Lätkän World Cup

Bodyguard

Kenraali
Ensi yönä se sitten alkaa 12 vuoden odotuksen jälkeen. Harjoituspelien perusteella Suomen mahdollisuudet eivät kovin kummoisilta vaikuta. Mitä mieltä olette, miten pitkälle Leijonat pääsee? Ehtiikö joukkue hitsautua yhteen, jotta voittoja tulisi?
 
Ensi yönä se sitten alkaa 12 vuoden odotuksen jälkeen. Harjoituspelien perusteella Suomen mahdollisuudet eivät kovin kummoisilta vaikuta. Mitä mieltä olette, miten pitkälle Leijonat pääsee? Ehtiikö joukkue hitsautua yhteen, jotta voittoja tulisi?
Maalivahtipeli kestää vertailun mihin tahansa huippumaahan, mutta puolustus on ohut. Hyökkäyskalusto on meillä toki Leijonien mittapuulla mitaten huikea, vaan kyllä sekin kalpenee kun Kanada marssittaa nelosketjuunkin aivan timantin kovia äijiä.

Mitaleille pääsy vaatisi aivan huikeaa nappisuoritusta. Toisaalta ärsyttää että mediassa hehkutetaan vain Lainetta, vaikka poikkeuksellinen lahjakkuus onkin. Kyllä nämä kokeneet Koivu, Jokinen, Filppula -osasto saisi myös vastata huutoon. Harkkapelien perusteella jäi vielä vähän nihkeä olo siitä mitä tuleman pitää.
 
No, turpaanhan sitä tuli ekassa matsissa ja kun vastus ei ainakaan heikkene, niin vaikealta näyttää. Itse en nähnyt peliä, mutta jossain kirjoituksessa mainittiin, että Rinnekin olisi ollut epävarma. Silloin ei Suomi kyllä pärjää, jos veskari on epävarma. Mutta toivotaan nyt jotain ihmettä, että nousisivat vielä. Seuraavat matsit pitääkin katsoa, kun tulevat inhimilliseen aikaan.
 
Täytyyhän tuo matsi katsoa. Olisi kuitenkin ihan makeaa jos Venäjä putoaisi jatkosta ja Suomi saisi edes yhden onnistumisen. Iloa se on vahingonilokin.
 
Eipä jäänyt vikastakaan matsista paljon käteen. Periaatteessa Suomi oli pelissä kyllä mukana. Loi tilanteitakin...mutta se viimeistely, se oli ala-arvoista. Naapuri rankaisi virheistä, Suomi ei. Ja se näkyy taululla...
 
Venäjä-ottelussa alkoi jo naurattaa. Voiko maalin tekeminen oikeasti olla noin vaikeaa?

Mistähän muuten johtuu ettei nyt pelien päättyessä näytetty sitä tavallista koostetta Suomen komeimmista maaleista :rolleyes:
 
No, eipä päässyt Ruotsikaan finaaliin...taitaa siellä olla maansuru nyt... Euroopan joukkue vastaan Kanada. Ei oikein tuo finaali sytytä, ja todennäköisesti kanukkien näytös...
 
Aika vaisu on koko turnaus. Eikä näytä kiinnostavan paikan päälläkään. No, lämmittely- ja markkinointiturnaus.
 
Ja tänään Bettman hehkuttaa: "World Cup menestys, turnausta pelataan jatkossakin". Kanada kävelee puolivaloilla voittoon... Eipä ollut mikään mieleenjäävä tapahtuma...floppi...eikä johdu siitä, ettei Suomi menestynyt.
 
Back
Top