Kultaranta-keskustelut Venäjä

Esko Aho on on kovasti Kremlin chekisti- bandittien asialla, valehteli valtavasta taloudesta ja laajasta internetin käytöstä Venäjällä. Venäjän internetin käyttö on jopa Marokkoa alhaisempi:
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Список_стран_по_числу_пользователей_Интернета
Hänen vitsit jääkarhuista eivät naurattaneet.

Sofi Oksaselle erityisen kiitollinen että laittoi miehen suunsoittoa katkolle välillä. Erinomaiset puheet Palsternakilta, Stubbilta, Haglundilta, Talvietielta, ja sitä miehestä, nyt nimi ei palautuu, valitettavasti, mutta koskettaa aina, sama mies oli Nemtsovin muistotilaisuudessa Tehtaankadulla..Niinistokin ymmärtäväinen.

Suomi-Venäjä seuran ja Aleksanderi-institutin puheenvuorojen aikona tehnyt mieli laittaa korvatulpat, näiltä kremlin puheita en enää yksinkertaisesti jaksaa kuunnella. Paavo mahtipontisesti aloitti jotain, mutten koskaan muista hänen puheidensä sisältöä, se menee jonnekin pieruna Saharaan.
Kataista inhosin koko sydämeni pohjasta hänen kysymyksestä "onko meilla oikeutta puolustaa" länsimäisiä arvoja. En tiennyt hänen olevan niin typerä. On jopa velvollisuus puolustaa sitä kaikkia hyviä asioita, joita on saattuu länsimaissa aikaiseksi, kovalla työllä ja ihmiskunnan pahailla aivoilla ja käsillä.

Ja sitten oli eritysisen paha puheenvuoro, vähättelyn ja kyynisyyden huippu, "kaikki alkoi Ukrainasta" tyylin mikä on tämä koko Ukrianaa, ennen sitä muka meillä oli kaikki hyvin o_O:mad:
Ai oliko???
Täytyy katsoa uudestaan, laitan tämän persepään nimen muistiin.
 
Back
Top