Kuolemattomat rykmentit

Hanski

Ylipäällikkö
Jälleen on ajankohtaista juhlia voiton päivää ja ihailla eri puolilla maailmaa järjestettävien kuolemattomien rykmenttien marsseja. Tässä kuvakavalkadissa on tunnelmia vuoden 2016 marsseista.

upload_2017-5-8_23-2-15.png
Kuvassa kuolemattoman rykmentin marssi Volgogradissa (ex. Stalingrad) vuonna 2016

upload_2017-5-8_23-4-14.png
Tässä moniulotteisessa kuvakollaasissa on tunnelmia Pariisin marssilta 2016

upload_2017-5-8_23-5-39.png
Murmanskin marssin uutuutena oli hevosyksiköt

upload_2017-5-8_23-7-51.png
Venäjän aroilla järjestetyssä marssissa korostui aito tunnelma

upload_2017-5-8_23-10-43.png
Tokion marssi ikuistettiin aitoon japanilaiseen puupiirrostyyliin
 
dm_beram02.jpg

Kuolemattomat ja kuolevaiset marssivat yhdessä.
 
Kuolematon rykmentti on suorittanut moottorimarssin. Ei aina jaksa kävellä. (älköön kukaan pahoittako mustasta huumoristani mieltään - tuo on inhimillisesti ajatellen ollut aivan hirveä paikka)

CABAA-CCBCA-DDBCH-BJ_thumb.jpg
 
Kuolematon rykmentti on suorittanut moottorimarssin. Ei aina jaksa kävellä. (älköön kukaan pahoittako mustasta huumoristani mieltään - tuo on inhimillisesti ajatellen ollut aivan hirveä paikka)

CABAA-CCBCA-DDBCH-BJ_thumb.jpg
Taitaa koko ketju olla enemmän tai vähemmän pyhitetty mustalle tai jopa huonolle huumorille, eli siltä osin tämäkin kuva sopii hyvin ketjuun! Samaa disinformaatiota, kuin Sputnikin julkaisemat kuvat Washingtonin, Buenos Airesin tai Tukholman marsseista... :confused:
 
Kuolemattomien rykmentti vetää lepiä (suorastaan "hyggeilee"?) Pariisissa. Pojat menivät aika kompaktiin tilaan kun siellä on majoittumisen hinnat niin älyttömän kovat eikä Kremlillä tahdo oikein olla varoja väljään asusteluun kaiken muun hulluttelunsa päälle.

historic-underground-catacombs-paris.jpg
 
"March of the un-dead"... biisin postaajana koin reserviläisvelvollisuudekseni sietää tätä paskaa tasan 29 sekuntia. Nokittakaa jos olette poikkeuksellisen itsetuhoisella tuulella.

 
@Fremen linkkasi ketjuun hälyääntä, jota kestin alle 20 sekuntia. Ei olisi ihme ja kumma, jos mielenterveyden tila olisi tuollaisen pidemmästä kuuntelemisesta horjuva tai epävakaa.

No, laitetaan kuolleisiin liikettä musiikin keinoin. Tämäkin saattaa omalla tavallaan innoittaa myös elävien kirjoissa olevia järjettömiin tekoihin (Saburo Sakai ja pari muuta lentäjää), joten tietty varovaisuus on paikallaan.

Ja sitten se kuolematon armeija:
IMG_2283.JPG
 
Back
Top