Lentosotakoulu (Kauhava, Etelä-Pohjanmaan maakunta)

Tulkaa pohjaalaaset tiistaina eduskunnan erustalle! Myö karjalaiset menemmä!
 
Kauhavalla mielenosoitus Lentosotakoulun puolesta
STT KOTIMAA 20:03

Kauhavalla on osoitettu mieltä Lentosotakoulun lakkauttamista vastaan. Kauhavan torille kokoontui arviolta 400 ihmistä puolustamaan varuskuntaa.

Tilaisuus alkoi yleisellä vaaramerkin hälytyksellä. Osa mielenosoittajista kantoi lumituiskussa protestikylttejä. -? Hawk ei ole muuttolintu, muistutettiin yhdessä kyltissä.

Mielenosoittajien mukaan Etelä-Pohjanmaalla ei aiota hyväksyä hallituksen toimia varuskuntien lakkauttamisesta.-? Kyseessä on täydellinen selkäänpuukotus, he julistivat.

Puheissa muistutettiin, että Kauhavan Lentosotakoulu on koko Pohjanmaan viimeinen varuskunta. -? Vaarassa on yli 300 työpaikan lisäksi myös pohjalainen maanpuolustushenki.

Torilla kuultiin myös Vaasan Marssi, josta oli tehty uusi sovitus kokoontumista varten.

Kauhavan Lentosotakoulun toiminta aiotaan lopettaa ja Hawkit siirtää Tikkakoskelle vuoden 2014 loppuun mennessä. Lentosotakoulu on toiminut Kauhavalla yli 80 vuotta.
 
Rajoitettu mielenosoitus

Tvälups kirjoitti:
Tulkaa pohjaalaaset tiistaina eduskunnan erustalle! Myö karjalaiset menemmä!

Sain tietää, että tiistain mielenosoitus olisi rajoitettu vain pohjoiskarjalalaisille. Esimerkiksi Salla Natusen adressin luovuttaminen ei ole suotavaa. http://www.google.fi/search?client=opera&rls=fi&q=Salla+Natunen&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

koska Hämeen Rykmentti ilmeisesti kilpailisi olemassa olollaan Pohjois-Karjalan Prikaatin kanssa.

Lisäksi taitaa olla niin, että tiistain mielenosoituksesta ei ole olemassa vielä verkkosivuakaan, joten ilmeisesti koko mielenosoitus on päätetty pitää mahdollisimman puhtaana vain Pohjois-Karjalan Prikaatia koskevana tapahtumana.

Tämä tietenkin aiheuttaa sen, että mielenosoittajien määrä saattaa jäädä kohtuullisen pieneksi ja uutistuottajia vain kohtalaisesti kiinnostavaksi.
 
Enpä ole itse moisesta rajoituksesta kuullut, enkä koe moista kovin järkeväksikään kun saman asian puolella olemma.
 
TIISTAI 28.2.2012 Klo 13:00 Mielenosoitus eduskuntatalolla !
Eduskunnan edustalla järjestetään mielenosoitus tiistaina kello 13:00 varuskuntien lakkauttamisen vuoksi. Tarjolla on mm. hernekeittoa.

Toivotaan kynnelle kykenevien menevän pelkäämättä paikalle ja näyttävän, että kansa on reilusti eri mieltä kaikista viimeaikaisista päätöksistä!

Jakakaa eteenpäin!!
 
Back
Top