M: 5.11 Aggressor takki ja maihareita

MRB

Korpraali
Varastosta löytyi ylimääräisiä lähes käyttämättömiä varusteita, joten laitetaan näin uuden vuoden kunniaksi myyntiin. Kuvia myynnissä olevista yksilöistä voin laittaa sähköpostitse. HUOM! Hinnat sisältävät postikulut. Yhteydenotot sähköpostilla: [email protected]


5.11. Aggressor takki, koko XL, väri khaki

Erinomainen takki, jossa todella paljon taskuja, piilossa olevia tarrapaikkoja yms. Itseasiassa tässä on kaksi takkia eli softshell kuoritakki ja fleecetakki, molempia voi pitää erikseen tai sitten käyttää fleesetakkia sodtshell takin vuorena. OVH muistaakseni 250 euron luokkaa. Takkia käytetty muutaman kerran, fleecea hieman enemmän, molemmat silti täysin ehjässä ja kulumattomassa kunnossa.


Hinta 170 euroa


Adidas GSG 9.7, koko 44 2/3

Adidaksen huippuhyvät ja kevyet maiharit, aivan kuin olisi lenkkarit jalassa. Olivat itselle hieman liian pienet, muuten pitäisin ehdottomasti, ei mukavempia kenkiä jalkaan nimittäin löydy.


Hinta 110 euroa, OVH 140.


HAIX Airpower P3, koko 45

Jonkin verran kaupungilla käytetyt haixit, uutta vastaavassa kunnossa kuitenkin. Kaupan päälle Haixin kalvokengille sopiva kenkälankki.


Hinta 110 euroa, OVH 170.
 
Viimeksi muokattu:
Molemmat kengät myyty, takki vielä jäljellä. Hintaa tiputettu hieman, sillä aikoinaan revin irti velcrolla taskujen sisällä kiinni olevat tarpeettomat irroitettavat kangaslaput pois (joihin pystyisi siis kiinnittelemään kaikenlaisia kangasmerkkejä niin että ne ovat taskussa piilossa ja tarpeen tullen ne voi sieltä vetää esiin taskun ulkopuolelle) enkä löydä niitä enää mistään... Mutta tästä huolimatta todella hyvä takki, jossa on erittäin käyttökelpoisia ominaisuuksia ja sovelluksia, kuten irrallinen fleecetakki ja alhaalta ylös asti avattavat sivuvetskarit yms.

Uusi hinta posteineen 160 euroa.
 
Back
Top