M: M05-maastopuvun takkeja

Stagideus

Majuri
Myynnissa lähinnä 750-kokoisia M05-maastopuvun takkeja. Täysin uutta ja alkuperäistä tavaraa, kangas 50/50 PES/CO. Kaikki vettähylkivyyskäsittelyt ja muut noituudet siis vielä tallella.

Tuon 750-koon lisäksi on muutama kappale seuraavia kokoja:
650
652
654


Belgialaisen Seyntexin 2008 tekemää tavaraa. Mm. vetoketjut sita mallia, jossa vedin EI jää käteen jos vähän rivakammin riuhtoo taskua auki..

Kuvia:

ejey.jpg


e532.jpg


Hintapyyntö: 85€/takki + postikulut

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Maksu käteisenä tai tilisiirtona ja toimitus postitse Sloveniasta (Postit: 1 takki 9,77€ / 2 takkia 14,29€ /3-5 takkia 20,48€ jne).

Tavara voidaan toimittaa myos kasvotusten PK-seudulla (Sillä varauksella, että satun olemaan Suomessa). Tällöin maksu mieluiten käteisellä.

Ja ennenkuin kukaan keksii tehdä tästä jotain Kyttä_______juttua niin todettakoon, että näitä ei ole keikattu miltään varusvarastolta sukkahousut päässä uhkauksia huudellen, vaan tavara ei ole missään vaiheessa PV:n omaisuutta ollutkaan.

Tämä on näillänäkymin viimeinen läjä kyseisenlaisia loimia ikinä koskaan missään, joten näillä mennään... Jos jollakulla on jakelun kanssa ongelmaa, voi miettiä onko parempi vaihtoehto, että joku muu levittää tätä materiaalia maan rajojen ulkopuolelle.
 
Ensi viikon ajan onnistuu postitus myös Suomesta, sekä tapaamiset. Puhelimella saa kiinni numerosta +358 505633999
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top