Kuvia

Merten sheriffi

Greatest Leader
Noissa isojaloissa on jokin mysteeri. Eräs tunnettu video on tutkittu ja selän lihakset liikkuvat anatomisesti. Kenties muutamia yksiköitä jotka asuvat vuoristossa etäällä ihmisistä.0FFF8F2A-1FC7-4B06-8637-11496E8F2C10.jpeg
 
Viimeksi muokattu:

Merten sheriffi

Greatest Leader
Suomalaisten aika alkaa olla tuolla suunnalla ohi. Jälkeläisiä lienee mutta ovat varmasti enemmän amerikkalaisia tätä nykyä.
 

Herman30

Greatest Leader
Eikös tuo puukirkko ollut jossain Clint Eastwood-elokuvassa? Sinne oli elokuvassa piilotettu rahaa, muistelisin.
 

Herman30

Greatest Leader
Yritin googlata Clintin elokuvia. Ehkä muistan väärin, ehkä oli joku toisen näyttelijän elokuvassa.
 

Old Boy

Ylipäällikkö
Hienoja, varsinkin lennokkimiesten varusteet.
Lennokkikuvassa on kotimaassa valmistetun MALE 67 maalilennokin proton esittely PV:lle Lauttasaaressa talvella 1968. Oikealla oleva kapteeni on everstinä eläkkeelle jäänyt Mikko Virrankoski. Kapteenin yllä on mantteli M36. Näitä käytettiin varusmiesten loma-asuina vielä 1970-luvulla. Niitä ei kukaan mielellään päälleen laittanut, sillä lähes loppuunkuluneena kangas rypistyi käytössä ja toi mieleen lähinnä "ryysyläisarmeijan".

"Lennokkipojat" ovat valmistajan Avaruustekniikka Oy nimisen firman edustajia. Näitä halpoja fanerista ja lasikuidusta tehtyjä lennokkeja oli käytössä yhteensä varmaan satoja aina 1980-luvulle asti.
 
Viimeksi muokattu:

Old Boy

Ylipäällikkö
Pistetään vielä 16 vuotta lisää, meillä Dragsvikissa oli mantteli lomapukuna 1986. Varmaan muuallakin.
Oli kyllä, mutta kyseessä on ihan eri varusesine eli mantteli M65. Tämä silloin uuden ajan tuote oli paksumpaa kangasta ja säilyi sileänä käytössä. Monet vanhemmat forumilaiset ovat käyttäneet M36 manttelia M85 kantojärjestelmää edeltäneen taisteluvyö M65:n manttelikäärönä. Harmaa mantteli M65 jäi puolestaan historiaan palveluasu M91:n myötä.
 
Viimeksi muokattu:
Top