Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas

miheikki

Greatest Leader
Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas 2/2015

Maanpuolustuksen ja Turvallisuuden osto-opas on tarkoitettu helpottamaan viranomaisten ja yritysten yhteistyötä. Viranomaisilla tarkoitetaan ensisijaisesti puolustus-, rajavartio-, poliisi-, tulli- ja pelastushallintoa niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.Maanpuolustuksen ja Turvallisuuden osto-opas on suora ja kustannustehokas tapa tavoittaa maanpuolustuksen ja turvallisuusalan hankintapäättäjät. Kehitämme jatkuvasti ostooppaamme jakelua.Rekisteri on nyt maanpuolustuksen ja turvallisuuden alalla kattavin ja monipuolisin rekisteri Suomessa. Postitusrekisterissä on, organisaatioiden pienenemisistä huolimatta, edelleen lähes 3500 osoitetta. Toimipisteitä, joihin opas postitetaan on lähes 1000. Oppaan verkkoversio laajentaa ja täydentää merkittävästi lukijamäärää. Opasta pyritään toimittamaan kattavasti näille viranomaisille eri maissa.Viranomaiset saavat kootun katsauksen alansa varteenotettavista tavaran- ja palveluntuottajista hankintoja suunnitellessaan. Oppaassa on entistä enemmän myös kiinnostavia asiantuntijoiden laatimia artikkeleita turvallisuuden ja maanpuolustuksen eri aloilta.Yrityksen näkyminen osto-oppaan sivuilla antaa lisää mahdollisuuksia tulla valituksi toimittajaksi kovassa kilpailussa.Lataa tuorein Osto-opas allaolevasta linkistä!

Maanpuolustuksen_osto-opas_2015_2.pdf
http://www.suomensotilas.fi/fi/www.suomensotilas.fi/pdf/Opas_2_2015.pdf
 

miheikki

Greatest Leader
Suomen Sotilas
11 mins ·
Vuoden ensimmäinen Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas on ilmestynyt.

Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas on tarkoitettu helpottamaan viranomaisten ja yritysten yhteistyötä. Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas on suora ja kustannustehokas tapa tavoittaa maanpuolustuksen ja turvallisuusalan hankintapäättäjät.

Oppaassa on myös tavalliselle lukijalle tarkoitettuja Suomen Sotilas -lehdestä tuttuja artikkelikokonaisuuksia. Tässä numerossa:

* Hornetin seuraajat Suomessa
* K9 Thunder - ukkosmyrsky teloilla
* Leopard 2A6 - Suomen Sotilas koeajoi


http://www.suomensotilas.fi/wp-content/uploads/2015/06/Maanpuolustuksen_osto-opas_1_17.pdf
 

Honcho

SMLNKO M/83
Hivenen muuten hymyilytti, että Etelä-Korean K9 mainittiin "länsimaisena" järjestelmänä...
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN

Honcho

SMLNKO M/83
...plus tuo Letukkahan taitaa olla nykyisin aika monen Daewoon nokalla täällä ei-Kaukoidässä...

Daewoohan on varmaan hyvä auto, mutta jotenkin mielikuvat eivät kohtaa.
 
Top