Maahanmuutto ja sen vaikutukset Ruotsissa: uutiset ja keskustelu

– Olen todella huolissani tavasta, jolla sosiaalidemokraatit tätä hoitavat. Olen nähnyt heidän ehdotuksensa, ja se tekisi Ruotsin turvapaikkapolitiikasta yhden EU:n tiukimman, ympäristöpuolueen kansanedustaja Annika Hirvonen Falk sanoi Expressenin mukaan.

– Emme tietenkään voi olla mukana hallituksessa, jossa siinä mukana olevat puolueet tekevät eri päätöksiä.
Näköjään jo kuten on sanottu esim. Halla-ahon toimesta, että maahanmuuttokriittisten puolueiden ilmaantuminen ja kasvaminen jo riittää vaikuttamaan muiden kantoihin toppuuttamalla tai jopa kääntämällä mielipiteitä pitää hyvin paikkaansa. Ruotsidemokraatit lähenevät gallupeissa tilannetta, joka lopettaisi Ruotsin sosiaalidemokraattien vuosikymmeniä kestäneen suurimman eduskuntapuolueen aseman, ja ensimmäistä kertaa varmaan puoleen vuosisataan sosiaalidemokraatit joutaisivat Ruotsissa oppositioon. Joten nyt toimitaan ja kiristetään politiikkaa.

Ja Ruotsin Vihreät itkevät ja valittavat, kun kaikki-tänne ei mitään kontrollia meininki saattaakin yks-kaks mennä EU:n tiukimman joukkoon.

Jos Ruotsi kiristää turvapaikkapolitiikkansa niin on kyllä mielenkiintoista katsoa kuinka se heijastuu meille.
 
Ruotsi on asettamassa pakolaismäärälle ylärajaa, ja se uhkaa hajottaa hallituksen

Nyt kesällä 2020 Ruotsissa on valmistumassa pääministeripuolue sosiaalidemokraattien ja oikeistopuolueiden yhteisen maahanmuuttokomitean lakiehdotus, jossa ollaan asettamassa ylärajaa tulijoiden määrälle.




975880741.jpg

"Myös ruotsidemokraatit tukevat näitä ajatuksia, vaikka heitä ei ole keskusteluihin mukaan otettu"
Ruotsalaistyylinen kompromissi; toteutamme vähin äänin ruotsidemokraattien politiikkaa, mutta kieltäydymme jyrkästi keskustelemasta heidän kanssaan.
 
Kuvottavaa toimintaa.

Eskilstunassa suljettiin dementiakoti, puolet vanhuksista kuoli koronaan
30.6.2020 Admin Pt-mediaEtusivu / Korona / Monikulttuurisuus / Ruotsi17 kommenttiaartikkeliin Eskilstunassa suljettiin dementiakoti, puolet vanhuksista kuoli koronaan


Ruotsin koronaepidemian kauhistuttavuuden huippu lienee Eskilstunassa sijaitseva Djurgårdenin dementiahoitokoti, jossa puolet potilaista kuoli koronaan. Hoitokodissa oli 64 paikkaa, 29 potilasta kuoli. Nyt hoitokoti suljetaan.

Dementiakoti päätettiin sulkea sen jälkeen kun kunnan tutkimuksissa tuli ilmi, että hoitokodissa kaikki asiat olivat päin helvettiä. Ensinnäkin henkilökunta ei ole osannut kuin alkeellista tönkköruotsia eivätkä hoitajat ole siten millään tasolla voineet kommunikoida potilaiden kanssa.
Suurimmaksi ongelmaksi näyttää muodostuneen se, että vaikka hoitokodissa on ollut tarpellisia suojavälineitä, niin hoitajat ovat yksinkertaisesti olleet käyttämättä niitä. Kunnan tekemissä tutkimuksissa tulee ilmi, että hoitajien hygieniarutiinit ovat olleet kuin jostain kehitysmaasta ja esimerkiksi siirtyessä osastolta toiselle eivät hoitajat ole välittäneet vaihtaa esiliinoja tai hanskoja vaan näin levittäneet virusta ympäri hoitokotia osastolta osastolle.
Henkilökuntaa on kuvattu koronapommiksi, joka omalla toiminnallaan saattoi koko hoitokodin siihen pisteeseen, että ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin sulkea se. Hoitokodin rutiineja yritettiin muuttaa jo aiemmin keväällä, mutta hoitajia tällainen asia ei ole kiinnostanut.
Huomattavaa on se, että hoitokoti on tullut aikaisemminkin esille monenlaisten ongelmien takia. Jo siis ajalta ennen koronaa. Ulkomaalaistaustaiset hoitajat ovat useiden toisistaan riippumattomien ilmoitusten mukaan jopa pahoinpidelleet potilaita; esimerkiksi potilaille on annettu litsareita ja muutenkin eri tavoilla kiusattu. Vanhuksia on myös rangaistu eri toimien takia. Jos he ovat vaikkapa unohtaneet asioita. Kyse on siis dementiapotilaista.
Nyt hoitokodin 64 potilaasta tähän mennessä on kuollut 29. Tilanne katsotaan siinä määrin pahaksi, että muuta vaihtoehtoa ei ole kuin sulkea hoitokoti.

 
Kuvottavaa toimintaa.



Mielisairasta. Kansankodin rakentajat tapettu sänkyihinsä saatana. Hävetkää perkele!
 
Kuvottavaa toimintaa.



Sietäs jakaa jo tuomiota moisesta piittaamattomuudesta ja kuolemantuottamuksista.
 
Paavolta katsaus monikulttuuriseen unelmaan, joko nimellä Ruotsi joskus tunnettiin:
 
Tää taitaa olla väärässä ketjussa, muuten hyvä. Tuollaista se taitaa normielämä jo olla Ruotsissa..

Ristinsä kull… kullakin.

1594812455525.png

Ruotsin armeija on poistanut Pohjoismaisen taisteluyksikön joukkojensa takin hihamerkin leijonasymbolin peniksen. Armeija suostui peniksen poistamiseen, kun ryhmä Ruotsin armeijan naissotilaita valitti EY:n tuomioistuimeen.

Tasa-arvoa kunnioittaen hävitetty penis aiheutti myös vastalauseita.

Leijonan suunnitellut, Ruotsin kansallisarkiston Vladimir A. Sagerlund on pahoillaan leijonan miehisyyden poistamisesta.

- Heraldinen leijona on voimakas ja vaikuttava genitaaliensa kanssa, enkä voi hyväksyä tätä muutosta.

- Armeija ei tiedä heraldiikasta tarpeeksi: Aikanaan peniksettömällä leijonalla varustettuja takkeja annettiin niille, jotka olivat pettäneet kruunun, Sagerlund sanoi.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000143109.html
 
Back
Top