Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Maakuntajoukkojen protestiliike versus veteraanit

Viestiketju osiossa 'Reserviläistoiminta' , aloittaja AKE-ukki, 08.05.2012.

 1. AKE-ukki

  AKE-ukki Kenraali Lahjoittaja

  Liittynyt:
  23.04.2010
  Viestejä:
  2,631
  Tykkäykset:
  5,037
  Pisteet:
  636
  Puolustusvoimien organisaatiomuutosten julkaisun tuoksinassa esiintyneet maakuntajoukkojen reserviläisten hallussa olleiden varusteiden palautukset puolustusvoimille jäivät yksittäisiksi symbolisiksi protesti-ilmiöiksi. Ensi viikolla olevan kansallisen veteraanipäivän lähestyessä on hyvä muistaa sotiemme veteraanisukupolvea, jonka sotilaat eivät ensimmäisten vastoinkäymisten ilmaantuessa alkaneet luovuttaa varusteitaan ja aseitaan, eivätkä tehneet niin myöhempienkään vaikeuksien edessä.

  Puolustusvoimien komentajan näkemys! Kysymyskin kuuluukin onko Puolustusvoimat mahdollisesti rekrytoidessaan reserviläisiä "mainospuheitaan" jättänyt lupauksiaan täyttämättä? Ottaisi Kenraali asioista hieman enemmän selvää...

  Ja turhaa hevostelua verrata vapaaehtoisia Maakuntajoukkoja Sotiemme veteraaneihin! Taisi protesti hieman kirvellä.
   
 2. koponen

  koponen Kenraali Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  19.04.2010
  Viestejä:
  2,555
  Tykkäykset:
  841
  Pisteet:
  636
  Minä en kuitenkaan henkilökohtaisesti ymmärrä, miksi joku ihminen haluaisi purkaa allekirjoittamansa palvelussitoumuksen varuskuntien järjestelyn takia.

  Kalahtaa ja älähtää, mikä keneenkin.
   
 3. Mainos 4. eddie

  eddie Kersantti

  Liittynyt:
  30.04.2010
  Viestejä:
  253
  Tykkäykset:
  365
  Pisteet:
  16
  Itseäni on pitkään mietitättänyt tämä asia. Suurin osa kansasta ei ole kauhean kiinnostunut maanpuolustuksesta. Ja nyt kun korkeimmat päättäjätkin lähinnä naureskelevat armeijalle. Ensimmäinen asia josta voidaan säästää. Kun ihmisiltä tehdään kyselyitä niin sanovat että leikataan puolustus määrärahoja. Kun ei nykyjään sotia ole kuin hollywoodissa. Mielestäni se on sitten se kohtalo vaan jos kansa herääkin ns. kasakan nauruun. Itse juttelin komppanian päällikön kanssa asiasta. En osallistu enää vapaaehtoiseen toimintaan. Tavallaan typerä päätös, mutta muuta protestia en keksi. Ja kun kuuluu köyhällistöön niin eipä ole paljoakaan hävittävää,heh.
   
 5. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,640
  Tykkäykset:
  23,221
  Pisteet:
  1,286
  En ota kantaa pohojjamaan poikien protestiin, oletan, että siellä on ollut muutakin skismaa kuin vain varuskunta-asia, helppo veikata ainakin paria juttua.

  Veteraanisukupolvi-keppihevolla ratsastavat veteraanien pojat ja pojanpojat ravakkaa ravia. Oikeasti se jos mikä on veteraanien perinnön mikskäsitäsanoisi? Kenraali yrittää puhutella "alaisiaan" teemalla, jonka Arvo on Kyseenalaistamaton yhteiskunnassamme. Teho?
   

Jaa tämä sivu