Maahanmuutto ja sen vaikutukset Ruotsissa: uutiset ja keskustelu

Pistemaali

Kersantti
BAN
ALTTERI
Vitäiks meneepi joka puolella.
No katsoopi ympärille, niin toteaa, jotta meh.

Kait sitä "nollausta" historiassa aina tarvitaan kun ei viidestäkymmenestä* virheestä opi.
Suojatkaamme siviilit!

Onneksi MPnet ottaa komennon. :D :camo::salut:
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
BAN
Lahjoittaja
IL:kin heräsi uutisoimaan Malmön uudenvuoden raketointia. Olettettava ratkaisuoehdotus ongelmaan.

Malmön Möllevångin aukion ilotulitus on nostanut taas esiin kysymyksen, pitäisikö rakettien ampuminen kieltää tavallisilta kansalaisilta.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701032200048794_ul.shtml

http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201701040083301_v0.shtml
Tämähän on nykypoliitikkojen/viranomaisten trendin...kielletään kansalaisilta kaikki se millä matut ja terroristit tekevät tuhojaan...:confused:
 

YliKoo

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
IL:kin heräsi uutisoimaan Malmön uudenvuoden raketointia. Olettettava ratkaisuoehdotus ongelmaan.

Malmön Möllevångin aukion ilotulitus on nostanut taas esiin kysymyksen, pitäisikö rakettien ampuminen kieltää tavallisilta kansalaisilta.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701032200048794_ul.shtml

http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201701040083301_v0.shtml
Jos tämä meno jatkuu, pian kielletään raiskauksetkin. Paitsi jos poppamies käskee tai on seksuaalinen hätätila tai seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi.
 
Ne ovat nähtävästi tosissaan tuon maanlaajuisen kiellon kanssa ja yrittänevät saada naapurimaihinkin. Nämä eivät olleet tavallisia kansalaisia lienevätkö olleet edes ruotsalaisia:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701032200048794_ul.shtml
"Malmön Möllevångin aukion ilotulitus on nostanut taas esiin kysymyksen, pitäisikö rakettien ampuminen kieltää tavallisilta kansalaisilta."

Pääosin kyseessä lienee ollut ulkomailta tullutta väkeä ja laittomasti maassa olevia jotka eivät Ruotsin lakipykälistä välitä eikä poliisi niiden tekemisistä. Mutta eihän Iltalehti sitä kerro. Jättää sen kertomisen "valemedialle" jotta voivat syytellä valeuutisista.

Miksi Malmö ei kiellä ilotulitteita kaupunkialueella? Monessa suomalaisessa kaupunkikeskustassakin on räiskiminen kielletty.

"Tavallisilta kansalaisilta" :D
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Han -kommentti pelastaa päivän.

RUOTSALAISTEN SELITYS RAKETTISODALLE: RUOTSALAISETKIN OVAT AINA AMPUNEET
Julkaistu 6.1.2017 Kirjoittaja: Paavo Tajukangas 7 kommenttia
Rakettitragedia on ollut suuri draama Ruotsissa. Jossain määrin on havaittavissa eräänlaista kiukunsekaista katkeruutta – ”me annoimme teille kaiken ja te laitatte pystyyn rakettisodan. Kaikki tietävät keitä rakettiammuskelijat ovat. Se ei ole kenellekään uutinen. Tilannetta voi verrata vuoden takaiseen Kölnin ahdisteluun. Tragedia ei vain tunnu ulkomailla niin suurelta kuin se tosiasiassa on ollut Ruotsissa.

Kun uusi vuosi lähestyy niin uusruotsalaiset muuttuvat jollain tapaa entistä holtittomimmiksi. Ihan kuin he kadottaisivat terveen järjen. Kun rakettien pauke sitten kiihtyy puolta yötä kohti, muuttuu tilanne aivan kaaottiseksi ja villiksi. Kuin jokin alkukantainen olisi hiipinyt esiin. Raketteja ammutaan aivan sokkona suinpäin minne nenä sattuu osoittamaan, vaikka vastassa olisi oma mummo. Nuoret miehet vouvaavat ”vouvouvou”. Vähän samaan tapaan kuin lapsena intiaania leikkiessä. Kun Istuva Härkä hyökkäsi vihollista kohti.

Seuraavana aamuna jälki on lohdutonta. Roskan määrä on aivan kauhistuttava. Palaneita esineitä kaikkialla ja rakettipakkauksia jokapuolella.

Nyt ruotsalaiset ovat keksineet, että raketteja on ammuttu ennenkin. Varsinkin Malmössa. Rakettiampuminen ei ole millään tavalla uusi ilmiö, eikä varsinkaan uusruotsalaisten maahan tuoma ilmiö. Tarinan mukaan rakettisodankäynti alkoi vuonna 1946 ns. uudenvuoden mellakoiden tiimoilta. Edelleen 90- luvulla, kun Malmössä asui vielä ruotsalaisia, oli villi meininki. Niinikään vuodet 1979-1978 olivat villejä rakettivuosia.

Moni muistelee näin olevan.

Vai niin. Tajukankaan lähde, aitomalmölainen viimeinen ruotsalainen kertoo:

– Paskapuhetta. Raketti-ilmiö on tullut Malmöön uusruotsalaisten mukana samalla tavalla kuin autopalotkin.

Laita jakoon:
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Rakkaustarina naapurista.

Lapsiavioliitto aiheutti kaaoksen Mönsteråsissa
09-01-2017 http://rahmispossu.net/2017/01/09/lapsiavioliitto-aiheutti-kaaoksen-monsterasissa/ http://www.barometern.se/kalmar/barnaktenskap-skapar-kaos/
1
137

Emin, 21, on naimisissa serkkunsa kanssa. Serkku, syyrialaisen syntymätodistuksen mukaan 14-vuotias, on seitsemännellä kuulla raskaana. Ruotsin viranomaiset ovat mielenkiintoisten haasteiden edessä lapsiavioliittojen yleistyessä.

Sänky Aishan huoneessa blomstermålalaisessa asunnossa on siististi pedattu. Ikkunnanlaudalla käsinommeltu tyyny nojaa ikkunaan. Tyynyyn on painettu kuva rakastuneesta nuorestaparista. Kalmarin satamassa kuvatut Aisha ja Emin näyttävät onnellisilta. Aishalla on farkut ja soma valkoinen huntu, Eminillä on musta paita ja viimeisen päälle stailattu parta.

Onko kyseessä nuori rakkaus? Vai kenties lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Ruotsissa ei saa avioitua alle 18-vuotiaana. Seksin harrastaminen alle 15-vuotiaan kanssa luokitellaan aina lapsen raiskaukseksi. Ikärajat ovat tarkkoja ja yhteiskunnassa niille asetetaan suuri painoarvo.

Näin ei kuitenkaan ole kaikkialla. Syyriassakin on lainsäädäntö, mikä edellyttää naiselta 17 vuoden ikää ennen avioitumista. Näin ainakin oli ennen sotaa. Nyt kun sota riepottelee maata, monet ryhmittymät ovat palanneet perinteisiin avioliittokuvioihin.

Emin on 21 ja Aisha vasta 14. Tai ehkä hän on 16. Aishan appiukon mukaan syntymätodistuksessa on virhe.

”Siinä seisoo, että hän on syntynyt vuonna 2002, mutta oikeasti hän on syntynyt vuonna 2000. On ihan tavallista, että syyrialaisissa papereissa on pieniä virheitä”, Eminin isä selittää.

Oli papereissa virhe tai ei, pariskunnan tapaus on aiheuttanut suuren kalabaliikin Mösteråsin kunnassa. Viime viikolla sikolätissäkin kerrottiin sattumuksesta sossun konttorissa. Nyt käy ilmi, että sattumuksessa oli kyse siitä, että sossun väki yritti erottaa pariskunnan, mitä seurasi suurkähinä konttorissa. Aisha huostaanotettiin väkisin ja vietiin Kalmarin lapsipsykiatrian klinikalle. Appiukko ja lapsivaimotta jäänyt Emin uhkailivat sossun virkailijoita, minkä jälkeen koko konttori jouduttiin evakuoimaan.

Konflikti sosiaalitoimen kanssa oli kuitenkin käynnistynyt jo paljon aikaisemmin.

Emin ja Aisha saapuivat Ruotsiin Eminin perheen kanssa joulukuussa 2015. Perhe sijoitettiin Blomstermålaan. Sossu oli heihin yhteydessä jo varhaisessa vaiheessa ja tiedotti, että lapsiavioliitot ovat Ruotsin lakien mukaan kiellettyjä. Viranomaiset kehottivat, että pariskunta ei asuisi saman katon alla.

Emin muuttikin maaliskuussa tuttavien luo Norrköpingiin ja Göteborgiin. Mutta pariskunta jatkoi seukkaamista.

”Teimme niin kuin käskettiin, emmekä asuneet yhdessä”, Emin sanoo.

Sossussa arvioitiin, että olisi paras antaa Aishan asua appivanhempiensa luona. Emin ja Aisha ovat serkuksia ja perhesiteet ovat hyvin läheiset. Eminin äiti on myös Aishan täti. Ruotsissa notkumisen aikana Aishasta on tullut kuin tytär hänelle.

Äiti vääntää itkua, välillä hysteerisestikin, kun hän kertoo, kuinka hänen miniänsä otettiin huostaan. Poliisikin oli tuolloin mukana ja kesti kauan, ennen kuin he saivat tietää, missä Aisha on. Äidin / tädin mukaan heillä on läheinen suhde – minkä myös heidän ystävänsä Ann Vilson vahvistaa.

”Siinä kodissa on niin paljon rakkautta. Toivon, että tekin voisitte nähdä ja kokea sen. Kuinka perhe voidaan hajoittaa näin julmasti. He eivät ole tehneet mitään pahaa”, Ann Vilson sanoo.

Nyt Aisha on sijoitettu tuntemattomalle paikakunnalle Kalmarin läänin ulkopuolelle. Tämä on tapahtunut vastoin hänen omaa tahtoaan, perhe väittää.

”Hän on seitsemännellä kuulla raskaana ja elää kuin vankilassa nyt”, Eminin äiti valittaa.

Hän ei voi käsittää, mitä perhe olisi voinut tehdä toisin.

”Me erotimme Eminin ja Aishan toisistaan, mutta se ei riittänyt”.

”Aisha ei halunnut lähteä heidän mukaansa. Miksi he veivät hänet”, Eminin isä ihmettelee.

Yhteydenpito sossun kanssa on ollut pelkkää väärinymmärrystä. Perheen mukaan he eivät ole ikinä uhkailleet ketään.

Viime viikon konflikti alkoi siitä, kun sossu ilmoitti, että Aisha huostaanotetaan. Isän mukaan Aisha järkyttyi, alkoi pelkäämään ja uhkasi hypätä sossun ikkunasta ulos. Tämä oli perheen mukaan uhkaus itsemurhasta.

”Huusin hänelle: ’Mitä sinä teet? Tule takaisin!’. Henkilökunta sanoi, että meidän pitää lähteä pois”, isä kertoo.

Tunnelma ei ollut mukava. Samaan aikaan kun ambulanssi tuli hakemaan Aishaa, myös Emin saapui paikalle. Poliisi otti Eminin kiinni.

”Kun näin lapseni poliisin kanssa, suutuin kamalasti”, isä sanoo.

Perhe uskookin, että ehkä sossun työntekijät tyhmyyttään kokivat isän raivon uhkaavana.

”Haluamme pyytää sossulta anteeksi, jos olemme tehneet jotain väärin. Mutta emme ole uhkailleet heitä. Ehkä tulkki, sosiaalivirkailija tai poliisi ovat ymmärtäneet väärin. En tiedä, mutta minä en ole tehnyt mitään”, Emin sanoo.

”Aloin pelkäämään ja tulin vihaiseksi, kun Aisha uhkasi hypätä ikkunasta”, isä sanoo.

Vähemmän yllättäen sossun versio sattumuksen kulusta on aivan toisenlainen.

”Sain puhelun, missä kerrottiin rikotusta ovesta ja suuresta kähinästä sossussa. Erityisesti päätöksen tehneet virkailijat olivat järkyttyneitä, koska he kokivat olonsa uhatuksi”, Mönsteråsin kunnan turvallisuuspäällikkö Claus Kempe kertoo.

Sosiaalilautakunta teki kovan päätöksen koko konttorin sulkemisesta ja sen siirtämisestä kunnantalolle.

”Uhkailuja on ollut ennenkin, mitä varten meillä on palkattuja vartijoita, mutta koskaan aikaisemmin ei sentään henkilökuntaa ole tarvinnut alkaa evakuoimaan. Noudatimme poliisin ohjeita, koska tiettyihin työntekijöihin kohdistui edelleen uhkakuva”.

Sattumuksella on ollut seuraamuksensa. Jatkossa virkailijoiden luo kuljetaan portin läpi ja vastaanottotiskin liukulasi-ikkunat korvataan suljetulla ikkunalla ja vierailijat joutuvat puhumaan vastaanottohenkilön kanssa mikrofonin välityksellä.

Tietenkin sattumuksella on ollut myös vaikutus Eminin ja Aishan elämään. Poliisi otti Eminin kiinni ja pidätti hänet epäiltynä laittomasta uhkauksesta ja ryhmään kohdistuvasta uhkailusta. Poliisi selvittelee tapausta edelleen.

On edelleen epäselvää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan Aishalle. Toimittelijat olivat yhteydessä Aishan edunvalvojaan, mutta hän ei suostunut kertomaan mitään.

Myös Mönsteråsin sossussa leikitään mykkäkoulua.

”Emme voi kommentoida yksittäistapauksia, enkä edes tiedä kaikkia yksittäisiä asioita”, Mönsteråsin kunnan sossun päällikkö Christina Samuelsson sanoo.

Aishan ja Eminin nimet on muutettu tätä juttua varten.
 

Siinähän selvittelevät avioliiton rajoja. Käykö polygamia, pedofilia, insesti, ihmiskauppa yms. avioliiton varjolla? Moniavioisuus, lapsi- ja serkusavioliitot, myötäjäiset ja pakkoavioliitot ovat tuiki tavallisia ja laillisiakin yhteiselon muotoja monissa maissa.

Suomessa ilmiöstä voi onneksi vain lukea: Kalevalasta tai Westermarckin tutkimuksista. https://fi.wikipedia.org/wiki/Westermarck-ilmi%C3%B6
 
Etenkin naisten turvattomuuden tunne kasvaa Ruotsissa
http://www.ts.fi/uutiset/maailma/3158415/Etenkin+naisten+turvattomuuden+tunne+kasvaa+Ruotsissa
Ruotsissa yli 30 prosenttia naisista tuntee turvattomuutta omalla asuinalueellaan iltaisin, mikä on kuusi prosenttiyksikköä viime vuotta enemmän. Myös naisten pelko rikoksen uhriksi joutumisesta on lisääntynyt selvästi viime vuosina.
Jutussa kyselyn tuloksia ei liitetty maahanmuuttoon, kytkös on oma oletukseni.
 
Tutkimus: Yhä useampi kokee turvattomuutta Ruotsin kaduilla – kolmannes naisista kokee olonsa iltaisin ulkona turvattomaksi
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005039477.html
SÄLEN. YHÄ USEAMPI ruotsalainen tuntee olonsa turvattomaksi liikkuessaan ulkona asuinalueellaan ilta-aikaan. Samalla luottamus poliisiin ja oikeustoimeen on heikentynyt viime vuodesta, osoittaa Ruotsin rikostilastoja pitävän viranomaisen Brån tuore kansallinen turvallisuustutkimus.

Sälenin vuotuisessa puolustusseminaarissa julkistetun tutkimuksen mukaan enemmistö 16–79-vuotiaista ruotsalaisista tuntee yhä olonsa turvalliseksi iltaisin asuinalueellaan. 19 prosenttia tuntee kuitenkin olonsa turvattomaksi. Osuus on kasvanut neljä prosenttiyksikköä viime vuodesta. Erot naisten ja miesten välillä ovat suuria.

Jatkuu linkistä...
"SYITÄ turvattomuudentunteen lisääntymiseen on Brån mukaan vaikea sanoa tarkoin."

Just joo...
 

hansai

Ylipäällikkö
Ruotsin poliisijohtaja varoittaa lähiöiden rikollisuudesta HS:n haastattelussa – ”Kyse on johdonmukaisesta kehityksestä väärään suuntaan, ja se on katkaistava”

Poliisin kriisi synnyttää suuria otsikoita Ruotsissa. Yhä harvempi rikos selvitetään, poliisiuudistus aiheuttaa arvostelua ja yhä useampi poliisi jättää tehtävänsä kovien työolojen takia. Poliisijohtaja Dan Eliasson vakuuttaa, että kehitys poliisissa on kääntymässä parempaan suuntaan.Sälen. Rikollisjengien valta huolestuttaa Ruotsin lähiöissä, ja kuolemaan johtava väkivalta yleistyy jälleen. Samalla poliisi painii sisäisten ongelmiensa kanssa ja saa selvitettyä yhä vähemmän rikoksia.

Ruotsissa otsikot kertovat nyt tiuhaan poliisin kriisistä, ja kovimman arvostelun kohteena on Dan Eliasson, kaksi vuotta tehtävässään toiminut poliisiylijohtaja.

Hän sai vastata tiukkaan arvosteluun ja kysymyksiin poliisin tilasta, kun Ruotsin turvallisuus- ja puolustusalojen kerma kokoontui vuotuiseen korkean tason seminaariinsa Sälenin talvimaisemissa.

”Tehtävän luonteeseen kuuluu, että kritiikkiä tulee. Tämä ei ole mikään kilpailu suosiosta”, Eliasson sanoo HS:n haastattelussa.

Huoli Ruotsin poliisin tilasta kumpuaa pitkälti suuresta poliisiuudistuksesta, jota Eliasson – entinen maahanmuuttoviraston ylijohtaja ja sosiaalidemokraattinen valtiosihteeri – rekrytoitiin läpiviemään vuoden 2015 alusta.

Uudistus kuuluu suurimpiin hallintouudistuksiin Ruotsin modernissa historiassa. Työn ydin oli, että Ruotsin 21 poliisiviranomaista lyötiin yhteen. Kuten niin usein organisaatiouudistuksissa käy, ovat alaiset kokeneet, ettei heillä ole ollut osaa prosessissa.

Poliisien ammattiliiton Polisförbundetin puheenjohtaja Lena Nitz kuvaa kuluneita kahta vuotta poliisiuudistuksen aikana ”vaikeimmiksi miesmuistiin” ja ”kaoottisiksi”. Monet kollegat ovat hänen mukaansa erittäin kovilla. Selvästi aiempaa useampi valitsee lopettaa ammatissa ja rikostutkijoista on kova pula. Malmön seudulla edes kaikkiin murhiin ei ole viime aikoina riittänyt tutkijoita.

Rikostutkinta on kaiken kaikkiaan hidastunut. Dagens Nyheterin hiljattain tekemien laskujen mukaan poliisi onnistui 2015 selvittämään vähiten rikoksia 16 vuoteen, vain 14 prosenttia kaikista rikoksista.

”En pidä siitä, että käyrät vuoteen 2016 saakka laskevat, mutta olen samaan aikaan melko vakuuttunut siitä, että 2017 teemme oikeita asioista ja kehitys kääntyy”, Eliasson sanoo.

Hän myöntää, että poliisiuudistus on hidastanut rikosten selvittämistä. Muitakin syitä silti on, esimerkiksi se, että tuomioistuimet vaativat poliisilta yhä enemmän, hän sanoo.

Koko uudistukseen hän on verraten tyytyväinen.

”Mielestäni olemme onnistuneet hyvin uudistuksen läpiviemisessä teknisesti. Siihen olen hyvin tyytyväinen. Vähemmän tyytyväinen olen siihen, että henkilökunta on ollut aivan liian pettynyttä. Aivan liian moni tuntee itsensä liian epätoivoiseksi ja pettyneeksi.”

Sisäisten huolien lisäksi poliisin ulkoinen paine on kova. Turvapaikanhakijoiden suuri määrä rajatarkastuksineen ja terrorismin torjunta ovat vaatineet veronsa. Lisäksi tilastot osoittavat muun muassa, että kuolemaan johtava väkivalta olisi jälleen kasvussa tasaisten vuosien jälkeen.

Eliassonin mukaan kehityksen taustalla on yksinomaan jengiväkivallan eskaloituminen tietyillä alueilla Ruotsissa.

”Jengit ampuvat tappavasti ja häikäilemättä toisiaan kohti uudella tavalla. Se on selvä ero vuosien 2015 ja 2016 kohdalla”, Eliasson sanoo.

Ruotsin poliisi on nimennyt 53 ongelmallista aluetta, joilla rikollisuus, esimerkiksi huumekauppa, vaikeuttaa ihmisten arkea. Näistä 15 alueella ongelmat ovat erityisen pahoja. Kyseessä olevat alueet ovat verraten köyhiä, maahanmuuttajavaltaisia ja koulutustasoltaan alhaisempia kuin muut Ruotsin lähiöt.

Kehitys kyseisissä lähiöissä on Eliassonin mukaan suurin Ruotsin sisäiseen turvallisuuteen kohdistuva uhka. Ongelmien leviäminen aiheuttaisi suuria huolia ruotsalaiselle yhteiskunnalle.

”Kyse on johdonmukaisesta kehityksestä väärään suuntaan monilla alueilla Ruotsissa, ja se on katkaistava.”

Poliisi tavoittelee laajempaa läsnäoloa lähiöissä. Vastuu ongelmien ratkaisemisesta ei silti ole yksin poliisin, Eliasson sanoo. Hänen mielestään tarvitaan erityisesti toimia esimerkiksi työllisyyden edistämiseksi.

”Ei ole niin, että poliisi yksin voisi loihtia pois kuolemaan johtavan väkivallan. Tarvitaan työtä, koulutusta, klassista hyvinvointiyhteiskuntaa jotta ihmiset saadaan mukaan yhteiskuntaan syrjäytymisen tieltä.”

Hallitus on hiljattain osoittanut poliisille lisärahoitusta muun muassa poliisien palkkaamiseen.

Poliisille rikollisuudesta kärsivissä lähiöissä toimiminen on normaalia rankempaa, eivätkä uhkaavat tilanteet ole harvinaisia. Eliassonin mukaan poliisi voi silti yhä varsin hyvin työskennellä kaikkialla Ruotsissa. Partioita on silti oltava kovimmilla alueilla vähintään kaksi.

”Jos menemme ulos autosta, pitää toisen vahtia. Muutoin on riski, että lyödään rikki ikkunoita tai rikotaan renkaita. Huumekauppa on esimerkiksi melko avointa ja vastassa voi seisoa 30–40 ihmistä lähiön keskustassa”, hän sanoo.

”Nämä ympäristöt ovat rankkoja. Kyse ei ole siitä Ruotsista, jonka tunnemme Astrid Lindgrenin Melukylästä.”

Eliassoniin kohdistuva arvostelu ja poliisin kriisi kärjistyivät ennen joulua, kun suurimman oppositiopuolueen johtaja Anna Kinberg Batra vaati avoimesti Eliassonin eroa.

Poliisijohtaja sanoo, ettei hänellä ole aikeita jättää tehtäväänsä ja että kritiikki on luonnollinen osa työtä. Ei se silti ole aina helppoa.

”Joskus tuntuu raskaalta tietenkin. Ihminen haluaa mieluummin olla kiitetty ja arvostettu johtaja kuin saada kritiikkiä. Mutta tällaisissa oloissa kova kritiikki on jotain, mitä saattoi odottaa.”
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005039824.html
 
Tässä vaiheessa on vielä vaikea sanoa tarkoin onko syy Trumpin vai Putinin.....:facepalm:
Kokeehan se Vihreän Langan toimittajakin niin kovasti Trumpin vuoksi turvattomuutta että pitää käydä "terapiassa". USA:n presidentti aiheuttaa pelkoa muttei Venäjän jonka vallassaoloaikana kyseinen maa tunkeutui mm. Ukrainaan... monta kertaa hmmm ...

Miten tämä muistuttaakaan 80-lukua. Silloin ei tunnettu huolta vaikka Neuvostoliitto tunkeutui Afganistaniin mutta möykättiin tietyissä piireissä kuukausitolkulla samalla tavalla Reaganista kuten nyt Trumpista.
 
Viimeksi muokattu:

YliKoo

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Niin ja se Ruotsia kesällä kuohuttanut Gotlantilaisen invalidin joukkoraiskaus? Se on nyt virallisesti lakaistu maton alle. Ylläri pylläri, ketään ei syytetty eikä oikeastaan paljon mitään muutakaan. Antaa ajan kulua, kyllä se sitten jo unohtuu...

http://www.thelocal.se/20170111/investigation-of-alleged-rape-on-gotland-closed
Shariaa voi nähtävästi lukea myös käänteisesti. Jos on viisi raiskaajaa, niin silloin on neljä todistajaa jotka kertovat että eihän se mikään raiskaus ollut.

Naisen sana viiden miehen sanaa vastaan eli näyttö ei riitä :mad: