Mutta tämänhetkinen on sitä parempaa öyhötystä, parempaa fasismia, parempaa eriarvoistamista jne. Lista on loputon.
 
Miehet älkää vaikertele kuin prinsessat!
Menkää nyt ottamaan se piikki!

Tuosta voitte tutkia minkälaista jälkeä korona tekee keuhkoihin. Siinä on kuvia tehohoidon edistyessä. Todennäköistä että keuhkot eivät enää koskaan palaa entiselleen.

Pitäisi perustaa koronapartioita jotka tarkastaistuvat koronapassit.
Jos rokotus ei ole ajantasalla niin 1000 euron sakko tai rokotus välittömästi pienemmän sakon kera.
Jos ei sana teho niin sitä vahvistamaan mukana olisi teaserit!

Voi olla että partioita ei tarvita jos omikron tosissaan varmistuu mieto-oireiseksi.

P:S.
Onkohan tämä myrsky vesilasissa?
Kysymys on siitä että THL:n ja KRARin mielestä edeltävästä rokotuksesta olisi pitänyt kulua 6 kk, kun taas hallituksen mielestä sitä väliä pitäisi lyhentää ja sillä tavalla nopeuttaa rokottamista.
 
Viimeksi muokattu:
On se hyvä että poliisin suurin murhe on ravintolan asiakkaiden rokotukset. Kieltämättä aika venäjä/valkovenäjä tyylinen meininki.
Niin, asioita voi ajatella vartailla monella tavalla...

Itse näen rokotteista kieltäytyvät ikäänkuin kroonisina rattijuoppoina...
- aiheuttavat tietysti esisijaisesti vaaraa ja vahinkoja itselleen...mutta kokevat samalla (ikäänkuin humalapäissään) olevansa oikeutettuja kulkemaan muiden joukossa ilman rajoituksia.
- ja ikävä kyllä aiheuttavat vahinkoa ja haittaa muillekin. Ehkä eniten juuri toisille rokottamattomielle mutta jonkinlainen riski koituu muillekin.
- usein kokotekielteiset kieltäytyvät muistakin suojauksista, aivan kuten ne jotka ajavat autollaan juovuksissa ylinopeutta ja ilman turvavöitä jne.

Rokotetut puolestaan ovat niitä jotka ovat sitoutuneet toimimaan yhteisten pelisääntöjen mukaan. Pyrkivät lisäksi huomioimaan muut käyttämällä maskeja, noudattamalla kokoontumisjaroituksia. Lisäksi pyrkivät välttämään tartuntoja myös koronapassin myötä.. taas analogia siihen että pyrkivät noudattamaan liiikennesääntöjä, nopeusrajoituksia jne..

Koronan osalta kysymys on vielä siitäkin että koronasta ja taudin potentiaalisista tartuttajista koituu haittaa ja uhkaa randomisti koko yhteiskunnalle. ..

Niin että, onko sitten suurikaan ihme että järjestysvalta ja viimekädessä poliisit pyrkivät suojaamaan niitä yhteiskunnan jäseniä jotka todellakin huolehtivat parhaansa mukaan omasta ja kaikkien muiden kansalaisten turvallisuudesta.

P.S.
Miksei rokottamattomat ja rokotuskielteiset järjestä bileitä keskenään? Toki siihen voi olla jotain rajoitteita mutta aina mahdollisuuksien mukaan...
Ja toisekseen, erittäin pienellä vaivalla jokainen voi korjata tilanteen, siis käymällä terveysasemalla rokotuttamassa itsensä..kaiken lisäksi ilmaiseksi.
Miljardit ihmiset maailmalla olisivat ikionnellisia jos heille tarjottaisiin samanlainen mahdollisuus,.

Joskus tuelee mieleen että suomalaisen yhteiskunan on saavuttanut kaikessa hyvinvoinnissaan jo sellaisen tason että se synnyttää joissain ihmisissä (onneksi kuitenkin aika harvoissa) jopa niin suurta sellaista vihaa että kaikki hyvätkin asiat koetaan fasismina ja pakkovaltana..
- ikäänkuin totuus/todellisuus kääntyy täysin päinvastaiseksi..
 
Back
Top