• Yrityksellesi oma viestiketju Myy/Osta -alueelle?

    Omassa viestiketjussa voit mainostaa ja esitellä yrityksesi tuotteita oman mielesi mukaan, ota yhteyttä [email protected].

Myyty M: DPM-kuvioitu 70l rinkka ja Helikon Patriot Heavy Fleece Jacket

hsaar

Korpraali
Myynnissä siis seuraavat tuotteet:

Hollantilainen jalkaväen rinkka sivutaskuilla 70 l, DPM, käytetty.

Käytännössä Lowe Alpine Sting 70-litraisena (50 l pääosio+ 2x 10 litran sivutaskut). Monipuoliset säädöt (mm. selän pituus), sisällä paikka juomarakolle + ulostulot ja sisäänrakennettu metalliranka (irroitettavissa). Ostettu Varustelekasta, jonka sivuilta löytyy myös täydellinen kuvaus rinkasta. Hyvässä kunnossa, itse olen käyttänyt vain yhden vaelluksen ajan.

Mukaan voin laittaa ranskalainen rinkan sadesuojan.

Hintapyyntö: 60 e

Helikon Patriot Heavy Fleece Jacket, musta, S-koko

Järeähkö ja lämmin fleece-takki, jossa reilusti taskuja ja huppu. Hihoissa velcropaikat. Väljä leikkaus, eli alle mahtuu hyvin vaatetta. S-koko sopii varmasti hyvin noin 170-175 cm/70-80 kg taistelijalle. Käytännössä täysin uutta vastaavassa kunnossa, ollut viime talvena muutaman kerran päällä arkikäytössä (tämä päällä ei ole tetsattu). Varustelekan sivuilta löytyy tällekin täydellinen kuvaus ja kuvia.

Hintapyyntö: 45 e

Yhteydenotot YV:llä. Vaihdossa voi tarjota M05-järjestelmän taskuja tai Hatchin/Altan polvisuojia mustana/oliivinvihreänä.
 
Back
Top