Myydään M: kuorihousut Miltec Trilaminate, 34", musta

proileri

Kenraali
Tilasinpa vahingossa hieman turhan pienet kuoripantsut. Hommasin fillarointiin, kun ajattelin että pitää saada ohut veden+tuulenpitävä kerros jonka voi nopeasti heittää farkkujen päälle syksyllä ja talvella kun fillaroi yliopistolle, mutta olipa sitten huonot koko-ohjeistukset.

Nämä siis uudet ja laput vielä kiinni, mutta koska palautuspolitiikka Saksaan huono niin sama myydä pois jollekin onnelliselle.

Ohuet vuorettomat kuorihousut, ilmeisesti jonkinlainen goretex-kopiokalvo koska sanotaan että 'vedenpitävä mutta hengittävä' ja teipatut saumat. Vetskari lahkeessa polveen asti ja velcrovarmistus lahkeensuissa, mukana henkselit. Etutaskujen kohdalla iso läpivienti neppariläpällä, ei taskuja. Tarkoitettu sadehousuiksi muiden päälle vedettäväksi. Kiinnitys vetskari+neppari, vyöllä elastinen kiristysremmi. Näyttäisi myös olevan vahvikepala kohdissa lahkeen sisäreuna+polvi+takamus, eli varmaan hieman kestävät myös kulutusta.

Ovat selvästi kahisevat ja hivenen jäykkää kangasta - sisällä ei varmaan kehtaa pitää, mutta jos tulee pihalla räntää ja vettä taivaan täydeltä niin kurahousuina varmaan ihan asialliset. Ainakin vaikuttavat ihan järkeviltä suunnittelun osalta.

Nämä ovat kokoa M eli valmistajan mukaan 31"-35". Itselläni normaalisti housut 36" niin ei ihan mene ihan farkkujen päälle kiinni. Vyötärö siis ei mielettömän iso, ja varmaan sopivat parhaiten noin 30"-34" farkkujen päälle. Pituus sopiva n. 170-185 cm. Lahkeen sisäsauma (inseam) 74 cm.

Valmistajan kuva vihreistä yksilöistä, HUOM. nämä kokomustat. Ei valmistajan logoa tai mitään muuta silmäänpistävää.

mil-tec_US_Wet_Weather_trousers_OLIVE_ALL_1.jpg
Hp. 40 e, sijainti Turku. Postitus mahdollinen.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top